Ataskaita. Kovo 12 uzsakiau, siandien jau gavau
Labai smagi suknyte tvirto storo trikotazo (65 proc viskozes)
Tokia labai nebloga su lengvu pukeliu, viduje yra pamusalas, nugaroje uztrauktukas.
Medziaga panasi, kaip ir pries tai sukneles, taciau labai pasigedau pamusalo
Smagi, grazi spalva, tokia sifonine su plonu pamusaliuku, deja gerokai mazinta, emiau M/L, manau atitinka S, teks ieskot naujo seimininko
Nakties drabuzeliai Labai labai neblogi su deranciais stringiukais
Atsiprasau, kad nuotraukos tokios dideles gaviosi
Keletą atsiliepimų
12-14labiau atitiko 14
mieli batukai atitinka tas purvinas padas nusivalo patrinus su soda;)
Labai graži 20 dydis atitiko
8-10 bet norisi platesnio nešiojančiai 10 nes sunku rankas pakelti,pakeli tai viskasišsitaršo ramiai einant gerai bet vairuot ar judėt smarkiau geriau didesnis.
be raištelių tokie paprastučiai nieko gero.
Storos 14-16 bet labai mažintos galperšlaunis ir apsitemptų bet veržtų pilvą labiau tiktų 10didžiui.
Batukai supaslėkta plastmasine platforma bet lygi, tiktų žemaūgeipaslėpti ugiui, viduje kailiukas 6-39atitinka
3atitiko smagus išlinkimas.
Labai man patiko tik draugė ėmė mažą didį 4 tai vat nežinau ar man tiktų 39ar 38 bet labai dailūs išlinkimas geras tikrai fainučiai kas mėgsta tokius ryškesnius.
Labai švelnus malonus kūnui labai aptiko tik 8-10labai labai man nešiojančiai 8 platus apačioje ties liemeniu teko parduoti.
Papildyta:
Graži švelnios medžiagos suknelė tik labai jau gyli iškirptė reikia apačioje pasirengti kažkądidį atitinka.
Paltukas 12-14 ne mano skonio bet mačiau galiu pakomentuoti blizgus su pašiltinimu medžiaginiu ne kailis viduje tarp pažastų 51x2 rankovė nuo peties 63 nuo pažasties rankovė 46cm
kelnės fainios tamprios atitinka didi.
Striukė tikrai mažinta nešiojanti 10 didį apsivilko 12-14 bet tikrai graži patogi.
Rankinukas dailus kokybiškas tik užsisega vienas skyrius o dar yra du atviri užsispaudžia tik su knopkute tai ten nieko rimto negalima nešioti nes pamest galima.
Nesiseka su tokio tipo rankinukais jau antrą įdėjo šlapią suteptą supelijusi, bet grąžino atgal 5svarus, rankinukas toks labai kietas nekokia kokybė.
Labai graži smagi medžiaga ryški.
Papildyta:
Leginsai 10-12 bet kažkip siauri per liemeni mažinti labiau 8-10 tokie blankūs neryškūs, plona medžiaga.
fainas didelis kokybiškas kažin tikkiek eis laiko.
Graži 8-10 atitinka švelni medžiaga labai daili.
Fainos smagios kelnės tik spalva ne tokia kaip foto realiai truputį blankesnė šviesesnė.
Nuotraukoje gėlės tokios ryškios realiai ne tokios ryškios truputį vaizdas kitoks,ant nuotraukos gražiau atrodo.
Nesupratau šių kelnių išmeros sesė pirko sau 14-16 ji nešioja 14 jai tiko aš bandžiau įlyst į 8-10 visur gerai bet liemens neužsisegu nes liemuo nėra žemas segasi per bamba todėl man jau čia peraukštas o sesei supermilimiausios kelnės, bet medžiaga super faina sintetinė tokia slidi kur nerenka pūko atrododailiai užpakalyje kišenėlės.
Papildyta:
Labai ryškios raudonos iš toli atrodo, kad visos odinės ištikrųju oda ne visur tokios tvirtos neplonos neskystalas. Man tai jos sėsk pas baikerį ant motociklo tik
Nedidukas ilgis 18cm plotis 10cm fainas toks patogus.
Graži 20 atitinka
labai dailus gražūs batukai.
Graži 16 na ji turi būti tokia laisva.
na čia jau visai ne mano skonis blizgi tas kailis nelabai tvarkingas man tai labai nepatinka atrodo pigiai.
na super vyriška daug jau vyrų mačiau su ja atrodo super,kokybiška daili fainulka.
12-14labiau atitiko 14
mieli batukai atitinka tas purvinas padas nusivalo patrinus su soda;)
Labai graži 20 dydis atitiko
8-10 bet norisi platesnio nešiojančiai 10 nes sunku rankas pakelti,pakeli tai viskasišsitaršo ramiai einant gerai bet vairuot ar judėt smarkiau geriau didesnis.
be raištelių tokie paprastučiai nieko gero.
Storos 14-16 bet labai mažintos galperšlaunis ir apsitemptų bet veržtų pilvą labiau tiktų 10didžiui.
Batukai supaslėkta plastmasine platforma bet lygi, tiktų žemaūgeipaslėpti ugiui, viduje kailiukas 6-39atitinka
3atitiko smagus išlinkimas.
Labai man patiko tik draugė ėmė mažą didį 4 tai vat nežinau ar man tiktų 39ar 38 bet labai dailūs išlinkimas geras tikrai fainučiai kas mėgsta tokius ryškesnius.
Labai švelnus malonus kūnui labai aptiko tik 8-10labai labai man nešiojančiai 8 platus apačioje ties liemeniu teko parduoti.
Papildyta:
Graži švelnios medžiagos suknelė tik labai jau gyli iškirptė reikia apačioje pasirengti kažkądidį atitinka.
Paltukas 12-14 ne mano skonio bet mačiau galiu pakomentuoti blizgus su pašiltinimu medžiaginiu ne kailis viduje tarp pažastų 51x2 rankovė nuo peties 63 nuo pažasties rankovė 46cm
kelnės fainios tamprios atitinka didi.
Striukė tikrai mažinta nešiojanti 10 didį apsivilko 12-14 bet tikrai graži patogi.
Rankinukas dailus kokybiškas tik užsisega vienas skyrius o dar yra du atviri užsispaudžia tik su knopkute tai ten nieko rimto negalima nešioti nes pamest galima.
Nesiseka su tokio tipo rankinukais jau antrą įdėjo šlapią suteptą supelijusi, bet grąžino atgal 5svarus, rankinukas toks labai kietas nekokia kokybė.
Labai graži smagi medžiaga ryški.
Papildyta:
Leginsai 10-12 bet kažkip siauri per liemeni mažinti labiau 8-10 tokie blankūs neryškūs, plona medžiaga.
fainas didelis kokybiškas kažin tikkiek eis laiko.
Graži 8-10 atitinka švelni medžiaga labai daili.
Fainos smagios kelnės tik spalva ne tokia kaip foto realiai truputį blankesnė šviesesnė.
Nuotraukoje gėlės tokios ryškios realiai ne tokios ryškios truputį vaizdas kitoks,ant nuotraukos gražiau atrodo.
Nesupratau šių kelnių išmeros sesė pirko sau 14-16 ji nešioja 14 jai tiko aš bandžiau įlyst į 8-10 visur gerai bet liemens neužsisegu nes liemuo nėra žemas segasi per bamba todėl man jau čia peraukštas o sesei supermilimiausios kelnės, bet medžiaga super faina sintetinė tokia slidi kur nerenka pūko atrododailiai užpakalyje kišenėlės.
Papildyta:
Labai ryškios raudonos iš toli atrodo, kad visos odinės ištikrųju oda ne visur tokios tvirtos neplonos neskystalas. Man tai jos sėsk pas baikerį ant motociklo tik
Nedidukas ilgis 18cm plotis 10cm fainas toks patogus.
Graži 20 atitinka
labai dailus gražūs batukai.
Graži 16 na ji turi būti tokia laisva.
na čia jau visai ne mano skonis blizgi tas kailis nelabai tvarkingas man tai labai nepatinka atrodo pigiai.
na super vyriška daug jau vyrų mačiau su ja atrodo super,kokybiška daili fainulka.
QUOTE(Skaiciuoju @ 2014 03 21, 09:03)
Kokį dydį pirkote?
QUOTE(raimaza @ 2014 03 21, 14:32)
Kokį dydį pirkote?
Merginos sakė, kad atitinka trumparankiams.
ačiū
dar sakykit mūsų 50-52, koks jų dydis būtų
noriu mamai nupirkt bet nesusigaudau
dar sakykit mūsų 50-52, koks jų dydis būtų
noriu mamai nupirkt bet nesusigaudau
Labai gerai, kai puslapyje rašo kokį didį dėvi modelis pvz dabar 16 tai lengviau orientuotis.
http://www.everythin...et-p-26430.html
50-52 bus 22-24
8-36
10-38
12-40
14-42 arba L
16-44 XL
18-46 XXL
20-48
22-50
24-52
26-54
28-56
30-58
http://www.everythin...et-p-26430.html
50-52 bus 22-24
8-36
10-38
12-40
14-42 arba L
16-44 XL
18-46 XXL
20-48
22-50
24-52
26-54
28-56
30-58
Atėjau ir aš parodyti pirkinius
Spėjau pačiupti šią suknelę. Medžiojau medžiojau ir pagavau. Dingo per kelias minutes
Tiesą sakant galvojau kokybė bus prastesnė. Tikrai visai neblogas, lengvas, malonus prie kūno audinys. Spalvos ryškios, kaip nuotraukoje. Pirkau 8-10dydį. Man lyg ir siauresnės norėtųsi, todėl dar nežinau, laikysiu ar parduosiu... Ir dirželis atkeliavo visas sutrūkinėjęs Bet čia smulkmena, galima bet kurį kitą užsidėti.
Papildyta:
Pirkau šias. Minkštos, medvilnė su elastanu, puiki spalva, deja smarkiai mažintos... Teks parduoti
Papildyta:
Pirkau šį kostiumėlį. Švarkelis geras, o kelnės smarkiai mažintos - mano dydis ant manęs atrodo lygiai taip, kaip manekenei - per mažos... Tad IEŠKAU pirkti tokių kelnių 12 dydžio. Gal kas pasiūlysit? Šios 8-10dydžio bus parduodamos
Spėjau pačiupti šią suknelę. Medžiojau medžiojau ir pagavau. Dingo per kelias minutes
Tiesą sakant galvojau kokybė bus prastesnė. Tikrai visai neblogas, lengvas, malonus prie kūno audinys. Spalvos ryškios, kaip nuotraukoje. Pirkau 8-10dydį. Man lyg ir siauresnės norėtųsi, todėl dar nežinau, laikysiu ar parduosiu... Ir dirželis atkeliavo visas sutrūkinėjęs Bet čia smulkmena, galima bet kurį kitą užsidėti.
Papildyta:
Pirkau šias. Minkštos, medvilnė su elastanu, puiki spalva, deja smarkiai mažintos... Teks parduoti
Papildyta:
Pirkau šį kostiumėlį. Švarkelis geras, o kelnės smarkiai mažintos - mano dydis ant manęs atrodo lygiai taip, kaip manekenei - per mažos... Tad IEŠKAU pirkti tokių kelnių 12 dydžio. Gal kas pasiūlysit? Šios 8-10dydžio bus parduodamos
Gal kas pirkot ? Kaip realiai atrodo, nėr stora medžiaga ?
http://www.everythin...ss-p-27596.html
http://www.everythin...ss-p-27596.html
pakomentuosiu
plosčiukas, dailus, gražiai pasiūtas, medžiaga nešiugždanti
marškinukai , labai patiko plonučiai lengvai krentantys
plosčiukas, dailus, gražiai pasiūtas, medžiaga nešiugždanti
marškinukai , labai patiko plonučiai lengvai krentantys
Gal galit pagelbėt su batų dydžiais, koks UK dydis 39 atitinka?
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 13:46)
Gal galit pagelbėt su batų dydžiais, koks UK dydis 39 atitinka?
pagal mane 39 tai UK7
QUOTE(raimaza @ 2014 03 25, 16:20)
pagal mane 39 tai UK7
Taip ir užsisakiau, tikiuosi tiks