Sveikos, ieskau aukles 1,4 men berniukui, nereguliariai, kartais pabuti po 2 ar 3 val. Gyvename centre prie klaipedos viesbucio. Noreciau jaunos merginos, nes vaikas labiau randa bendra tema su jaunomis, ne tai kad randa bet maziau bijo . Privalumas butu jei gyventu netoliese. Mokeciau 7 Ltl uz val. Susidomejusios skambinkite tel 868057566
Sveiki, ieškau auklės pusei dienos, noriu sąžiningos, atsakingos, žinoma, mylinčios vaikus, mokančios su jais susitvarkyti, kantrios, be žalingų įpročių, su patirtimi. Į až.
Mamytės siūlau Eko mokyklėlę Dragūnuose .tai trijų valandų Mini darželis.Super adaptacinė metodika.Registracija tel.867343300
Sveikos mamytes,
Galiu priziureti Jusu vaikuti ligos atveju, ar nepilna darbo diena nuo 9val iki 17val. Man 28 metai, pati auginu 2 vaikucius kurie puikiai keliauja i darzeli.
Vairuoju automobili.
Kreipkites tel. 867704154
Galiu priziureti Jusu vaikuti ligos atveju, ar nepilna darbo diena nuo 9val iki 17val. Man 28 metai, pati auginu 2 vaikucius kurie puikiai keliauja i darzeli.
Vairuoju automobili.
Kreipkites tel. 867704154
Laba diena,
Nusprendžiau ir aš prisijungti į auklyčių būrį. Šiuo metu esu užsiregistravusi darbo biržoje ir turiu daug laisvo laiko, kurį galėčiau išnaudoti būdama su Jūsų vaikeliu. Esu pedagogikos srities magistro studentė, 26 metų. Gyvenu prie Trinyčių, vaiką galėčiau prižiūrėti Jūsų namuose. Jeigu Jums reikalinga auklė vaikui nuo 2 metų, prašau, susisiekite asmenine žinute
Nusprendžiau ir aš prisijungti į auklyčių būrį. Šiuo metu esu užsiregistravusi darbo biržoje ir turiu daug laisvo laiko, kurį galėčiau išnaudoti būdama su Jūsų vaikeliu. Esu pedagogikos srities magistro studentė, 26 metų. Gyvenu prie Trinyčių, vaiką galėčiau prižiūrėti Jūsų namuose. Jeigu Jums reikalinga auklė vaikui nuo 2 metų, prašau, susisiekite asmenine žinute
QUOTE(Luiza 30 @ 2014 09 24, 20:20)
Sveiki
Jeskau nenuolatines aukles darbo.Galiu priziureti vaikuti ligos atveju,kelis kartus i savaite arba po nepilna darbo diena.Man 42 metai,esu labai atsakinga.Be zalingu iprociu.
Vairoju automobili.Kalbu rusu.lietuviu kalbomis.
Gyvenu N.Kaloteje.
Skambinti tel.8-60817341
Jeskau nenuolatines aukles darbo.Galiu priziureti vaikuti ligos atveju,kelis kartus i savaite arba po nepilna darbo diena.Man 42 metai,esu labai atsakinga.Be zalingu iprociu.
Vairoju automobili.Kalbu rusu.lietuviu kalbomis.
Gyvenu N.Kaloteje.
Skambinti tel.8-60817341
As vis dar laukiu pasiulymu.
Gyvename Klaipėdos raj. (Gvildžiai, šalia Aukštkiemiai, "Žaliasis slėnis"). Ieškome nuoširdžios, tvarkingos, mylinčios vaikus auklytės, kuri norėtų dirbti pilną darbo dieną (9,30 - 18,30) 5-6 dienas per savaitę. Mergaitėi, kurią reiks prižiūrėti, ką tik suėjo 2-eji metukai, darželį pradės lankyti tik nuo trijų, todėl ieškomes pastovios auklės, kuri netrukus mažylėi taptų gera drauge ir savu žmogumi mūsų šeimoje. Auklytės pareigos būtų prižiūrėti ir užsiimti įvairiapusiška lavinamaja veikla, kuri aktuali tokio amžiaus vaikui, pasirūpinti vaiko dienos maistu, minimaliai apsitvarkyti. Pageidautina, kad auklė turėtų savo automobilį, nes visuomeninis transportas iki mūsų nevažiuoja. Alga susitarimo reikalas. Lauksime skambučių arba laiškų su prisistatymu čia į až arba el.paštu : kristina.skeriene@gmail.com