Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

QUOTE(astabil @ 2015 04 23, 11:28)
Noriu pabandyt,bet kazkaip nesiryztu..mano spaudimas aukstas,bijau dar labiau susidirbt..

Nu žinokit tikrai reikia atsargiai, bent aš pati tai tik galvos svaigimą lengvą jaučiu- bet man taip nuo stiprios kavos būna irgi... Tai čia tiesiog bandyti reikia, pamatysit po pirmos piliules ar galit vartot, nes jei ima širdis mušti tai n ii eko nebus,... Jie kažkaip ir rašo kad nerekomenduoja turintiems sutrikimų...jei turėtum kur perparduoti tai nebutu nuostolio...
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2015 04 22, 23:40)
Sakykit,o kur tas preparatas gaminamas? Kazkur forume perskaiciau,kad UK, bet ten ieskojau,na negamina ten tokio,nera..Kas turit,ka raso ant pakuotes? Ar tik lt jo galima isigyt? Is kur jus perkat?

Kur gamina nežinau, bet daug kas užsako iš UK. Užsakyti ten paprasčiau, matyt.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 04 24, 17:15)
Kur gamina nežinau, bet daug kas užsako iš UK. Užsakyti ten paprasčiau, matyt.

Sveikos,as uzsisakiau is moters kuri platina,pati gyvenu uk,cia ira pirkti bet kaina daug didesne,geriau pries tai lishou nieko gero,pradejau gerti reduxcut,rezultatas 5kg per puse men,arteja vestuves noriu pasiekti rezultata iki 60 dabar sveriu 69,troskulys,energijos kurios amzinai truksta,pagundos nera vslgymui,tai tiek,turiu laiko iki birzelio 19
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2015 04 26, 18:53)
Sveikos,as uzsisakiau is moters kuri platina,pati gyvenu uk,cia ira pirkti bet kaina daug didesne,geriau pries tai lishou nieko gero,pradejau gerti reduxcut,rezultatas 5kg per puse men,arteja vestuves noriu pasiekti rezultata iki 60 dabar sveriu 69,troskulys,energijos kurios amzinai truksta,pagundos nera vslgymui,tai tiek,turiu laiko iki birzelio 19

Uzsisakiau ir as,antradieni tureciau jau gauti. Turiu numest 15 kg iki trokstamo svorio.Butinai pasidalinsiu kaip sekasi.Nepamirskit ir jus parasyt ar pavyko.Sekmes
Atsakyti
Na ka,siandien trecia diena kaip geriu tuos papildus. Salutiniu jokiu nejauciu. Nejauciu alkio,apie maista negalvoju,valgau tik tiek,kiek reikia. Svertis dar nelipau,palauksiu bent savaites vartojimo:) Tiesa,vakar kiek troskino,dziuvo burna.
Atsakyti
Laba.
As taipat uzsisakiau ir jau gavau si papilda.
Pirma tablete gersiu rytoj. O jau smarve pradarius butelaiti, feu biggrin.gif Parasysiu dar kaip sekasi veliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2015 04 30, 22:48)
Laba.
As taipat uzsisakiau ir jau gavau si papilda.
Pirma tablete gersiu rytoj. O jau smarve pradarius butelaiti, feu biggrin.gif Parasysiu dar kaip sekasi veliau wink.gif

Jo, smirda bjauriai :-D Butinai parasyk kaip seksis:)
Atsakyti
Kur pirkote?
Atsakyti
cia parduoda si, ar tiek ir mokejot?
http://reduxcut.lt/
Atsakyti
Na stai paneles, ir as bandau reduxcut nuo vakar. Kadangi taip susikloste reikaliukai ir po trecio nestumo nuo savo 75 kg sveriu 99 verysad.gif kadangi tingine as bet kokia, eturiu nei valios, nei galiu pasakyt stop uzkandziam....galvoju pabandysiu siuos.
Nuo vakar dienos simptomai po tabletes: valgyt nenoriu visai! 4u.gif praejau pro sausainius ir cipsus ir net minties nebuvo kad as ju noriu. Taip, gert norejosi labai daug. sita sau leidau smile.gif kadangi buvau issimatavus spaudima - jis siek tiek pakiles (buvo ant zalio, dabar ant geltono), bet sirdis tikrai nesibaladojo kaip paselus. gal vaiksciojau tokia truputeli apdujus, bet tokia rami, nei rekt ant ko reikia, nei pykti . Energijos pilna, bet ir ja man rodos mano tingumas slopina doh.gif nakti miegojau labai jautriai, visus garsus girdejau, bet MIEGOJAU! ir net issimiegojau. Siryt pasisveriau ir nustebau , minus 1.5 kg. thumbup.gif siandien puikus oras, tai sakau gal su dviraciais kur su vaikais isleksim, sveika bus ir energijos isinaudos daugiau.
manau tas kas turi realu virssvori ir neturi problemu su spaudimu gali drasiai vartot reduxcut. ziuresim kaip bus toliau cool.gif
Atsakyti
na mano, tai bekvapes...pirkau is facebook sporto papildai jam ir jai. Gal jos nekokybiskos? esat dar kas nors is ten pirke? Siandien isgeriau pirmą tabletę smile.gif ugis 162, svoris 75kg, parasysiu po savaites kokie rezultatai! Parasykit ir jus, labai idomu, kaip sekasi smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuteee: 05 gegužės 2015 - 11:29
QUOTE(vikuteee @ 2015 05 05, 12:23)
na mano, tai bekvapes...pirkau is facebook sporto papildai jam ir jai. Gal jos nekokybiskos? esat dar kas nors is ten pirke? Siandien isgeriau pirmą tabletę smile.gif  ugis 162, svoris 75kg, parasysiu po savaites kokie rezultatai! Parasykit ir jus, labai idomu, kaip sekasi smile.gif)

Vikutee kaip matau yra teaser'ė (žmonės kurie skatina forumuose pirkti vienokias ar kitokias prekes), nes prisijungta šiandienai ir tik vienai žinutei
Atsakyti