Sveikos, esu paskutiniu kurso studente,ieskau aukles darbelio, galiu dirbti savaitgaliais, siokiadieniais nuo ~3h iki vakaro, esu rupestinga ir atsakinga, turiu patirties priziurint vaikucius nuo 2 metu jeigu kam reikia aukles, rasykit, del kainos sutarsim. Taip pat galiu padėti vyresniems vaikučiams su pamokų ruošimu ir mokymu, kadangi pati universitete esu mokoma mokyti
Sveiki, gal kam reikia auklytes nepastoviam darbui ? Galiu priziureti jusu vaikuti kartais kelias val, o kartais visa diena(10 arba 12valandu) P.s galiu ir nakti (savo namuose) jeigu teveliai noretu pabuti tik dviese, ar kazkur isvaziuoti. Klaipeda, mazasis kaimelis
Esu 26metu mergina, galiu priziureti Jusu vaikuti Jusu namuose arba (labiau noreciau) pas mane namuose. turiu patirties su 2m., 4m., ir 5m. Bei esu kasdien ateidinejusi pas sese kai ji susilauke mergytes, padejau priziureti iki 4m. Gyvenu Tauralaukyje..
Laba diena. 4 metų berniukui ieškome auklės peršalimo atvėjais, kai reikia palaikyti keleta dienelių/savaite namuose. Gyvename Baltijos pr. Berniukas laisvai kalba lietuviškai ir rusiškai. Valgyti palieku, tik reikia pašildyti. Mokėsime 4 lt/val., daugiau dabar tikrai negalime sau leisti. Tel. 8-62469626
Ieškau auklės 2,1 m. mergytei Miško rajone. Tikslaus grafiko dar nežinau, nes pereinu į naują darbą nuo balandžio 25, bet auklė mums bus reikalinga maždaug 3-5 dienas per savaitę. Darbo grafiką pateiksiu visam mėnesiui. Darbą pradėti reikėtų anksčiausiai nuo 8.30 val., o ilgiausiai kiek tektų būti, tai iki 20.30 val. Ne visada reikės pilnai dienai, bus tokių dienų, kai reikės pabūti tik pusdienį. Kartais reikės būti šeštadieniais iki pietų. Siūlomas atlygis 5 Lt/val.
Laukiu tik rimtai nusiteikusių darbui. Tvarkyti nieko nereikės, neskaitant to, ką išvers vaikas kol bus su Jumis. Dažniausiai maistą reikės tik pašildyti, retai kada ką išvirti kažką vaikui.
Svarstyčiau ir variantą "mama auginanti savo vaiką", bet tik jeigu gyvenate kažkur šalia mūsų, nes mano darbovietė šalia namų, o aš nevairuojanti. Gyvenu šalia LCC universiteto.
Reikalinga aukle 2 metu berniukui , kai suserga nes lankome darzeli.taip pat gali susirgti ir broliukas,kuriam 7m,tai tektu prizvelgt abu. nuo birzelio iki rugsejo reiketu kiekvienai darbo dienai,o nuo rugsejo vel ligos metu.mano darbo laikas 9-18val mes gyvename Nidos g. maloniai lauksime skambuciu,laisku,susitikimu.neatsakingos ir nerimtos auklytes nesivarginkite,reikalingas zmogus,kuriuo galetume pasitiketi ir kuris rupintusi vaiku kaip savo. kitka aptarsime pokalbio metu.tel 867393145
Ieškome auklės 2 ir 4 metų mergytėms prižiūrėti pagal poreikį (vaikams sergant, darželio atostogos liepos mėnesį ir pirmą rugpjūčio savaitę). Darbas nuo 7:20 iki 17:20 po 5 Lt už valandą. Gyvename Baltijos pr.
Laba diena. 4 metų berniukui ieškome auklės peršalimo atvėjais, kai reikia palaikyti keleta dienelių/savaite namuose (vasara atostogu metu). Gyvename Baltijos pr. Berniukas laisvai kalba lietuviškai ir rusiškai. Mokėsime 5 lt/val. Tel. 8-62469626
Sveiki. Ieškome auklės dviems berniukams 2m. ir 3m. tuo atveju, kai sirguliuos ir negalės lankyti darželio. Gyvename technikumo raj. (Paupiuose). Tel. 868506357
ieskome valandines aukles darbo dienoms netoli Lietuvininku aikstes 867641545 Papildyta: ieskome valandines aukles darbo dienoms netoli Lietuvininku aikstes . 867641545
Sveikos mamytes. Gal kam reikia patikimos auklytes ? Priziureti galiu nepastoviai, tad noretu teveliai tik kartu pasibuti as tuo tarpu pabuciau su ju vaikuciais, naktim irgi galiu ( pas save namie) gyvenu mazajam kaimelyje. Myliu vaikus, esu rupestinga ir pareiginga. Laukiu.