Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

Yra:) As ir toliau vartoju reduxcut . Po pirmu 2 savaiciu buvau nustojus, nes pradejo kunas drebeti, rankos. Budavo vaizdas susilieja, todel nusprendziau padaryti pertrauka kol organizmas atsistatys. Po savaites laiko nevartojimo numeciau 200 gramu biggrin.gif Mat organizmas priprato prie mazesniu maisto porciju ir nebereikalavo saldumyynu ir druskos. Po savaites pradejau vel gerti reduxcut tik kas antra kas trecia diena. Nuo mano dietos laikymosi pradzios praejo pusantro menesio. As siuo metu sveriu 87,500 (numesta 11, 500 kg) esu tikrai labai patenkinta, jauciuosi puikiai. Aplinkiniai pastebi kad sumazejo apimtys kuno, tik as pati to dar nelabai suvokiu smile.gif gersiu reduxcut dar menesi laiko (nes geriu ne kasdien) ir tikiuosi po truputi numesti dar kelis kilogramelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 06 18, 11:57)
Yra:) As ir toliau vartoju reduxcut . Po pirmu 2 savaiciu buvau nustojus, nes pradejo kunas drebeti, rankos. Budavo vaizdas susilieja, todel nusprendziau padaryti pertrauka kol organizmas atsistatys. Po savaites laiko nevartojimo numeciau 200 gramu biggrin.gif Mat organizmas priprato prie mazesniu maisto porciju ir nebereikalavo saldumyynu ir druskos. Po savaites pradejau vel gerti reduxcut tik kas antra kas trecia diena. Nuo mano dietos laikymosi pradzios praejo pusantro menesio. As siuo metu sveriu 87,500 (numesta 11, 500 kg) esu tikrai labai patenkinta, jauciuosi puikiai. Aplinkiniai pastebi kad sumazejo apimtys kuno, tik as pati to dar nelabai suvokiu smile.gif gersiu reduxcut dar menesi laiko (nes geriu ne kasdien) ir tikiuosi po truputi numesti dar kelis kilogramelius smile.gif

Tikrai puikus rezultatai smile.gif Šaunu.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 06 18, 13:22)
Tikrai puikus rezultatai smile.gif Šaunu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 06 19, 00:22)

Ar keitete kazkaip mityba? Aktyvuma? Ar tiesiog maziau valget, nes nesinorejo, ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 06 19, 01:26)
Ar keitete kazkaip mityba? Aktyvuma? Ar tiesiog maziau valget, nes nesinorejo, ir tiek?

Ui, zinokite mityba pasikeistus kardinaliai! Cukrus, Druska, Saldumynai, Cipsai, Gazuoti gerimai ir net sultys kaip nusluoti is mano raciono. Visiskai nesinori mesos, todel jei valgau tai valgau virta mesa ar vistiena. Buna, pasilepinu ir cepelinu, ar nueinu i kinieciu restorana (o ten tai tikrai prisidedi visko su kaupu) bet jau visiskai organizmas kitaip reaguoja. Na pvz, anksciau galedavau suvalgyti 2 didelius cepelinu, po valandos dar viena, dar po poros valandu vel 2. Dabar jei viena iveikiu, tai stebuklas smile.gif Visiskai nesportuoju, kaip ir ne karto nesportavau pries tai, bet sakiau reiks atsilenkimus namie daryti, nes pilvukas pradeda kabeti smile.gifo siaip dabar toks palankus laikas kai pilna vaisiu, tai mano racionas pagrinde sudarytas ir obuoliu, persiku, nektarinu. Rytais galiu pasilepinti liesais jogurtais. Jei verduos desreles prie ju visda dedu konservuotus cili pipiriukus. o jei norisi uzkandziauti esu prisipirkus dziovintu vaiziu ir riesutu. smile.gif ir aisku daug daud daug vandens thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 06 19, 10:47)
Ui, zinokite mityba pasikeistus kardinaliai! Cukrus, Druska, Saldumynai, Cipsai, Gazuoti gerimai ir net sultys kaip nusluoti is mano raciono. Visiskai nesinori mesos, todel jei valgau tai valgau virta mesa ar vistiena. Buna, pasilepinu ir cepelinu, ar nueinu i kinieciu restorana (o ten tai tikrai prisidedi visko su kaupu) bet jau visiskai organizmas kitaip reaguoja. Na pvz, anksciau galedavau suvalgyti 2 didelius cepelinu, po valandos dar viena, dar po poros valandu vel 2. Dabar jei viena iveikiu, tai stebuklas smile.gif Visiskai nesportuoju, kaip ir ne karto nesportavau pries tai, bet sakiau reiks atsilenkimus namie daryti, nes pilvukas pradeda kabeti smile.gifo siaip dabar toks palankus laikas kai pilna vaisiu, tai mano racionas pagrinde sudarytas ir obuoliu, persiku, nektarinu. Rytais galiu pasilepinti liesais jogurtais. Jei verduos desreles prie ju visda dedu konservuotus cili pipiriukus. o jei norisi uzkandziauti esu prisipirkus dziovintu vaiziu ir riesutu. smile.gif ir aisku daug daud daug vandens thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 06 19, 09:52)
Papildyta:

Bet Jūs gi suprantat, kad taip pakeitus mitybą ir be stebuklingų liekninamųjų tablečių svoris krenta? smile.gif Lygiai su tokiom emocijom ir žodžiai savo lieknėjimo istorijas aprašinėja kiekviena, kuri randa valios pakeisti gyvenimo būda ir tam nebūtina pirkti brangių tablečių, kurios yra tik placebas smile.gif Pagalvokit mirksiukas.gif

P.S. šioje temoje tupinčių platintojų komentarų apie savo pasisakymą nelaukiu, nesivarginkit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 19, 14:53)
Bet Jūs gi suprantat, kad taip pakeitus mitybą ir be stebuklingų liekninamųjų tablečių svoris krenta?  smile.gif Lygiai su tokiom emocijom ir žodžiai savo lieknėjimo istorijas aprašinėja kiekviena, kuri randa valios pakeisti gyvenimo būda ir tam nebūtina pirkti brangių tablečių, kurios yra tik placebas  smile.gif  Pagalvokit  mirksiukas.gif 

P.S. šioje temoje tupinčių platintojų komentarų apie savo pasisakymą nelaukiu, nesivarginkit  cool.gif

isku as viska kuo puikiausiai suprantu, bet yra vienas BET. Patikekite manim kiek kartu as bandziau pradeti sveikai maitintis, atsisakyti visokio slamsto ir valgymo dideliom porcijom. Jus neisivaizduojate kas darydavosi!!!! As isterikavau, rekiau, nervavausi, man reikejo ko nors saldaus, man reikejo cipsu! Jei nevalgydavau dienos metu, nakti atsikeldavau ir sluodavau saldytuvus. Nezinau kaip si reiskini paaiskinti, bet tesiog negaledavau atsisakyti nieko. O sie papildai daro savo darba statydami pagrinda sveikos mitybos link. As visiskai rami, as nebenoriu tu dalyku ir tiek, as mazinu skrandi pratindama ji prie mazesniu kiekiu. Ir visa tai man nekainuoja nei vienos nervines lasteles. Palaipsniui as didinu tableciu negerimo laikotarpi , tuo paciu ramiai paruosdama organizma tam, kad greitu laiku tableciu nebebus. Ir tuo paciu saldumynu ir cipsu nevalgymas tesiog tampa iprociu. Tikrai nematau cia nieko nesveiko, pavojingo ar neapgalvoto. Pirma karta darau viska zingsnis po zingsnio o ne stacia galva. Neisivaizduojat kaip malonu is vyro isgirsti - nepriprates tave matyti kuda smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 06 20, 11:22)
isku as viska kuo puikiausiai suprantu, bet yra vienas BET. Patikekite manim kiek kartu as bandziau pradeti sveikai maitintis, atsisakyti visokio slamsto ir valgymo dideliom porcijom. Jus neisivaizduojate kas darydavosi!!!! As isterikavau, rekiau, nervavausi, man reikejo ko nors saldaus, man reikejo cipsu! Jei nevalgydavau dienos metu, nakti atsikeldavau ir sluodavau saldytuvus. Nezinau kaip si reiskini paaiskinti, bet tesiog negaledavau atsisakyti nieko. O sie papildai daro savo darba statydami pagrinda sveikos mitybos link. As visiskai rami, as nebenoriu tu dalyku ir tiek, as mazinu skrandi pratindama ji prie mazesniu kiekiu. Ir visa tai man nekainuoja nei vienos nervines lasteles. Palaipsniui as didinu tableciu negerimo laikotarpi , tuo paciu ramiai paruosdama organizma tam, kad greitu laiku tableciu nebebus. Ir tuo paciu saldumynu ir cipsu nevalgymas tesiog tampa iprociu. Tikrai nematau cia nieko nesveiko, pavojingo ar neapgalvoto. Pirma karta darau viska zingsnis po zingsnio o ne stacia galva. Neisivaizduojat kaip malonu is vyro isgirsti - nepriprates tave matyti kuda smile.gif blush2.gif

Pritariu jums 100%. Gal neturiu tiek valios, kad atsisakyciau kai kuriu produktu. Be tableciu esu bandzius nekarta susitvarkyt mityba, bet nepavykdavo to padaryt ilgam. Prasidedavo tokia kaip depresija, visos mintys tik apie maista..visada paluzdavau pries mm..
Atsakyti
Sveikutes,as naujoke šioje grupėje,bet noriu pasidžiaugti,kad per 3savaites numečiau 10kg gerdama šias tabletes,na pries tai sportavau laikiausi subalansuotos mitybos tai jau buvau 8kg numetusi per 2menesius,taigi šiandien esu numetusi 18kg per 3,5menesio esu labai labai laiminga puikiai jaučiuosi dar reikia atsikratyti apie 15kg ir bus viskas,nes per nėštumą priaugau 32kg,o man dar tik 25m. Dėl šalutinio tablečių poveikio,žinoma kaip ir minėjo visos,kad valgyti praktiškai nenori,bet valgai biski,nes reikia,energijos nepasakyčiau,kad padaugėjo jaučiuosi taip pat kaip ir pries pradedant vartojimą,širdies sritį nieko nejaučiu,pirmas 3dienas panasiai visai nemiegojau,akys stačios buvo,bet po to miegu taip pat kaip ir seniau,šiandien pajutau galvos sukimąsi trumpa,bet manau todėl,kad išgėriau ryte tablete ir išlėkiau be pusryčių,nes taip visada pavalgydavau 20min po kapsules isgerimo,na žiūrėsiu jei rytoj vėl pajusiu kažką tokio nutrauksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos tabletes pradejau gerti vakar (gersiu kas antra diena tai snd negeriau ) vakar ryte isgeriau kavos L carnitin ir reduxcut tai lb bloga buvo sirdis tabalavosi pavalgius bloga buvonors daug geriau nieko nepadejo viska isvemiau poto jau buvo gerai pavalgiau lengvus pietus nes visai nenorejau tik gerti norisi,vakare atvaziavo drauge isgerem vyno tai lb bloga buvo vemiau galva skaudejo ( su jom gal negalima alhoholio? ) snd seip nieko ryte daug nuveikiau energijos turiu bet jauciu toky nerima kaip apkvaitus jauciuosi bet po vakar vemimu ir tableciu atsikeliau 1.5kg lengvesne,
sveriu 83kg ugis 168 cm noriu bent 10 kg numesti bandysiu gert kas antra diena o jai taip bloga bus ir toliau nebegersiu visai,ai nemiga tai jo kas valanda keliausi o galiausiai 7 atsikeliau smile.gif
prisiduosiu vis kaip man sekasi ir jus stebesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta.li @ 2014 03 03, 17:11)
Sveikos damos,

Gal teko susidurti su tokiomis tabletėmis kaip Reduxcut? Internete vien geri atsiliepimai, visi patenkinti meta svorį, o dar ir energijos įgauna. Ieškojau informacijos, bet neradau blogų atsiliepimų, tik tiek, kad troškina. Jokios informacijos apie jų legalumą ir pan.

Pati pradėjau jas vartoti daugiau nei prieš savaites. Su mityba jau buvau susitvarkiusi-tik sveikas maistas iki 1200 kalorijų per dieną, tačiau pradėjau gerti, nes jos degina riebalus ir priduoda energijos. Pirmas 6 dienas viskas buvo puiku, tik padidėjas troškulys. Kaip valgiau sveikai taip ir valgiau ir žinoma sotumas jausdavosi greičiau ir ilgiau. Bet pusryčius, pietus ir vakarienę visada pavalgydavau. Tačiau pastarasias 3 dienas jaučiuosi nelabai gerai. Pradėjo tirpti sprandas bei galvos dalis, labai nemalonus jausmas. Ir nežinau ar tai gali būti tik sutapimas ar tai šalutinis poveikis, toks jausmas, kad kartais ir ausys užkrenta trumpam.

Gal Jums teko susidurti ir turite kuo pasidalinti?

Atsakyti
QUOTE(becka @ 2015 06 27, 19:03)
Sveikos tabletes pradejau gerti vakar (gersiu kas antra diena tai snd negeriau ) vakar ryte isgeriau kavos L carnitin ir reduxcut tai lb bloga buvo sirdis tabalavosi pavalgius bloga buvonors daug geriau nieko nepadejo viska isvemiau poto jau buvo gerai pavalgiau lengvus pietus nes visai nenorejau tik gerti norisi,vakare atvaziavo drauge isgerem vyno tai lb bloga buvo vemiau galva skaudejo ( su jom gal negalima alhoholio? ) snd seip nieko ryte daug nuveikiau energijos turiu bet jauciu toky nerima kaip apkvaitus jauciuosi bet po vakar vemimu ir tableciu atsikeliau 1.5kg lengvesne,
sveriu 83kg ugis 168 cm noriu bent 10 kg numesti bandysiu gert kas antra diena o jai taip bloga bus ir toliau nebegersiu visai,ai nemiga tai jo kas valanda keliausi o galiausiai 7 atsikeliau smile.gif
prisiduosiu vis kaip man sekasi ir jus stebesiu smile.gif

Viespatie brangus, ar jus juokaujate ar rimtai tokia (atsiprasau uz issireiskima, nu neina daugiau niekas i galva) durna?! Ryte kavos ir tablete? !!! Da jus dziaukites , kad jusu i ligonine neisveze!!! Jus bent skaitet kaip vartoti sita papilda??? Tai ko dar energetiniu pora skarbonkiu neisivertet po issivemimo???
Grieztai draudziama vartojant REDUXCUT vartoti kava, stipria juoda arbata, energetinius gerimus, alkoholi! doh.gif
Atsakyti