Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Klaipėdoje

QUOTE(Jusuauklytte @ 2014 05 08, 15:57)
Sveikos mamytes. Gal kam reikia patikimos auklytes ?
Priziureti galiu nepastoviai, tad noretu teveliai tik kartu pasibuti as tuo tarpu pabuciau su ju vaikuciais, naktim irgi galiu ( pas save namie) gyvenu mazajam kaimelyje.
Myliu vaikus, esu rupestinga ir pareiginga. Laukiu.

Laba diena

Ar dar ieskote aukles darbo?
Atsakyti
Sveiki mieli teveliai, esu 15 metų mergina, kuri ieško auklės darbo, tačiau neišsigaskit, kad per jauna. Su vaikučiais patirties tikrai turiu. Esu prižiūrėjus 1,2, 4,7,8 metukų vaikučius. Beje esu baigus dailės mokyklą, tad jei vaikutis didesnis galiu pamokyt piešt. Tikrai esu sąžininga, rūpestinga, ir žinoma be galo myliu vaikučius. Prie manęs vaikučiai greitai pripranta, nes visą laiką su jais užsiimu. smile.gif

Gyvenu netoli tauralaukio, o dirbti pradėt galiu jau nuo birželio 10 dienos ( nes reikia baigti vidurine m-klą). Tad, tėveliai, jeigu jums reikia auklės kreipkitės numeriu: 864303324. Lauksiu jūsų skambučių ir žinučių!! smile.gif ax.gif
Atsakyti
Ieskome aukles 2 metu berniukui ir 5 metu mergaitei(kai neis i darzeli du vasaros menesius).Ieskome rupestingos, atsakingos ir mylincios vaikus, galetu but pedagoginio universiteto studente.Gyvename mazajame kaimelyje, noretumem kad vaikai butu priziurimi namuose.Tel:861113104
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija Rag: 22 gegužės 2014 - 11:06
Laba diena, ieškome auklės dviems vaikučiams 5metų mergaitei ir 3metų berniukui, dviems vasaros mėnesiams ir ligos atveju, nelankant darzelio. Darbas butu ne visa darbo diena(8 iki14-15 val.) tel. 868268272
Atsakyti
sveiki,
ieskom aukles 3 metu berniukui, reiketu priziureti vakarais kartais savaitgaliais ir ligos atveju. esam is zardes raj, tai noretusi,kad ir aukle netoliese gyventu.
Atsakyti
Ieskau aukles darbo nuo liepos 1 iki rugsejo 1 d. Turiu patirties su 2-5 metu vaikais. Gyvenu pietiniame rajone. Jei domina, rasykite zinute 4u.gif
Atsakyti
Sveiki! Ieskom aukles savo mergaitems 2metukai ir 6metukai. Mano darbas pamaininis(2dienines 2 naktines, 4d laisvos), tad kartais reikes tik is darzelio paimti ir pabuti nuo 16.30 iki 20.30, o kai ispuls savaitgali darbas, reikes pabuti nuo 7.30 iki 20.30 ir zinoma ligos atveju.(nakti jei negalesit vaikus ziures mociute) Dirbt reiketu 8sav per 8sav. Noretume pastovaus zmogaus, todel, kai nereikes paslaugu mokeciau sugryzimo mokesti. Placiau i AZ.
Atsakyti
sveikos mamos! auginu pusantru metu dukryte,anksciau nuo 15m dirbau aukle.dabar man 22m.galiu priziureti jusu mazyli kartu su savaja musu namuose,gyvenam naujuose raj,vyturio g. galiu su vaiku bendrauti rusu arba lietuviu kalba. vaikutis gali buti ir mazesnis uz manaja,kadangi patirties jau sioje srity turiu smile.gif idealiausias variantas butu kam reikia aukles pagal poreiki,savaitgaliais,vakarais ir pan.bet lauksiu ivairiu variantu,tiks jei ir reikes pabuti su vaiku visa diena. smile.gif lauksiu jusu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar jau radote aukle?
Atsakyti
Ieskom aukles dviem mergytems (beveik 3 metu ir 6 menesiu) Dragunuose. Aukle reikalinga nepilnai dienai (2-5 val per diena). Reiketu iseiti su vaikais i lauka (salia miskas, namas su liftu, labai patogu), pavalgyti (gaminti nereiks, nebent isvirti kose ar pasildyti ka nors), namie pazaisti.
Nuo rudens reiketu priziureti tik mazaja, nes didzioji eis i darzeli (nebent liks namie del ligos ar darzelio atostogu). Valandas galima pasiderinti, nors butu patogiau pirmoje dienos puseje. Jei imanoma, galbut kada ir savaitgali isleisti tevus i kina 4u.gif

Rasyti i AZ arba skambinti 8-65784545
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2014 06 05, 23:01)
sveiki,
ieskom aukles 3 metu berniukui, reiketu priziureti vakarais kartais savaitgaliais ir ligos atveju. esam is zardes raj, tai noretusi,kad ir aukle netoliese gyventu.

Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2014 07 13, 00:52)

4u.gif ax.gif noriu pasisiūlyti
Atsakyti