QUOTE(Kriiste @ 2014 03 30, 18:50)
jai nereik jokiu zvaigzduciu - sake nei turkijoje, nei egipte nei dar kur nieko nepamete, jei nores suzinot apie sali - pasigooglins As pati va nuolat kai renkuos - bijau kad bus blogai, visad pradedu rinktis nuo 3*, bet renkuos renkuos, paskaitau atsiliepimu kad bus blogai, kad visi tik i 5* teskrenda - pasidaro nejauku ir uzsisakau tas 4-5* - paskui sazine eda - kad gal per daug man tos prabangos, butu pilnai ir tu 3* pakake, o uz skirtuma dar viena karta nuskristumem Bet nieko - kada nors ir as ismoksiu rinktis...
Na as tai zinau kokie mano poreikiai, todel pasirenku toki viesbuti, kad netektu surauktu veideliu vaikscioti, tikrai ne del to, kad kazkas vaziuoja i 5 zvaigzdes. Man normalu kad kazkam yra gerai ir miesto viesbutis 3* jei jame neplanuojama buti. Nesiruosiu peiki, bet juoka kelia kai geri 5* viesbuciai vadinami kalejimu . Nu nekalek, yra taxi, yra autobusiukai, yra tos pacios ekskursijos. Mes su MB kol vaiku neturejom visad taip rinkomes: 2-3 dienos viesbutyje, su autobusiuku po miesta, ir trecia diena - ekskursija. Su vaikais kojos nezadame kelti is viesbucio, tai mums 3 zv. na niekaip nereik