Na stai paneles, ir as bandau reduxcut nuo vakar. Kadangi taip susikloste reikaliukai ir po trecio nestumo nuo savo 75 kg sveriu 99
kadangi tingine as bet kokia, eturiu nei valios, nei galiu pasakyt stop uzkandziam....galvoju pabandysiu siuos.
Nuo vakar dienos simptomai po tabletes: valgyt nenoriu visai!
praejau pro sausainius ir cipsus ir net minties nebuvo kad as ju noriu. Taip, gert norejosi labai daug. sita sau leidau
kadangi buvau issimatavus spaudima - jis siek tiek pakiles (buvo ant zalio, dabar ant geltono), bet sirdis tikrai nesibaladojo kaip paselus. gal vaiksciojau tokia truputeli apdujus, bet tokia rami, nei rekt ant ko reikia, nei pykti . Energijos pilna, bet ir ja man rodos mano tingumas slopina
nakti miegojau labai jautriai, visus garsus girdejau, bet MIEGOJAU! ir net issimiegojau. Siryt pasisveriau ir nustebau , minus 1.5 kg.
siandien puikus oras, tai sakau gal su dviraciais kur su vaikais isleksim, sveika bus ir energijos isinaudos daugiau.
manau tas kas turi realu virssvori ir neturi problemu su spaudimu gali drasiai vartot reduxcut. ziuresim kaip bus toliau