QUOTE(*Mulate* @ 2014 04 11, 15:30)
Visada vezuosi kelias poras aukstakulniu pasipuosti vakarienems. Nematau tame jokio nepatogumo,lagaminas mano didelis,telpa daug, o prie kiekvienos sukneles tie patys bateliai kaip ir netinka,tad imu kelias poras.
Ir visiskai ne todel,kad kazkas dar ten puosiasi ar ne, tai darau sau, tik del saves,nes man taip yra priimtina ir malonu,jauciuosi savimi.
Visai kita nuotaika,kai eini graksciai su kokia suknyte ,aukstakulniais, visa kvepianti, pasitempus, nei su tais paciais sortais/sijonu ,kur vakar ekskursijoj vazinejau
Bet tai tik mano nuomone ir nieko nesmerkiu,kas paiima tik viena suknele ir vienas basutes, jei taip jai yra patogu ir gerai
Aukstakulniai nelygu nesipuosti ar eiti su tais pacias sortais i vakariene
Prie tu ilgu sukniu madingu net nelabai jie dera
As tai dar nezinau ar imsiu austakulnius, pora sukniu nauju pirksiu pries kelione, tada prie ju derinsiu ir avaline
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2014 04 11, 16:28)
nu žinokit, o aš trečia diena žiūrėjau į šitą pasiūlymą... ir susigundžiau, trys kuponiukai kišenėj.
Nuo metų pradžios kaip tik tuo laiku svarstėme vykti į ekspediciją į Karpatus visureigiais. Bet kai tokia politinė padėtis vis blaškėmės.... ir norėjos ir baisu buvo. O šiandien spjoviau - išsiaiškins jie su tais karais, galėsim į ekspediciją nuvykt ir kitą kart
daba jau eisiu knisti infos
kelionė nuo balandžio 26d.
Smagu, ir kelione jau greit
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2014 04 11, 11:24)
del ausktakulniu tai cia jau skonio reikalas. As mielai deciausi nes su jais jauciuosi geriau ir graziau (kalbu apie vakara ne diena pleze), bet kadangi vykstu su mazais vaikais tai teks apseiti ir be ausktakulniu.. na nieko dar pora meteliu palauksiu
mamulia suknuios tikrai grazios, o ir modelio figura puiki