Įkraunama...
Įkraunama...

Everything5pouns

Tik viena suknele is is triju uzsakymu galiu nesiot...daugiau uzsakinet nenoriu... doh.gif
Atsakyti
praeitų metų vasara pirkau kelias sukneles, būkle lb gera, net nesitikejo, kad kaina tokia, nors ant keliu etikečiu buvo kainos 29svarai ir 16,99svaru, o vyrui nupirktas megztukas kokybes atzvilgiu idealus, net papildomos 2sagos buvo idetos, tad manau cia kaip ant ko uzpuoli...nes buvau gavusi ir suknyte, kuri buvo tiesiog persvieciamo trikotažo, teko panaudot vietoj skuduriuku...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 16, 20:54)
Būtų juokinga jei nebūtų graudu - triskart pirkau ir triskart taip apsišoviau, kad net nenoriu į tą pusę žiūrėti... Nesu itin išranki ir super besivaikanti madų ar prekinių ženklų, bet net man neįtiko, kokybė atleiskite šūdina tongue.gif
Nepaisinat to susigundžiau dar vieną kartą pirkti, jei ir šį kartą š, tada su visam dedu kryžių šiai parduotuvei  tongue.gif

nezinau. As jei dukart pirkciau ir viskas ismetimui, treci kart manes nepriverstu pirkti. tiesa sakant, manau uztektu ir vieno pirkimo.

visokiu tu daiktu buna, ir prastesniu ir normalesniu. o ir kaina - mazesne nei second handuose kai kuriuose. O pvz. rankine jau du metus tampau, ir analogiska Kaune maciau uz 100 + lt...
Atsakyti
gal kuri vyrui pirkote marškinius? kaip suprasti ta 15,5ir 16,5 dydi? koks tai lietuviskas, o gal kuri turi gali ismatuot apimtis? peciu linija? bicepso vietas? ilgi rankoves ir krutine?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 24, 12:01)
gal kuri vyrui pirkote marškinius? kaip suprasti ta 15,5ir 16,5 dydi? koks tai lietuviskas, o gal kuri turi gali ismatuot apimtis? peciu linija? bicepso vietas? ilgi rankoves ir krutine?

15.5x2.54=39.37cm aplink kaklą
16,5x2,54=41.91cm
Atsakyti
Gal bus norinčių prisijungti prie užsakymo Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 06 28, 11:37)
15.5x2.54=39.37cm aplink kaklą
16,5x2,54=41.91cm

Man irgi įdomu:
pirmas dydis - aplnk kaklą
o antras?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 07 13, 13:52)
Man irgi įdomu:
pirmas dydis - aplnk kaklą
o antras?

Gi irgi aplink kaklą, tik jau kito dydžio doh.gif
Atsakyti

i 
Ši tema skirta prekių aptarimui, o ne bendrų apsipirkimų organizavimuisi, todėl žinutės ne į temą buvo ištrintos.
Atsakyti