Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2014 03 22, 22:30)
http://www.turkeymap...Tourist-Map.jpg

jums reikia zemyn vaziuoti, visada tuo paciu keliu link Kemero ir tada dar zemiau. Nedavaziavus iki Kemero, jums bus tik vienas objektas:
http://www.tripadvis...nean_Coast.html

o tada jau uz Kemero bus Faselis, Cirali papludimys, Chimeros kalnas, Olympos griuvesiai ir Olympos papludimys. Dar Tahtali kalnas. na ir rekomenduojama stoti uzkasti kavinukese Ulupinare. Ju ten nemazai, tai jei norisi valgyti, tai gal didelio skirtumo nera, kuria rinksites, taciau jei vaziuotumete ten labiau del pasisedejimo idomioje aplinkoje, tada siulau pasiieskoti kavines geresnes. tarkim Ulupinar Botanik user posted image. Bandykite prasyti meniu liromis, kitaip gali labai nepigu.

Dalimi sio marsruto vaziavo ziulyte
http://www.supermama...hp/t732115.html
Labai aciu uz nuorodas, dabar lengviau bus sudaryti marsruta.
Dalis yra Aidlukos pasakojime. ziurekite gal nuo cia
http://www.supermama...?...&p=60318865

galima vaziuoti ir tolyn, jei noro ir laiko turesite.


Papildyta:
QUOTE(gimke @ 2014 03 24, 08:47)

Labai aciu uz nuorodas, dabar lengviau bus sudaryti marsruta.
Atsakyti
O iki kada veliausiai buna skrydziai i turkiją?
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2014 03 06, 20:52)
Laba, ar yra kas buvę pernai Amara Club Marine? kaip ten su kambariais- atsiliepimuose minimas pelėsis...

Esu ten buvus 2010 metų pavasarį.Dėl pelėsio,tikriausiai, mano komentaras ir yra.Kas gyveno naujame pastate,nebuvo to pelėsio, o senesniuose, dar + buvom balandžio gale, nespėjo prišilti.
Aptarnavimas tikrai neblogas, vaizdas nuostabus, maisto kalnai, šviežios sultys ryte.Reikia iškart atvykus užsisakyt A la karte restorane vietas, jų ten yra net 4, bet,kadangi tik atvykę neužsisakėm,tai buvom tik turkiškame.Likome sužavėti, o davėm tik 10 $ arbatos.
Viešbutis pritaikytas šeimoms ir vaikams, su vaikais ten viskas super, jei norėčiau poilsio dviems, nežinau ar man patiktų.Labai rimti animatoriai,ištisai kažką organizuoja, veikia, nežinau ar pliusas ar minusas tai,bet nėr kada pasėdėt ramiai.Gėrimai bare labai normalūs, ne vien skiesti ryškių spalvų kokteiliukai, vietinis alus ar kailių raugo skonio vynas.Man labai patikdavo baileys su daug ledo smile.gif Vaikams patiko itališkas baras, pabandę pietaudavom jau ten, nes vaikams patiko makaronai ir pievagrybių sriubytė.Nemokami ledai.TEritorija didelė, kelis kartus beveik pasiklydom:)
Yra normalūs kalneliai, už tvoros labai prabangus viešbutis Rixos, į kurį svečiaia tskrenda net sraigtasparniais.DAr ko nežinojau ir savo vežiau- ten galima gauti puikius vežimėlius vaikams, palikus 80 dolerių užstatą, grįžtant užstats atgaunamas.Tikrai normalūs atrodė vežimai,kam aktualu.Uodai nepuolė, vaikiškas baseinas yra.
QUOTE(Saire* @ 2014 03 22, 01:09)
Gal kas esate šventę vaiko gimtadienį Amara Club Marine? Kaip ten švenčiama?

Šventė kasdien vis kažkokį gimtadienį,kai svečiavomės.Animatoriai ir vaikai sudainuoja "happy birthday", tortas,žvakutės, viskas kaip priklauso.Dėl dovanėlių nežinau, nepastebėjau tiesiog, bet dėmesiu vaiką tikrai apgaubs.
Papildyta:
Gal kas buvo ar planuoja būti Alnijoj, ANNABELLA DIAMOND 5* viešbuty?
Atsiliepimai puikūs, bet gąsdina,kad šalia autostrada.Jei langai bus į jos pusę- oi nekas.Kaip gauti vaizdu į jūrą kambarį?
Atsakyti
Voriux, o kaip įėjimas į jųrą? Teko skaityti, kad šiek tiek giliau paėjus akmenys kriauklėm apaugę, kojas pjausto g.gif Reikia vandens batų?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2014 03 24, 20:55)
Voriux, o kaip įėjimas į jųrą? Teko skaityti, kad šiek tiek giliau paėjus akmenys kriauklėm apaugę, kojas pjausto  g.gif  Reikia vandens batų?

Kad ir nepamenu, su 1.5 metų mergele buvom,tai nelabai daug braidėm,bent mes batų neturėjom.Krantas akmenuotas, toks žvyras užpiltas pliaže, bet jūroj akmenys dideli.Kad kiek buvau prie Viduržemio jūros visur akmenukai, toli iki Palangos.Šymet Alanijoj būsim,tai saičiau,kad kalnų ten nelabai,užtai pajūry smėliukas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 03 23, 00:30)
siulau pasiieskoti kavines geresnes. tarkim Ulupinar Botanik

Labai žavus vaizdas. wub.gif Esam panašioje buvę, nuostabus poilsis. wub.gif
Atsakyti
Siemet Novaturas planuoja skraidyt beveik iki spalio pabaigos, 2013 buvo ir iki Kaledu (berods)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 25 kovo 2014 - 12:35
Sveikos, mes vid dar neapsisprendziame kada isigyti geriausia bilietus norint vaziuoti birzelio pirmom dienom...Gal kuri is praktikos pasakytu, kada buna palankiausios kainos? Domina 4zv miesto viesbuciai, dviems, su viskas iskaiciuota, kemeras antalija....Vis kas mazdaug atitinka kriterijus kolkas kainos perzengia 2000lt zmogui asiek tiek...Gal pigiau ir neverta tiketis? Niekad dar nesam keliave, tai tiek abejoniu blush2.gif Norisi ir greiciau jau tireti kelione, kad vel planai nenuplauktu, ir su kainytem susitaupyti... Ziurineju viesbucius Lancora, xperia. Gal dar ka rekomenduotumet verta demesio? smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2014 03 25, 22:59)
Sveikos, mes vid dar neapsisprendziame kada isigyti geriausia bilietus norint vaziuoti birzelio pirmom dienom...Gal kuri is praktikos pasakytu, kada buna palankiausios kainos? Domina 4zv miesto viesbuciai, dviems, su viskas iskaiciuota, kemeras antalija....Vis kas mazdaug atitinka kriterijus kolkas kainos perzengia 2000lt zmogui asiek tiek...Gal pigiau ir neverta tiketis? Niekad dar nesam keliave, tai tiek abejoniu blush2.gif  Norisi ir greiciau jau tireti kelione, kad vel planai nenuplauktu, ir su kainytem susitaupyti... Ziurineju viesbucius Lancora, xperia. Gal dar ka rekomenduotumet verta demesio? smile.gif Aciu

mes kai buvom agentūroj tai sakė reikia pirkt kuo anskčiau, nes paskui nepigs tikrai, nebent kokį pasiūlymą gali duot paskutinės minutės arba jei lėktuve vietų lieka. mes jau gegužės mėn. mokėjom virš 2000 žmogui, todėl manau birželį gali kainuoti ir daugiau smile.gif o šiaip, agentūrose galima susitarti, kad jums paieškotų kelionės ir vis paksmbintų ar erl. laišką parašytų su pasiūlymais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2014 03 25, 23:59)
Sveikos, mes vid dar neapsisprendziame kada isigyti geriausia bilietus norint vaziuoti birzelio pirmom dienom...Gal kuri is praktikos pasakytu, kada buna palankiausios kainos? Domina 4zv miesto viesbuciai, dviems, su viskas iskaiciuota, kemeras antalija....Vis kas mazdaug atitinka kriterijus kolkas kainos perzengia 2000lt zmogui asiek tiek...Gal pigiau ir neverta tiketis? Niekad dar nesam keliave, tai tiek abejoniu blush2.gif  Norisi ir greiciau jau tireti kelione, kad vel planai nenuplauktu, ir su kainytem susitaupyti... Ziurineju viesbucius Lancora, xperia. Gal dar ka rekomenduotumet verta demesio? smile.gif Aciu

QUOTE(Agnikiii @ 2014 03 26, 09:02)
mes kai buvom agentūroj tai sakė reikia pirkt kuo anskčiau, nes paskui nepigs tikrai, nebent kokį pasiūlymą gali duot paskutinės minutės arba jei lėktuve vietų lieka. mes jau gegužės mėn. mokėjom virš 2000 žmogui, todėl manau birželį gali kainuoti ir daugiau smile.gif o šiaip, agentūrose galima susitarti, kad jums paieškotų kelionės ir vis paksmbintų ar erl. laišką parašytų su pasiūlymais  mirksiukas.gif

PAčios pigiausios kelionės būna kai tik atsiranda naujiems metams siūlymai.Šymet galėjom į Kretą AI, nuo gegužės 15 už 3700 4 asmenims paimti, (2 dviviečiai kambariai)bet ,kadangi "reikia pagalvoti", per kelias valandas ir nebeliko. Dabar vykstam gegužės pirmą , 5*, AI, Alanija, gaunasi kažkur 1200 žmogui.Tuo metu vasarai buvo 1600-1700.MEs kažkaip prieš sezoną ar spalio mėnesį važiuojam, tai pigiau pabūnam.Sezono metu(06-07-08 mėn) nesu ir buvusi.
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2014 03 25, 23:59)


Sveika,
mano patirtis (10 kelioniu i Turkija) 2tuks uz 4zv AI baisiai daug...

Normali kaina 1300lt (na blogiausiu atveju 1500lt, jei itin priristi prie datu pvz galite isvykti tik sekmadieni ar sestadieni), gera kaina apie 1000lt 4u.gif

Uz normalia kaina galima isigyti per isankstinius pardavimus (gruodzio sausio men keliones apie 1200-1400 pasirinkimas didelis, datos visos imanomos), uz gera kaina paskutiniu min pasiulymai (2 sav ir maziau iki keliones, visada islieka rizika, kad negausite norimo viesbucio, bet regiona tikrai be vargo pasirinksite- kelione kainuoja apie 1000 lt bet reikia tureti laisvesnes atostogas, kad datos butu tinkamos bent 2 savaiciu).

Siuo metu galioja katalogines kainos, plius vienas kitas spec pasiulymas (na ir 5-10proc agento nuolaida)- keliones pirkti labiausiai neapsimoka, na bet jei tikrai reikia ir jauciates vertas atostogu- kartais butina ir uzsimerkti pries kaina cool.gif

Prasidejus kelionem i Turkija (apie balandzio vid vel pameta geru kainu, spec pasiulymu ir pan bent geguze/geguzes pab visada buna itin geru pasiulymu, kai uz 1000-1200lt gali paimti ir 5 zv buna viesbutuku, su birzeliu kiek maziau, bet budavo visada is ko pasirinkti).
Jei apsispresite laukti, lauks juodas darbas, kelioniu paieskos ir puslapiu tikrinimas bent 2k per diena, radus gera varianta - pirkti, nes tam turite max pusvalandi 4u.gif

Jei atostogu turite tik savaite ir ta jau yra rezervuota- nerizikuociau laukti,nes lektuve vietos baisiai neprognozuojamas reikalas 4u.gif

Va uz kiek ir ka esu pirkusi smile.gif

- 2007m Aura (3 zv kemer/ kiris) pirmos atostogus su tuometiniu draugu, dabartiniu vyru, tai sakyti ir nereikia - buvo kazkas nerealaus cool.gif kaip 3zv viesbutis turi pakankamai dideli baseina ir ivairu maitinima. Tais metais dar buvo oro uosto mokesciai,, vizos ir pan, tai gavosi apie 1800 lt (liepos men), bet tuomet keliones buvo gerokai brangenes.
- 2008m Deria and Dezin (3zv kemeras) centrineje gatveje, salia klubu, baru ir parduotuviu, iki juros max 3 min cool.gif Viesbucio nesirinkom pirkom fortuna uz 699 su AI (deganti kelione) na kaip uz tokia kaina, priekaistu jokiu 4u.gif siaip maitimas silpnas- nesikeicia.
-2009 m Vita Beach (3/4 zv) (Alanija / konakly) turejo bara papludimyje, bet labai mazas baseinas liepos men 999 lt (deganti kelione)
- 2010 m Grand Lukullus (4 zv kemeras) Neturi nuosavo papludimio ,bet gulto nuoma parai 4 liros, tai nevisada verta ieskoti ir ristis prie papludimio, nes nera velniskai brangu ir nuomuotis veitoje, juolab gali rinktis kuris fainesnis smile.gif Baseine yra ciuozykla,teritorijos beveik nerasta.
- 2010 Surtel (3 zv Kusadasi) miesto viesbutis,baseinas ant stogo, itin kokybiskas maistas, rusu nera, niekas rusiskai nekalba. liepos men 1340lt
- 2011m Monte Carlo (Alanija) ant juros kranto 4 zv, baseine yra ciuozykla geguzes pab 1100 lt (pirkta sausi)
- 2011 m My WAY (3 zv Marmaris) tik su pusryciais ir vakariene, nes turejau kitu planu, liepos men 1100 lt (pirkta balandi)
- 2013m Daima BIZ (5 zv Kemaras - Kiris) su UAI buvau 30 sav nestuke.gif su 1,2 m leliuku, tai gyvenom sesliai viesbutyje, daugiau taip nedarysiu ax.gif ne man tokios atostogos, bet aplinkybes priverte, turejo akva parka; 1280 lt

-2014 m liepos men keliausiu i Alanija Lale apartament, be maitinimo - turiu savu planu 499 lt
2014 m Drita (5zv AI) spalio men su 2 vaikais ir vyru ir visais badazais ir pan 3400 lt
Atsakyti
Ačiū Bruc už tokį atsamų atsakymą mirksiukas.gif prie datos mes nesame prisirišę, gegužės galas taip pat galimas, tik dėl oro gal tų birželio pirmų dienų norisi smile.gif Aš ir dairausi, gavau ir tokių pasiūlymų, bet už 7n žmogui mokėti 2000 lt gegužės pb atrodo tikrai daug, nors kai pasiskaitau forumą, dauguma ir keliauja tikriausiai tokiom kainom. Tarkime Xperia Grand Bali 7n, 3950Lt 2 zmonems 05.19 viskas įskaičiuota, pasiūlymas kaip manote vertas griebti? smile.gif Kuo labiau galvoju, tuo daugiau ateina mintis kad tikriausiai taip ir liksiu be atostogų doh.gif blush2.gif
Atsakyti