Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

QUOTE(Viola_ @ 2015 04 02, 10:39)
Man treneris pasiule reduxcut,as esu juo patenkinta.Geriu jau savaite,pirma diena buvo tik truputi galvos svaigimo,o poto jokio salutinio poveikio,energijos daug,svoris krenta,valgau labai mazai...Tai man tiko ir patiko rolleyes.gif

Labai įdomu koks treneris gali savo klientui siūlyti neregistruotus uždraustus Lietuvoje vaistus. Nuo kurio sukasi galva, kankina nemiga, troškina, puola depresija ir tikrai nėra jokios energijos, nes neišsimiegi, ir dar po kurio laiko pradeda strigti atmintis!
Melagystė! Joks normalus treneris NIEKADA nesiūlys NUODO, o kaip tik paskatins laikytis sveiko maisto režimo, ir daugiau sporto. Mažiau valgyt, daugiau judėt - vienintelė taisyklė!
Atsakyti
Tai štai, vartoju jau kokios dvi sav. Ne kasdien, dažniausiai dvi dienas geriu, po to vieną dieną negeriu. Apetitas tikrai sumažėjo, miegas grįžo į vėžes. Numečiau tiek kiek norėjau, džiaugiuosi - nes man šalutinių poveikių beveik nebuvo: )

O štai kolegei būna ir bloga ir širdis permusa- bet vis tik jai ir metu 42... Gal ir sveikata ne tokia gera kaip mano smile.gif

Žodžiu galiu tikrai rekomenduoti šitą produktą, kai jau visai rauna stogą dėl maisto, jei nebegali ramiai išsėdėti prie stalo nesuvalgiusi visko kas ant jo: D nes man būtent taip ir buvo..,, čia toms kurioms ta stadija, kai jau pats nebejauti kada ką į burną isidejai....padeda skrandžiui susitraukti ir po to maisto norisi tikrai mažiau...
Atsakyti
As juk nesakau,kad cia yra GERIS...ir visi ji vartokit,...O kas siais laikais yra ne nuodas? g.gif Man asmeniskai.jokios depresijos,jokios nemigos nera...Cia priklauso nuo zmogaus organizmo..Jeigu butu stiprus salutiniai poveikiai ,tikrai jo nevartociau smile.gif
Atsakyti
o jusu kapsulytes neturi kokio specifinio kvapo? ar visai bekvapes?
Atsakyti
QUOTE(Viola_ @ 2015 04 03, 07:44)
As juk nesakau,kad cia yra GERIS...ir visi ji vartokit,...O kas siais laikais yra ne nuodas?  g.gif Man asmeniskai.jokios depresijos,jokios nemigos nera...Cia priklauso nuo zmogaus organizmo..Jeigu butu stiprus salutiniai poveikiai ,tikrai jo nevartociau smile.gif

Aš irgi pritarsiu, kad labai priklauso nuo organizmo. Turiu ne viena pazistama, kuri vartojo ir tikrai visu reakcija yra skirtinga. Kazkam geriau, kazkam prasciau buvo su savijauta, bet kg krito.

Treneriai tikrai rekomenduoja dar ir ne tokiu papildu ir tikrai daugiau zalos daranciu.

Specifinis kvapas yra.
Atsakyti
Taip, kvapas tikrai yra bjaurus... Kol praryju nekvėpuoju:D
Atsakyti
Man tik labai idomu merginos. Jei tos tabletes niekuo nesiskiria nuo lidos tai kam permoket?
Atsakyti
Matai lidos jau seniai nebėra. Visi kas ja prekiauja skelbiu.lt- pardavinėja kažkokias nesąmones. Pati gal prieš metus pirkau, tai toks jausmas kad petrazoles gėriau: D jokio poveikio visiškai...
Atsakyti
O sitose tabletese nera kaspinuocio? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2015 04 10, 13:24)
O sitose tabletese nera kaspinuocio? cool.gif

Ne a:D sakė kai kaspinuotis būna, tai valgyti labai norisi, tik liekneji, o nuo reduxcut dingsta apetitas: )
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 04 10, 13:52)
Ne a:D sakė kai kaspinuotis būna, tai valgyti labai norisi, tik liekneji, o nuo reduxcut dingsta apetitas: )

Dabar pasiskambinau i mvt.lt tai jis LT nera registruotas,pardavimai nelegalus ir vaistaa neperejas kontroles todel jo isigijimaa yra nelegalus ir draudziamas,beto visi tie pasaliniai poveikiai...baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2015 04 10, 13:58)
Dabar pasiskambinau i mvt.lt tai jis LT nera registruotas,pardavimai nelegalus ir vaistaa neperejas kontroles todel jo isigijimaa yra nelegalus ir draudziamas,beto visi tie pasaliniai poveikiai...baisu unsure.gif

As žinau kad nelegalus. Bet poveikis yra, tai kol kas dar vartoju: ) tie kas legalus, tai ir efekto jokio nėra... Čia bent pinigai ne į balą išmesti. O vaistų neturinčių šalutinio poveikio apskritai nėra...

Aišku čia diskusija be galo, pati žinau kad kenkia organizmui ir pan, bet tuo pačiu galvoju,kad žmogus pats renkasi ką daryti ir ko ne su savo kūnu: )
Atsakyti