Įkraunama...
Įkraunama...

Reduxcut

QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 13, 23:21)
Aš jų psl.lietuviskame. kaina didesnė, bet iš perpardavinėtojų bijau pirkti...kad kokiu kirmelyciu negauciau: D bet yra ir daugiau kas prekiauja: )

Kokias kirmelytes turit omeny? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 05 14, 13:41)
Kokias kirmelytes turit omeny? smile.gif

Nzn, baisu kai apie visokius kaspinuocius prisiskaitau lieknėjimo preparatuose... Tai kažkaip galvojau kad patikimiau pirkti iš jų psl. Beto dar įveskite internete reduxcut nuolaidos kodas, tada dar ir nuolaida galima gauti
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 14, 19:07)
Nzn, baisu kai apie visokius kaspinuocius prisiskaitau lieknėjimo preparatuose... Tai kažkaip galvojau kad patikimiau pirkti iš jų psl. Beto dar įveskite internete reduxcut nuolaidos kodas, tada dar ir nuolaida galima gauti

A, apie tuos. Tas tabetes lyg zinodamos, kas ten yra, vartoja, t.y. pacios pasirenka TOKI liekniejimo buda.
Atsakyti
Na pppagaliau atsiunte is Lietuvos mano REDUXCUT (13 geguzes) , per laukimo savaite priaugau kg, bet bent jau maisto porcijos sumazejo dvigubai. Nuo 14 dienos vel geriu po tablete ir rasausi kiekviena ryta svori ir spaudima smile.gif Miegu kuo puikiausiai, tik pirmom dienom ziauriai galva skaudejo, ir valgyt noredavosi kartas nuo karto. Matyt is Lietuvos reduxcut vias del to ne tas simtaprocentinis kaip is ju pagrindinio puslapio reduxcut.com. Siai dienai per 4 dienas nuo 97,500 numeciau iki 94,700. Valgau ir pusrycius ir pietus ir vakariene, ir uzkandziauju vaisiu ir riesutu bei dziovintu vaisiu. tik porcijos mazesnes (DAUG mazesnes) spaudimas siek tiek pakiles (vidutiniskai 136/91). Dar vartuojant siuos vaistus jauciuosi kazkokia nelaiminga, toks jausmas, kad visa dziaugsma ateme (skirtingai nuo anglisku, kur buvau pakileta ). o siaip daugiau jokiu pasaliniu veiksmu. pirmadieni darysiu pertrauka. ziuresiu kaip cia eisis smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ziuriu as cia viena atlieku eksperementus biggrin.gif Ka gi, pirmadieni dariau pertrauka, is ryto sveriau 93.200 (o kaip gi as dziaugiausi). Is to dziaugsmo suvalgiau cipsu maza pakeli. ir... 1.5 kg priaugau iki antradienio. Vapse soko busenoj buvau. Pradejau vel gert tabletes nuo antradienio, deja deja, bet svoris stabiliai krenta po 500 gramus i diena, o ne po 1 kg kaip pries tai. Visi pasaliniai poveikiai dingo, manes net net ne troskina, kartais atsiranda toks zveriskas jausmas kad noriu esti (butent esti, o ne valgyt) Nejau mano organizmas priprato prie tableciu ir jos jau nebeveikia taip kaip pirmai? o gal kazka darau ne taip? (gal vandens isgeriu maziau, nes visiskai netroskina?) Siam rytui sveriu 93.800. Ziuresim kaip cia bus toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 05 21, 09:12)
Sveikos. Ziuriu as cia viena atlieku eksperementus biggrin.gif Ka gi, pirmadieni dariau pertrauka, is ryto sveriau 93.200 (o kaip gi as dziaugiausi). Is to dziaugsmo suvalgiau cipsu maza pakeli. ir... 1.5 kg priaugau iki antradienio. Vapse soko busenoj buvau. Pradejau vel gert tabletes nuo antradienio, deja deja, bet svoris stabiliai krenta po 500 gramus i diena, o ne po 1 kg kaip pries tai. Visi pasaliniai poveikiai dingo, manes net net ne troskina, kartais atsiranda toks zveriskas jausmas kad noriu esti (butent esti, o ne valgyt) Nejau mano organizmas priprato prie tableciu ir jos jau nebeveikia taip kaip pirmai? o gal kazka darau ne taip? (gal vandens isgeriu maziau, nes visiskai netroskina?) Siam rytui sveriu 93.800. Ziuresim kaip cia bus toliau g.gif

As galvoju jūsų atveju reiktų be pertraukos mėn pavartot kad isivaziuotumet, nes savaitė yra mažai atprasti nuo maisto porcijų didesnių... O po mėn jau bandyti kas antra diena, po to kas tris dienas, tai retinti ir atprasti gerti. Ir nebus apetito šuolių tokių...

O skysčių būtinai gerkit, turi valytis organizmas nuo preparato, nes taip ir apsinuodyti galima: )
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2015 05 21, 10:20)
As galvoju jūsų atveju reiktų be pertraukos mėn pavartot kad isivaziuotumet, nes savaitė yra mažai atprasti nuo maisto porcijų didesnių... O po mėn jau bandyti kas antra diena, po to kas tris dienas, tai retinti ir atprasti gerti. Ir nebus apetito šuolių tokių...

O skysčių būtinai gerkit, turi valytis organizmas nuo preparato, nes taip ir apsinuodyti galima: )

Tai jo, suprantu, as pertrauka dariau nes reikejo i svarbu pokalbi eit, o ten isdziuvus ir prakaituota ivaizzio nepadaryciau biggrin.gif tai del to ir teko ta diena negert. Dabar jau gryztu prie pradinio raciono thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2015 05 21, 09:12)

1.5 tai tikrai ne tiek kg priaugote. Valgete cipsus, jie surus, druska visada sulaiko skyscius, stai jums ir papidejes svoris.
Gerti tikrai butina. Net jei ir negeriate jokiu preparatu, vanduo turi labai didele itaka organizmui.
Nenorekite, kad kiekviena diena kristu po 1 kg. Kaip tai bebutu grazu ant svarstykliu, geriau leciau, bet uztvirtintai.
Be to, kai zmogus pradeda laikytis dietos, tai pirmi 5-7 numesti kg yra butent skysciai, todel jie ir lengviau dingsta, ir paprasciau nei riebaliukas.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2015 05 23, 00:33)
1.5 tai tikrai ne tiek kg priaugote. Valgete cipsus, jie surus, druska visada sulaiko skyscius, stai jums ir papidejes svoris.
Gerti tikrai butina. Net jei ir negeriate jokiu preparatu, vanduo turi labai didele itaka organizmui.
Nenorekite, kad kiekviena diena kristu po 1 kg. Kaip tai bebutu grazu ant svarstykliu, geriau leciau, bet uztvirtintai.
Be to, kai zmogus pradeda laikytis dietos, tai pirmi 5-7 numesti kg yra butent skysciai, todel jie ir lengviau dingsta, ir paprasciau nei riebaliukas.

Priaugti 25 kilogramus buvo oi kaip lengva, o dabar kai juos numesti reikia doh.gif Dabar svoris krenta po 400 gramus i diena. Aisku dziugina ir tai. Po truputi susimazina mano krandukas, smagu kad galiu valgyt maziau. Tik kazkaip kartas nuo karto pasiilgstu saldumynu, alkoholiniu kokteiliu. Bet kol kas riesutukai ir dziovinti vaisiai bei vanduo smile.gif Nezinau ar tas reduxcut zalingas mano organizmui, bet kovoti su edimu padeda, todel ziuresim kas bus i menesio pabaiga g.gif
Atsakyti
Vartoju ta preparata jau beveik men. Pirmas poras sav saziningai kasdien, o dabar kas antra ar trecia diena. Salutiniu pradzioje nebuvo, o veliau: silpni salutiniai- kaistantis veidas, padidejes prakaitavimas, nemiga, burnos sausumas...Stiprus salutiniai- keistas galvos svaigimas su susiliejanciu vaizdu akyse ( pradejau bijot vairuoti ), labai stiprus sirdies plakimas ir skausmas sirdies plote ( ypac nakti atsigulus ant kairio sono ar pilvo ). Pliusai: nejauciamas alkio jausmas, nuo 85kg nukrito svoris iki 78 kg. Tokia mano patirtis:) Daugiau nepirkciau, jauciau neigiama poveiki sveikatai.
Atsakyti
Niekas nebevartojat?
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2015 06 06, 23:14)
Niekas nebevartojat?

Matyt, kad visoms atostogos smile.gif
Atsakyti