Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

QUOTE(jolitajolka @ 2015 04 10, 16:03)
As žinau kad nelegalus. Bet poveikis yra, tai kol kas dar vartoju: ) tie kas legalus, tai ir efekto jokio nėra... Čia bent pinigai ne į balą išmesti. O vaistų neturinčių šalutinio poveikio apskritai nėra...

Aišku čia diskusija be galo, pati žinau kad kenkia organizmui ir pan, bet tuo pačiu galvoju,kad žmogus pats renkasi ką daryti ir ko ne su savo kūnu: )

o koks efegtas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2015 04 13, 16:51)
o koks efegtas? g.gif

Nejauti alkio, maisto kvapas ir vaizdas nesukelia emocijų: ) to pasekmės- valgai mažiau, svoris krenta: )
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 04 13, 17:32)
Nejauti alkio, maisto kvapas ir vaizdas nesukelia emocijų: ) to pasekmės-  valgai mažiau, svoris krenta: )

Kiek numetete jau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2015 04 14, 14:33)
Kiek numetete jau? unsure.gif

Kolegė numetė 6kg, aš du, bet ir sveriu. 46Kg, daugiau ir nenoriu numest,... As vestuvėms ruošiuosi tai dėl to taip ir kvailioju: )
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 04 14, 15:27)
Kolegė numetė 6kg, aš du, bet ir sveriu. 46Kg, daugiau ir nenoriu numest,... As vestuvėms ruošiuosi tai dėl to taip ir kvailioju: )

Oho 6kg per menesi g.gif o jusu svoris tai kaip 12m vaiko jums gana jau svori mest... unsure.gif
Atsakyti

Ji ir svere daugiau, jei neklystu beveik 80... o as tai ir nemetu daugiau, smile.gif tik palaikau vienodame lygyje, nes suknele siuva dabar... tai ir su papildu - tai geriu kelias dienas, po to kelias dienas nebegeriu... zinok, geriam jau truputi daugiau nei menesi, nes ne kasdien...
Atsakyti

Vestuves daug kam yra papildoma motyvacija sulieknėti. Viena pazistama praeita vasara butent pries vestuves gere, numete apie 12kg, jei gerai atsimenu. Atrode per vestuves nuostabiai.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 04 19, 00:22)
Vestuves daug kam yra papildoma motyvacija sulieknėti. Viena pazistama praeita vasara butent pries vestuves gere, numete apie 12kg, jei gerai atsimenu. Atrode per vestuves nuostabiai.

O kaip dabar atrodo? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2015 04 19, 23:32)
O kaip dabar atrodo? cool.gif

Tikrai puikiai. Kiek zinau, po vestuviu dar kursa,skirta pusei menesiui, buvo sugerus , dar labiau patobulino figura.
Atsakyti
Sakykit,o kur tas preparatas gaminamas? Kazkur forume perskaiciau,kad UK, bet ten ieskojau,na negamina ten tokio,nera..Kas turit,ka raso ant pakuotes? Ar tik lt jo galima isigyt? Is kur jus perkat?
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2015 04 22, 23:40)
Sakykit,o kur tas preparatas gaminamas? Kazkur forume perskaiciau,kad UK, bet ten ieskojau,na negamina ten tokio,nera..Kas turit,ka raso ant pakuotes? Ar tik lt jo galima isigyt? Is kur jus perkat?

Ant pakuotės irgi nerašo kur pagamintas... Matyt geras brudas, kad nenori gamintojas viešintis: D

O įsigyti tai aš mačiau kad pilna visokių platintojų, bet yra ir jų toks kaip oficialus psl internete ,pagal pavadinimą. Aš ten ir pirkau...
Atsakyti
Noriu pabandyt,bet kazkaip nesiryztu..mano spaudimas aukstas,bijau dar labiau susidirbt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 23 balandžio 2015 - 10:34