Įkraunama...
Įkraunama...

Everything5pouns

vakar rankinių mačiau daug įmetę buvo, kažin kaip jos, ar kam teko siųstis anksčiau, galvoju kaip jos realiai g.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri pirkot savo mergaiciukems batukus
http://www.everythin...ts-p-23849.html

kaip su dydziais? nes uk ir eu dydziai labai keistai surasyti..
aciu, jei kuri atsakytumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne4 @ 2014 03 11, 17:45)
vakar rankinių mačiau daug įmetę buvo, kažin kaip jos, ar kam teko siųstis anksčiau, galvoju kaip jos realiai g.gif

rytoj viena rankine atsiimsiu, papasakosiu kas kaip, foto ikelsiu smile.gif Beje mano grupioke isigijo rankine kur tokia kieta trumpom rankenom, tai tikrai atrode kokybiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariaMersedes: 12 kovo 2014 - 06:06
Sveiki, gal kas yra pirkę šiuos batus? Įdomu, ar dydis atitinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas merginos smile.gif , reikėtų konsultacijos. Gavau siuntinuką, tik 2 prekės ne tos įdėtos. Kaip E5P reaguoja į tokius dalykus- gražina pinigus už tas prekes, atsiunčia reikiamas prekes savo sąskaitą ar pan.? Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Pries kelias sav buvau " ikliuvus" - pirkau 14 poru batu ir gavau siuntini su 7 porom. Pinigai nuskaityti... Jiems parasiau , bendravo lb mandagiai tipo aiskinsis nes batai tipo turejo but ideti, nors pagal siuntinio deze mates kad neskirta 14- ai poru... Zodziu dar pafotkinau vel siunciau pretenzija... Po keliu dienu man paskambino , atsiprase , ir patikino kad issius likusias poras... Beje , prie 7 poru buvo prideti dvi poros batu, kuriu neuzsakinejau, tai juos pasiule pasilikt kaip kompensacija uz nepatogumus. Uzvakar atveze visa likusi uzsakyma, butu lb nesmagu jei nebuciau pirkus pazistamiems...taip, kad ju aptarnavimo politika man patiko , tik uztruko 2 sav ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 14 kovo 2014 - 22:42
QUOTE(pusk @ 2014 03 14, 21:41)
Pries kelias sav buvau " ikliuvus" - pirkau 14 poru batu ir gavau siuntini su 7 porom. Pinigai nuskaityti... Jiems parasiau , bendravo lb mandagiai tipo aiskinsis nes batai tipo turejo but ideti, nors pagal siuntinio deze mates kad neskirta 14- ai poru... Zodziu dar pafotkinau vel siunciau pretenzija... Po keliu dienu man paskambino , atsiprase , ir patikino kad issius likusias poras... Beje , prie 7 poru buvo prideti dvi poros batu, kuriu neuzsakinejau, tai juos pasiule pasilikt kaip kompensacija uz nepatogumus. Uzvakar atveze visa likusi uzsakyma, butu lb nesmagu jei nebuciau pirkus pazistamiems...taip, kad ju aptarnavimo politika man patiko , tik uztruko 2 sav ...

O per kiek laiko atsake i jusu laiska?
Atsakyti
QUOTE(Edita_27 @ 2014 03 16, 12:15)
O per kiek laiko atsake i jusu laiska?

I pretenzija atsake mazdaug po paros
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2014 03 16, 17:47)
I pretenzija atsake mazdaug po paros

Aciu uz atsakyma 4u.gif Reikes palaukt atsakymo smile.gif
Atsakyti

i 
Šioje temoje draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus.
Atsakyti
Niu o ne komercinės kooperacijos irgi negalimos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 03 19, 10:04)
Niu o ne komercinės kooperacijos irgi negalimos  unsure.gif

manau , kad ir jos, tai daroma šitoje temoje http://www.supermama...howtopic=965044
Atsakyti