Nemokamas siuntimas surinkus 75 svarus tik UK :
FREE NEXT DAY DELIVERY*
Order over £75 and get Free Next Day Delivery *
* UK Mainland Only (Order before 2pm)
SIUNTINIŲ SIUNTIMO TARIFAI Į LIETUVĄ (http://lessthan10pounds.com/lithuania-delivery-charges/)
SIUNTINYS IKI 2 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£4.99
SIUNTINYS NUO 2 IKI 5 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£5.99
SIUNTINYS NUO 5 IKI 10 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£7.99
NUO 10 KG IR DAUGIAU 2-7 darbo dienos £15.99
Siuntiniai iki 10 kg pristatomi į mūsų filialą Lietuvoje. Ten jie perduodami Lietuvos kurjerių tarnybai, kurie pristatys siuntinį jūsų nurodytu adresu. Siuntinys yra registruojamas, suteikiamas specialus brūkšninis kodas, kuris leidžia fiksuoti siuntinį kiekviename siuntimo etape (Lietuvoje). Atsiimdamas siuntinį gavejas turi pasirašyti.
Siuntiniai sveriantys virš 10 kg, bus pristatyti tiesiogiai jūsų nurodytu adresu per 2-7 darbo dienas. Siuntai suteikiamas unikalus numeris, kuris leidžia fiksuoti siuntinį kiekviename siuntimo etape. Atsiimdamas siuntinį gavėjas turi pasirašyti.
FREE NEXT DAY DELIVERY*
Order over £75 and get Free Next Day Delivery *
* UK Mainland Only (Order before 2pm)
SIUNTINIŲ SIUNTIMO TARIFAI Į LIETUVĄ (http://lessthan10pounds.com/lithuania-delivery-charges/)
SIUNTINYS IKI 2 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£4.99
SIUNTINYS NUO 2 IKI 5 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£5.99
SIUNTINYS NUO 5 IKI 10 KILOGRAMŲ
nuo 7 iki 14 dienų
£7.99
NUO 10 KG IR DAUGIAU 2-7 darbo dienos £15.99
Siuntiniai iki 10 kg pristatomi į mūsų filialą Lietuvoje. Ten jie perduodami Lietuvos kurjerių tarnybai, kurie pristatys siuntinį jūsų nurodytu adresu. Siuntinys yra registruojamas, suteikiamas specialus brūkšninis kodas, kuris leidžia fiksuoti siuntinį kiekviename siuntimo etape (Lietuvoje). Atsiimdamas siuntinį gavejas turi pasirašyti.
Siuntiniai sveriantys virš 10 kg, bus pristatyti tiesiogiai jūsų nurodytu adresu per 2-7 darbo dienas. Siuntai suteikiamas unikalus numeris, kuris leidžia fiksuoti siuntinį kiekviename siuntimo etape. Atsiimdamas siuntinį gavėjas turi pasirašyti.
QUOTE(penelope1913 @ 2015 03 03, 23:15)
Gal zinot kad renka uzsakyma vilniuje?
Žr. čia: https://www.facebook...tif_t=notify_me
Esu pirkusi kelis kartus. Patikima.
QUOTE(*jolantab* @ 2015 03 03, 23:57)
Aciu
QUOTE(penelope1913 @ 2015 03 04, 09:46)
Aciu
Bandysiu uzsisakyt. O moket ten is kart reikia? Ar kai prekes gauni? Ir mazdaug po kiek laiko jos pareina?
Sveikos, sakykit ar galima grazinti netikusias prekes i E5P?
5poundai ne gamintojai, tai ir kokybe ivairi ir dydziai. Bent truputi paskaitykit tema
QUOTE(Dzastyn @ 2015 03 16, 14:09)
O man įdomu kokia daiktų kokybė ir ar atitinka dydžiai? (suprantu, kad už tokią kainą kokybė nebus super gera, bet ar įmanoma nešioti tuos daiktus/rūbus? )
aisku, kad neimanoma, mes juos perkam ir ismetam
QUOTE(Realesne @ 2015 03 16, 22:41)
aisku, kad neimanoma, mes juos perkam ir ismetam
Būtų juokinga jei nebūtų graudu - triskart pirkau ir triskart taip apsišoviau, kad net nenoriu į tą pusę žiūrėti... Nesu itin išranki ir super besivaikanti madų ar prekinių ženklų, bet net man neįtiko, kokybė atleiskite šūdina
Nepaisinat to susigundžiau dar vieną kartą pirkti, jei ir šį kartą š, tada su visam dedu kryžių šiai parduotuvei
na aš turiu keletą sukneliu, nu negaliu atsidziaugti.. gal man pavyko issirinkti..
skalbiu skalbekleje ir velkuos, puikios, kai nusipirkau uz tokia kaina, nebekyla akropoliuose moketi simtais...
skalbiu skalbekleje ir velkuos, puikios, kai nusipirkau uz tokia kaina, nebekyla akropoliuose moketi simtais...