Sveiki,
Ieškau nenuolatinio auklės darbo vaikui susirgus ar kelias dienas per savaitę, galiu pradėti dirbti nuo kitos savaitės. Man 33, pati turiu 2,5 m. vaiką, kuris lankys darželį. Ps. namų netvarkysiu, valgyti vaikui galiu pagaminti. Gyvenu pietiniam rajone, bet galiu atvažiuoti ir kitur. Rašyti AŽ.
Reikalinga aukle ligos atveju, 2 berniukams: 3 ir 5 m.
Gyvename Banduziuose.
Gyvename Banduziuose.
Sveiki
Jeskau aukles darbo.Man 42 metai,savo vaikus isleidau i momkykla,tad esu laisva iki mazdaug 17-18 val.Givenu Kaloteje,vairuoju automobili,be zalingu iprociu,labai myliu vaikucius,patinka su jais buti.Skambinkite tel.8-60817341.
Galiu priziureti ir ne pilna darbo diena.Kalbu russu,lietuviu kalbomis.
Jeskau aukles darbo.Man 42 metai,savo vaikus isleidau i momkykla,tad esu laisva iki mazdaug 17-18 val.Givenu Kaloteje,vairuoju automobili,be zalingu iprociu,labai myliu vaikucius,patinka su jais buti.Skambinkite tel.8-60817341.
Galiu priziureti ir ne pilna darbo diena.Kalbu russu,lietuviu kalbomis.
Nuo lapkricio menesio bus reikalinga aukle/namu seimininke Kretingoje. Pakol kas ne kiekvienai dienai - mazdaug kas antrai. Gal ir ne pilnai dienai (apie tai suderinsime asmeniskai), nes as pati busiu su ka tik gimusiu leliuku namie. Labiau bus reikalinga pagalba ruosiant pietus ir tvarkant namus. Bei kazkiek uzsiimant su vyresniuoju mazium (lapkriti jam bus ~1m 10 men.) Kai leliukas pauges, reikes daugiau pagalbos bunant su vaikais, isleidziant i parduotuve ar pan.
Rasykit i AZ, nes tema labai retai pasiziuriu.
Rasykit i AZ, nes tema labai retai pasiziuriu.
QUOTE(marmozel... @ 2014 08 28, 08:59)
SKUBIAI IEŠKOME NUOLATINĖS AUKLĖS PUSEI DARBO DIENOS!!! DU VAIKUČIAI (1, 5 IR 5 METAI)
IESKOME ZMOGAUS IS TAURALAUKIO, DRAGUNU, MAZOJO KAIMELIO..
ZMOGAUS REIKIA NUO RUGSEJO 1D.
LAUKIU PASIŪLYMŲ!!!
861673056
IESKOME ZMOGAUS IS TAURALAUKIO, DRAGUNU, MAZOJO KAIMELIO..
ZMOGAUS REIKIA NUO RUGSEJO 1D.
LAUKIU PASIŪLYMŲ!!!
861673056
Ar jau radote aukle?
Sveiki
Jeskau nenuolatines aukles darbo.Galiu priziureti vaikuti ligos atveju,kelis kartus i savaite arba po nepilna darbo diena.Man 42 metai,esu labai atsakinga.Be zalingu iprociu.
Vairoju automobili.Kalbu rusu.lietuviu kalbomis.
Gyvenu N.Kaloteje.
Skambinti tel.8-60817341
Jeskau nenuolatines aukles darbo.Galiu priziureti vaikuti ligos atveju,kelis kartus i savaite arba po nepilna darbo diena.Man 42 metai,esu labai atsakinga.Be zalingu iprociu.
Vairoju automobili.Kalbu rusu.lietuviu kalbomis.
Gyvenu N.Kaloteje.
Skambinti tel.8-60817341
QUOTE(Rajmute @ 2014 09 17, 15:46)
Sveiki,
Nuo rugsėjo 29 diens ieškome auklės metinukei mergytei. Mergytę prižiūrėt reikėtų po 3-4 valandas popiet Gyvenam netoli Vingio
Nuo rugsėjo 29 diens ieškome auklės metinukei mergytei. Mergytę prižiūrėt reikėtų po 3-4 valandas popiet Gyvenam netoli Vingio
laba diena ar dar ieskote aukles