Gal kas prisimenat ir galite priminti, nuo kelių metų reikia mokėti už ekskursijas perkant pas vietinius? Ir nuo kelių metų reikia mokėti pilną kainą?
Ačiū.
QUOTE(Užmirstuole @ 2014 03 13, 09:35)
Dekui, galvojau gal kas is LT jau buve
o Kas gal kuri buvus Sueno Hotels Beach Side ( 5 ) nekaip neissirenku
Pasiullymai:
Raymar ( 5 )
Orange County Resort ( 5 )
Nurol Club Salima ( 4 )
Miracle Resort ( 5 )
Granada Luxury Resort & Spa ( 5 )
o Kas gal kuri buvus Sueno Hotels Beach Side ( 5 ) nekaip neissirenku
Pasiullymai:
Raymar ( 5 )
Orange County Resort ( 5 )
Nurol Club Salima ( 4 )
Miracle Resort ( 5 )
Granada Luxury Resort & Spa ( 5 )
mes vykstame i Miracle Resort rugsejy
QUOTE(kaktuselis @ 2014 03 13, 12:34)
Sveiki, kas buvote Majesty mirage park resort, ar reikalingi vandens batai prie jūros?
Labutis,
as buvau siame viesbutyje, mums tikrai nereikejo vandens batu,kiek pamenu, tik is desines tiltuko puses jura akmenuota, mes maudemes ten kur nebuvo akmenuku
QUOTE(gimke @ 2014 03 13, 08:33)
Gal kas buvote viesbutyje CLUB HOTEL BELPINAR? Netoli Kemero.
buvom pries du metus, neblogas viesbutis, labai tinkantis su vaikais, jiems yra ka veikti ten, rami vieta, Beldibi miestelis-viena labai ilga gatve su kavinem, parduotuvem ,viesbuciais. Pliazas platus,smelis,0 einant i jura-akmenukai, nemokami gultai ir skeciai, maitinimas geras, buvo vaikams atskiras meniu, didele zaidimu aikstele, nuo oro uosto nelabai toli. Kambarys buvo didelis, telikas, saldytuvas, balkonas, tvarke kas diena. Vaziavom geguzes viduryj, tai jura man buvo per salta, nors oras labai geras pasitaike.
QUOTE(Tusinukas @ 2014 03 13, 21:51)
Labutis,
as buvau siame viesbutyje, mums tikrai nereikejo vandens batu,kiek pamenu, tik is desines tiltuko puses jura akmenuota, mes maudemes ten kur nebuvo akmenuku
ačiū.
o ka siaip turkijoje galima pirkti? is egipto parsivezem labai fainus ranksluoscius geros kokybes. kas turkijoje? odiniai gaminiai, kailiniai ar kas? noreciau chalato, buvau kaune vienoje parduotuve, sako cia turkiska medvilne, labai gera kokybe kaina 160litu. tai galvoju gal turkijoje geriau nusipirkti
Bent Bodrume viskas bezboznai brangu, nemaciau nieko nei patinkancio, nei uz imanoma kaina. Nezinau, gal mane islepinusios USA kainos.
QUOTE(linamog @ 2014 03 14, 22:50)
en Bent Bodrume viskas bezboznai brangu, nemaciau nieko nei patinkancio, nei uz imanoma kaina. Nezinau, gal mane islepinusios USA kainos.
Alanijoje ir Kemero regione pigiau, bent jau Goiniuke salia Kemero, ten galima nusipirkt bambuko pluosto chalatus, turguje faina rankine odine nusiderejau uz 20 zaliu , bet tai buvo pries 3metus.Dar perku granatu sirupa, prieskonius
QUOTE(Tusinukas @ 2014 03 14, 23:31)
Alanijoje ir Kemero regione pigiau, bent jau Goiniuke salia Kemero, ten galima nusipirkt bambuko pluosto chalatus, turguje faina rankine odine nusiderejau uz 20 zaliu , bet tai buvo pries 3metus.Dar perku granatu sirupa, prieskonius
Aciu uz atsakymus. Jauciu kad kainas jie ten laiko arba reikia moketi deretis :-)
Deretis butina, galima nusidereti puse kainos, bet realiai trecdali tai visada nuleidzia
QUOTE(Tusinukas @ 2014 03 15, 12:41)
Deretis butina, galima nusidereti puse kainos, bet realiai trecdali tai visada nuleidzia
galima ir daugiau nei puse