Įkraunama...
Įkraunama...

Everything5pouns

Ataskaita. Kovo 12 uzsakiau, siandien jau gavau biggrin.gif
Labai smagi suknyte tvirto storo trikotazo (65 proc viskozes)
user posted image
Tokia labai nebloga su lengvu pukeliu, viduje yra pamusalas, nugaroje uztrauktukas.
user posted image
Medziaga panasi, kaip ir pries tai sukneles, taciau labai pasigedau pamusalo
user posted image
Smagi, grazi spalva, tokia sifonine su plonu pamusaliuku, deja gerokai mazinta, emiau M/L, manau atitinka S, teks ieskot naujo seimininko wink.gif
user posted image
Nakties drabuzeliai smile.gif Labai labai neblogi su deranciais stringiukais
user posted imageuser posted image

Atsiprasau, kad nuotraukos tokios dideles gaviosi doh.gif
Atsakyti
Keletą atsiliepimų
user posted image
12-14labiau atitiko 14
user posted image
mieli batukai atitinka tas purvinas padas nusivalo patrinus su soda;)
user posted image
Labai graži 20 dydis atitiko
user posted image
8-10 bet norisi platesnio nešiojančiai 10 nes sunku rankas pakelti,pakeli tai viskasišsitaršo ramiai einant gerai bet vairuot ar judėt smarkiau geriau didesnis.
user posted image
be raištelių tokie paprastučiai nieko gero.
user posted image
Storos 14-16 bet labai mažintos galperšlaunis ir apsitemptų bet veržtų pilvą labiau tiktų 10didžiui.
user posted image
Batukai supaslėkta plastmasine platforma bet lygi, tiktų žemaūgeipaslėpti ugiui, viduje kailiukas 6-39atitinka
user posted image
3atitiko smagus išlinkimas.
user posted image
Labai man patiko tik draugė ėmė mažą didį 4 tai vat nežinau ar man tiktų 39ar 38 bet labai dailūs išlinkimas geras tikrai fainučiai kas mėgsta tokius ryškesnius.
user posted image
Labai švelnus malonus kūnui labai aptiko tik 8-10labai labai man nešiojančiai 8 platus apačioje ties liemeniu teko parduoti.

Papildyta:
user posted image
Graži švelnios medžiagos suknelė tik labai jau gyli iškirptė reikia apačioje pasirengti kažkądidį atitinka.
user posted image
Paltukas 12-14 ne mano skonio bet mačiau galiu pakomentuoti blizgus su pašiltinimu medžiaginiu ne kailis viduje tarp pažastų 51x2 rankovė nuo peties 63 nuo pažasties rankovė 46cm
user posted image
kelnės fainios tamprios atitinka didi.
user posted image
Striukė tikrai mažinta nešiojanti 10 didį apsivilko 12-14 bet tikrai graži patogi.
user posted image
Rankinukas dailus kokybiškas tik užsisega vienas skyrius o dar yra du atviri užsispaudžia tik su knopkute tai ten nieko rimto negalima nešioti nes pamest galima.
user posted image
Nesiseka su tokio tipo rankinukais jau antrą įdėjo šlapią suteptą supelijusi, bet grąžino atgal 5svarus, rankinukas toks labai kietas nekokia kokybė.
user posted image
Labai graži smagi medžiaga ryški.
Papildyta:
user posted image
Leginsai 10-12 bet kažkip siauri per liemeni mažinti labiau 8-10 tokie blankūs neryškūs, plona medžiaga.
user posted image
fainas didelis kokybiškas kažin tikkiek eis laiko.
user posted image
Graži 8-10 atitinka švelni medžiaga labai daili.
user posted image
Fainos smagios kelnės tik spalva ne tokia kaip foto realiai truputį blankesnė šviesesnė.
user posted image
Nuotraukoje gėlės tokios ryškios realiai ne tokios ryškios truputį vaizdas kitoks,ant nuotraukos gražiau atrodo.
user posted image
Nesupratau šių kelnių išmeros sesė pirko sau 14-16 ji nešioja 14 jai tiko aš bandžiau įlyst į 8-10 visur gerai bet liemens neužsisegu nes liemuo nėra žemas segasi per bamba todėl man jau čia peraukštas o sesei supermilimiausios kelnės, bet medžiaga super faina sintetinė tokia slidi kur nerenka pūko atrododailiai užpakalyje kišenėlės.

Papildyta:
user posted image
Labai ryškios raudonos iš toli atrodo, kad visos odinės ištikrųju oda ne visur tokios tvirtos neplonos neskystalas. Man tai jos sėsk pas baikerį ant motociklo tik lotuliukas.gif
user posted image
Nedidukas ilgis 18cm plotis 10cm fainas toks patogus.
user posted image
Graži 20 atitinka
user posted image
labai dailus gražūs batukai.
user posted image
Graži 16 na ji turi būti tokia laisva.
user posted image
na čia jau visai ne mano skonis blizgi tas kailis nelabai tvarkingas man tai labai nepatinka atrodo pigiai.
user posted image
na super vyriška daug jau vyrų mačiau su ja atrodo super,kokybiška daili fainulka.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2014 03 21, 09:03)

user posted image
na super vyriška daug jau vyrų mačiau su ja atrodo super,kokybiška daili fainulka.

Kokį dydį pirkote?
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 03 21, 14:32)
Kokį dydį pirkote?

Merginos sakė, kad atitinka trumparankiams.
Atsakyti
ačiū 4u.gif

dar sakykit mūsų 50-52, koks jų dydis būtų blush2.gif
noriu mamai nupirkt bet nesusigaudau
Atsakyti
Labai gerai, kai puslapyje rašo kokį didį dėvi modelis pvz dabar 16 tai lengviau orientuotis.
http://www.everythin...et-p-26430.html
50-52 bus 22-24
8-36
10-38
12-40
14-42 arba L
16-44 XL
18-46 XXL
20-48
22-50
24-52
26-54
28-56
30-58
Atsakyti
Atėjau ir aš parodyti pirkinius biggrin.gif
Spėjau pačiupti šią suknelę. Medžiojau medžiojau ir pagavau. Dingo per kelias minutes biggrin.gif
Tiesą sakant galvojau kokybė bus prastesnė. Tikrai visai neblogas, lengvas, malonus prie kūno audinys. Spalvos ryškios, kaip nuotraukoje. Pirkau 8-10dydį. Man lyg ir siauresnės norėtųsi, todėl dar nežinau, laikysiu ar parduosiu... Ir dirželis atkeliavo visas sutrūkinėjęs g.gif Bet čia smulkmena, galima bet kurį kitą užsidėti.
user posted image

Papildyta:
Pirkau šias. Minkštos, medvilnė su elastanu, puiki spalva, deja smarkiai mažintos... Teks parduoti unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Pirkau šį kostiumėlį. Švarkelis geras, o kelnės smarkiai mažintos - mano dydis ant manęs atrodo lygiai taip, kaip manekenei - per mažos... Tad IEŠKAU pirkti tokių kelnių 12 dydžio. Gal kas pasiūlysit? Šios 8-10dydžio bus parduodamos unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 21 kovo 2014 - 17:31
Gal kas pirkot ? Kaip realiai atrodo, nėr stora medžiaga ?
http://www.everythin...ss-p-27596.html
Atsakyti
pakomentuosiu

plosčiukas, dailus, gražiai pasiūtas, medžiaga nešiugždanti biggrin.gif

user posted image

marškinukai , labai patiko bigsmile.gif plonučiai lengvai krentantys

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 24 kovo 2014 - 09:08
Gal galit pagelbėt su batų dydžiais, koks UK dydis 39 atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 13:46)
Gal galit pagelbėt su batų dydžiais, koks UK dydis 39 atitinka?

pagal mane 39 tai UK7
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 03 25, 16:20)
pagal mane 39 tai UK7

Taip ir užsisakiau, tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti