Oi kokia graži nauja tema
Na tikiuosi, kad taip ir bus, nes dabar laikas laaaaabai jau lėtai eina Gyvensim, tai Imanta(3) rajone, tai kol kas tik su aplinkiniais kiemais pažįstama o centre, kaip turistė vis dar jaučiuosi.
Na tikiuosi, kad taip ir bus, nes dabar laikas laaaaabai jau lėtai eina Gyvensim, tai Imanta(3) rajone, tai kol kas tik su aplinkiniais kiemais pažįstama o centre, kaip turistė vis dar jaučiuosi.
Sveikos
Visu pirma,Troliuke, didziausi sveikinimai
Sveika atvykus i LV Kikius As su seima gyvenu netoli Imanto rajono, mano darbo ofisas tenai, tai man visai liux jis
Pas mus kaip ir nieko naujo, darbai, darzelis ir pan... Jau pupos 3-asis gimtadienis greitai, tai dabar biski uzsiemusi sventes planavimu
Idomu kaip kitos merginos laikosi
Linkejimai visoms
Visu pirma,Troliuke, didziausi sveikinimai
Sveika atvykus i LV Kikius As su seima gyvenu netoli Imanto rajono, mano darbo ofisas tenai, tai man visai liux jis
Pas mus kaip ir nieko naujo, darbai, darzelis ir pan... Jau pupos 3-asis gimtadienis greitai, tai dabar biski uzsiemusi sventes planavimu
Idomu kaip kitos merginos laikosi
Linkejimai visoms
Sveikutes..
Ingava aciu uz sveikinimus
siandiena mums jau dvi savaites.. kaip laikas praleke
sesei kartais pavydo priepuoliukai uzeina
nors ir taip stengiames, jai daug demesio skirti.. bet vistiek maistauja
Ingava aciu uz sveikinimus
siandiena mums jau dvi savaites.. kaip laikas praleke
sesei kartais pavydo priepuoliukai uzeina
nors ir taip stengiames, jai daug demesio skirti.. bet vistiek maistauja
Troliuke Sveikinimai ir nuo mūsų
Gal kartais mano klausymukas kvailas pasirodys (visgi dar labai anksti) bet gal ką galit papasakoti apie galimybę LV darbą susirasti nemokant latvių kalbos?
Gal kartais mano klausymukas kvailas pasirodys (visgi dar labai anksti) bet gal ką galit papasakoti apie galimybę LV darbą susirasti nemokant latvių kalbos?
QUOTE(Kikius @ 2014 03 26, 13:31)
Troliuke Sveikinimai ir nuo mūsų
Tikrai imanoma tai padaryti, pati turejau keleta pasiulymu, latviu kalbos zinios kol kas minimalios
Pasiziurekite pvz cvonline, darbas uzsienyje, daznai buna darbo pasiulymu LV, Rygoje, kur vienas pagrindiniu reikalavimu yra lietuviu kalba...
QUOTE(Ingava @ 2014 03 27, 23:10)
Tikrai imanoma tai padaryti, pati turejau keleta pasiulymu, latviu kalbos zinios kol kas minimalios
Pasiziurekite pvz cvonline, darbas uzsienyje, daznai buna darbo pasiulymu LV, Rygoje, kur vienas pagrindiniu reikalavimu yra lietuviu kalba...
Ačiū, teks paieškoti, tik kaip visada suveikia kiaulystės dėsnis, kai nereikia tai irgi matydavau tokių pasiūlymų na bent kažkiek morališkai lengviau, kad vis gi įmanoma
Mielos lietuvaites Rygoje,
Planuojam vasaros laikotarpiu patapti 'rygieciais' su 2 metu berniuku. Gal galetumete patarti ar pasiulyti koki darzeli kur galima vesti vaika pilnai darbo dienai (kalba nesvarbu) arba gal zinot kokia aukle, aisku pirmenybe darziukui butu. Gyvensim Jauna Teika rajone, o as darbuosiuos Stradino ligoninej. Labai lauksiu jusu info.
Aciu
Planuojam vasaros laikotarpiu patapti 'rygieciais' su 2 metu berniuku. Gal galetumete patarti ar pasiulyti koki darzeli kur galima vesti vaika pilnai darbo dienai (kalba nesvarbu) arba gal zinot kokia aukle, aisku pirmenybe darziukui butu. Gyvensim Jauna Teika rajone, o as darbuosiuos Stradino ligoninej. Labai lauksiu jusu info.
Aciu
Labukas merginoms Rygoje! Mes ir vėl čia
Žiūriu, troliukės leliui jau mėnuo, kaip greitai laikas bėga
Mes savo vyresnėliui ieškom darželio, nes vaikui akivaizdžiai reikia draugų- mamos nebeužtenka
Netoli namų yra bona-favola, bet labai arti gatvės, tai dėl švaraus ir gaivaus oro kyla dvejonių
Gražios visoms dienos!
Mes savo vyresnėliui ieškom darželio, nes vaikui akivaizdžiai reikia draugų- mamos nebeužtenka
Netoli namų yra bona-favola, bet labai arti gatvės, tai dėl švaraus ir gaivaus oro kyla dvejonių
Gražios visoms dienos!
QUOTE(Jille @ 2014 04 08, 14:13)
Labukas merginoms Rygoje! Mes ir vėl čia
Gražios visoms dienos!
Gražios visoms dienos!
Labuka,
Lanke mano maze si darziuka pora savaiciu, poto gavom vieta salia namau esanciame valstybinaime darzelyje. Is pradziu man labai patiko sis darzelis, bet poto labai nusivyliau, tiek aukletoju elgesiu, tiek visa sistema, vaikams ten net nera vietos normaliai iseiti i lauka... Nerekomenduociau ten atiduoti vaikiuka
Sveikos..
Kaip laikotes?
Kaip laikotes?
Sveikos!
Smagu matyti, kad Rygoje yra daugiau lietuvaičių
Ar organizuojate pasimatymus tarpusavy? Jei ne, gal suplanuokim kokį meetą?
Man socializacijos trūkumas pasireiškė
Smagu matyti, kad Rygoje yra daugiau lietuvaičių
Ar organizuojate pasimatymus tarpusavy? Jei ne, gal suplanuokim kokį meetą?
Man socializacijos trūkumas pasireiškė