na, man kaip naujokei kelionėse, tai jau kelios staigmenos išlindo
1. užsakinėdama kuponą greituoju būdu įlindau į viešbučio foto, paguglinau atsiliepimu, na tie atsiliepimai 7,5 - 8 balai, kai kas pyko dėl triukšmingų rusų, kiti dėl sienų plonų.
Jau nupirkus kuponą youtube radau vieno rusaičio filmuotą turą po viešbutį. Jame gerai pasimatė, kad viešbutį nuo jūros skiria autostrada
yra aišku tiltas, ne problema, nu bet šeip... nesugalvočiau
2. mes keliaujam tryse, nupirkom tris kuponus: aš su vyru ir vienas draugas. pasirodo kadangi kaina nurodyta "vienam asmeniui dviviečiame kambaryje" - turi suprasti, kad vienas tu jame niekaip negyvensi
tai mum buvo du variantai:
1. rasti greituoju būdu kas dar norėtų kartu vykti ir gyventi su mūsų draugu kambaryje (kas kaip ir nelabai realu)
2. priimti draugą į savo kambarį ant kažkokios lovos kurią parūpins hotelio personalas...
aišku nelabai džiugina, bet teko rinktis antrąjį variantą. Iš esmės jis mūsų labai geras draugas, jau ne vieną vasarą kartu leidžiam, esam palapinėse miegoję kartu, fūroj, mašinoj, tai stengiuos nusiteikti teigiamai, kad ne šeštas kartas
nors dviese su vyru gal ir smagiau kambary būt buvę...
Nu žodžiu aš tikiu, kad jeigu važiuosi susiraukęs tai viskas ir nesiseks ir piktins. Jeigu važiuosi atsipūtęs atostogauti ir neieškoti prie ko prikibti - viskas bus ok.
kelionių agentūroj papuolė mergikė faina, nes šeip būtume turėję: gražinti vieną iš trijų koponų, tada grynais apmokėti trečią asmenį agentūroje. Kažkaip prasuko, kad nereikėjo daryti gražinimo (ir porą savaičių laukti pinigų) ir panaudojo mūsų tuos kuponus.
Na net nežinau, gal aš pati paksubėjau neišsiaiškinus pirkti... Bet dabar jau reikia tik stengtis atsipalaiduoti ir pajausti malonumą