Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

QUOTE(jka @ 2015 05 05, 13:29)
Vikutee kaip matau yra teaser'ė (žmonės kurie skatina forumuose pirkti vienokias ar kitokias prekes), nes prisijungta šiandienai ir tik vienai žinutei

Ieskau bendraminciu smile.gif uzsiregistravau butent del sitos temos
Atsakyti
Praejo 3 apildo vartojimo dienos, siam rytui sveriu 96.5 kg (sveriau 99). Per trys dienas numesta 2.5 kg. Miegu gerai tik keliuosi valanda anksciau. Jokiu pasaliniu poveikiu apart troskuli nebuvo. Dabar darysiu savaites pertrauka kol atsius is LT tuos papildus. 4u.gif
Atsakyti
Na, gal jau cia per ziauriai, vos ne po kg i diena blink.gif Nors panasiu vaistuku veikima ir as isbandziusi ne karta. Tikrai jau pirma diena visai nebesinori valgyti. Bet valgyti kazkiek vis tiek reikia.
Atsakyti
Na ką, galiu ir aš pasidžiaugti:)

Praėjo du mėnesiai nuo pakuotės pirkimo - vis dar turiu 9 kapsules. šiuo metu per sav išgeriu tik 1 ar dvi. Numečiau tiek kiek ir norėjau (nuo 49kg iki 46kg). Dabar tik sportuoju ir geriu L karnitiną. Stengiuosi tik palaikyti nuolat nekintantį svorį, nes siuvuosi vestuvinę suknelę. Pašalinių poveikių išskyrus tružoškulį - nebejaučiu. Nors pačioje pradžioje žiauriai negalėjau miegoti - atsikeldavau 3 val nakties ir eidavau arbatos gerti, nes tiesiog neimdavo miegas:) Dabar jau viskas gerai.

Kolegė jau pabaigė vieną buteliuką. Per šiuos du mėnesius ji numetė apie 10 kg. Ir užsivedusi mesti toliau, todėl užsisakėme dar:D Ji vartoja intensyviau, nes svoris buvo 72kg, nori labiau sulieknėti. O aš tą naują buteliuką pasidėsiu atsargai - gal prieš atostogas kokias reikės susiimti ar kąbiggrin.gif

Žodžiu jaučiu tikrai, kad man ir skrandis susitraukė - nebėra to žvėriško noro ryti viską iš eilės. Aišku žinau, kad nėra jis nekaltas papildas, bet kad veikia ir padeda atsikratyti svorio tai tikrai:)

Sėkmės kitoms merginoms! ir nepiknaudžiaukit;)
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 05 07, 21:27)
Na, gal jau cia per ziauriai, vos ne po kg i diena  blink.gif Nors panasiu vaistuku veikima ir as isbandziusi ne karta. Tikrai jau pirma diena visai nebesinori valgyti. Bet valgyti kazkiek vis tiek reikia.

Nu matot, pusrycius, pietus ir vakariene as valgau. Bet atsisakau saldumynu, sausainiu ir laaaabai daug geriu vandens. Mano bandomoji versija papildu pasibaigus tai vakar ir siandien savo jegom laikaui. Nuo vakar nukrito dar 1 kg. Vis dar visiskai nesinori saldumynu ir tas nerealiai dziugina smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 07, 21:55)
Praėjo du mėnesiai nuo pakuotės pirkimo - vis dar turiu 9 kapsules. šiuo metu per sav išgeriu tik 1 ar dvi. Numečiau tiek kiek ir norėjau (nuo 49kg iki 46kg).

Tai tikrai galima vadinti protingu varojimu.
Koks jusu ugis?
Dziugu, kad paseket norimo rezultato.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 05 09, 17:24)
Tai tikrai galima vadinti protingu varojimu.
Koks jusu ugis?
Dziugu, kad paseket norimo rezultato.

Mano ūgis 159cm. Esu mažučiukėbiggrin.gif bet fogūros tipas obuolys, tai net ir 45 sverdama atrodau normaliai - ne distrofikėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 09, 21:36)
Mano ūgis 159cm. Esu mažučiukėbiggrin.gif bet fogūros tipas obuolys, tai net ir 45 sverdama atrodau normaliai - ne distrofikėsmile.gif

Kai ūgis nedidelis, turbūt ir svorį lengviau palaikyti.
Atsakyti
[quote=*Marija*,2015 05 11, 00:31]
Kai ūgis nedidelis, turbūt ir svorį lengviau palaikyti.
[/quote

Na žinot,su tuo palaikymu tai tiesa visvien yra viena : mažiau valgyt ir sportuot....jei tik pradedu valgyti tai kas man patinka ir tiek kiek patinka....labai greitai kokie trys kg ir užlipa...
Atsakyti
Sveikutes o is kur jus uzsisakote Reduxcut. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akella @ 2015 05 13, 23:19)
Sveikutes o is kur jus uzsisakote Reduxcut. Aciu smile.gif

Aš jų psl.lietuviskame. kaina didesnė, bet iš perpardavinėtojų bijau pirkti...kad kokiu kirmelyciu negauciau: D bet yra ir daugiau kas prekiauja: )
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 13, 20:21)
Aš jų psl.lietuviskame. kaina didesnė, bet iš perpardavinėtojų bijau pirkti...kad kokiu kirmelyciu negauciau: D bet yra ir daugiau kas prekiauja: )

Nu jo as kirmelyciu ir nenoriu tai teks pasjuos uzsisakyti. smile.gif
Atsakyti