Skubiai nuo kovo 13 ieskau aukles mazdaug 2 dienoms per savaite (grafika turiu visam menesiui) 2 metuku mergytei. Labiau noreciau kad priziuretumete pas mus namuose, gyvename Misko rajone prie LCC universiteto.
Atlygis 5 Lt/val., jeigu netenkina atlygis, tai net nerasykite, nes daugiau moketi tikrai negalime.
Beje, veliau gali buti, jog reikes priziureti daugiau laiko.
Kreipkites i az.
Atlygis 5 Lt/val., jeigu netenkina atlygis, tai net nerasykite, nes daugiau moketi tikrai negalime.
Kreipkites i az.
sveikos,ieskau aukles darbo esu paprasta draugiska galiu priziureti savo namuose ir jusu namuose jusu vaikuti.gyvenu banduziu rajone.laukiu pasiulymu
Sveikos, šiuo metu mano teta ieško auklės darbo Klaipėdoje. Vaikų priežiūroje turi nemažai patirties, gali ruošti valgį, neturi jokių žalingų įpročių bei yra pakankamai jaunatviška Dėl atlygio ir kt. susisiekite tel.: 8607 63803
Skelbiame auklės paiešką 1m.7mėn. mergaitei. gyvename Vėtrungės rajone. darbas visai dienai - 8 - 17 val. penktadieniais iki 16 val. atlygis 5 lt/val. iki 800 lt per mėnesį. rašyti pasiūlymus el. paštu goda.zobelaite@gmail.com arba skambinti 867101641
sveikos,ieskau aukles darbo esu paprasta draugiska galiu priziureti savo namuose ir jusu namuose jusu vaikuti.gyvenu banduziu rajone.laukiu pasiulymu
Skubiai ieskau aukles mazdaug 2 dienoms per savaite (grafika turiu visam menesiui) 2 metuku mergytei. Labiau noreciau kad priziuretumete pas mus namuose, gyvename Misko rajone prie LCC universiteto, bet tinka ir mama auginanti savo vaika (jeigu susisiekimas viesuoju transportu yra patogus).
Kreipkites i az.
Kreipkites i az.
Sveikos, esu paskutiniu kurso studente,ieskau aukles darbelio, galiu dirbti savaitgaliais, siokiadieniais nuo ~3h iki vakaro, esu rupestinga ir atsakinga, turiu patirties priziurint vaikucius nuo 2 metu jeigu kam reikia aukles, rasykit, del kainos sutarsim. Taip pat galiu padėti vyresniems vaikučiams su pamokų ruošimu ir mokymu, kadangi pati universitete esu mokoma mokyti