Paliksiu atsiliepima apie pora prekiu ir as.
Dezuteje kiekvienas batas buvo atskiram maiselyje, taip pat buvo prideta papildoma pora kulniuku. Bateliai patogus, is paziuros tvirti, paminkstinti, lyg su mini platformyte viduje. Emiau 6 (39) dydi, bet man, paprastai avinciai 5 (38) mazoki, noretusi dar bent puse dydzio didesniu. Kaip ir rasoma komentaruose, kvapas toks uch, bet issivedins. 2 dvietose yra truputi istepta klijais, ne idealiai vienodai pozicionuoti kaspineliai, taip ir norisi viena kokiais 2 mm pasukt i kita puse. Na, bet as del tokiu dalyku labai priekabi. Ai, dar is nuotraukos nesimato, bet kulnas ne block tipo. Is sono jis storas, o is galo - siauras, kas man irgi ne prie sirdies.
Smagios minkstos medziagos, ryskios, sakyciau, gal zemaugems, iki kokiu 165cm, man su 160cm dydis S/M tiko puikiai. Galai tiek uzsiaurinti, kad ciut koja pralenda. Girdejau, kaip siules saude. Tie mankietai ar kaip juos pavadint, tai neispudingai prisiuti. O ta dalis prie liemens - kaip tik labai tvarkingai. Kaip uz tokia kaina, sukinejimuisi namuose ir aplink namus bus gerai, jei gerai atlaikys keleta skalbimu, gal sukvailiosiu ir kokios kitos spalvos pasiimsiu.
malonaus trikotazo, ne skysta, paprastute - tokia basic, bet labai tvarkingai pasiuta. Neradau prie ko prikibti. Kaip rasoma komentauose, rankoves ne tokios laisvos, kaip ant manekenes, bet ir ne baisiai aptemptos. Vykes pirkinys.
kaip ir rasoma komentaruose, dydis neatitinka visiskai. Reikia rinktis bent bent 2 ar 3 dydziais mazesni dydi, nei paprastai. Emiau 6, kai paprastai deviu 8 dydi ir suknele kabo ant manes kaip maisas. Kadangi taip papigiai pirkta, neapsimoka nesti siaurint, nes taisymas brangiau kainuos uz pati ruba, tad keliaus i isparduotuve. O siaip priekaistu del kokybes taip pat neturiu, visai nebloga ofisine, kukli suknele su pamusalu.
Summa summarum: pirmas bandymas nera visiskai vykes, bet dar karta ko gero rizikuociau, jei kas patrauktu aki. Ypac kokius aukstakulnius, kuriu paprastai neaviu ir buna, kad noriu turet bele kad turet. Ir ant sazines ramu butu, kad dulka batai be darbo uz skatikus, o ne uz kelis simtus.