Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Mergaites ar yra kur pirkti Vilniuje sokoladiniu sachmatu figureliu?
ACIU!!!

Cheekyyy laaaaaabai mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 11 kovo 2014 - 23:40
Mergaitės, ar Tiramisu atlaikytų masę?.. ar tada ant viršaus nebetepti kremo, o tepti sviestu/rududu?
Atsakyti
Labukas kepejeles! Jusu torciukai superiniai smile.gif

As su klausimu pas jus. Jus man sakykit kada deti dazus i sviestini krema kuri darau is sviesto ir cukraus pudros? Pora kart dejau i jau beveik isplakta ir jis man graziai nenusidaze, gavosi tokie labai labai mazyciai taskeliai nenusidaze. Is toliau nesimato bet kai pasiziuri is arciau tai matyt kad nenudaze grazei. Mano dazai sugarflair geliniai. Ir darant jogurtini torta kuo geriau patartumet puost sviestiniu su cukraus pudra ar grietinele. Aciu!
Atsakyti
Cheekyyy, koks meskis mielas, labai grazu 4u.gif

Erdve, statybininkas puikiai gavosi thumbup.gif

Pasirodau ir as, viskas is tinginio smile.gif
p.s. pirma kart dariau sviestini krema, super gavosi, dekui uz patarimus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 11, 23:37)
Mergaites ar yra kur pirkti Vilniuje  sokoladiniu sachmatu figureliu?
ACIU!!!
Cheekyyy laaaaaabai mielas  wub.gif

saskiu esu maciusi Rutos parduotuvej, pabandyk pasizvalgyti ten, gal ir sachmatu yra:)

QUOTE(~Rojana~ @ 2014 03 12, 00:56)
Labukas kepejeles! Jusu torciukai superiniai smile.gif

As su klausimu pas jus. Jus man sakykit kada deti dazus i sviestini krema kuri darau is sviesto ir cukraus pudros? Pora kart dejau i jau beveik isplakta ir jis man graziai nenusidaze, gavosi tokie labai labai mazyciai taskeliai nenusidaze. Is toliau nesimato bet kai pasiziuri is arciau tai matyt kad nenudaze grazei. Mano dazai sugarflair geliniai. Ir darant jogurtini torta kuo geriau patartumet puost sviestiniu su cukraus pudra ar grietinele. Aciu!

nezinau kada deti, bet tie taskeliai del blogai issukto sviesto, tiesiog gumuliukai nenusidaze. man aplamai mistika su tais dazais kada deti ir kaip isgauti tamsias spalvas.

Rasskee, superiniai meskuciai, ir malka labai zavi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 12, 11:21)
nezinau kada deti, bet tie taskeliai del blogai issukto sviesto, tiesiog gumuliukai nenusidaze. man aplamai mistika su tais dazais kada deti ir kaip isgauti tamsias spalvas.

Bet kad sviesta plakiau tikrai ilgai, jis pasidare purus ir pabalo, ir zinok ne gumuliukai o tokie labai labai mazyciai kaip dryziukai gavosi, jie lyg ir nusidaze bet daug sviesesni nei kad visa mase sad.gif Reiks pabandyt su kitu sviestu
Atsakyti
gal kas norėtų pasipuošti???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2014 03 11, 20:36)
Merginos, o kuris bezas tvirtesnis -šlapias ar virtas? Aš vis su juo bandau draugaut  doh.gif Virtas pavyksta išplakti, formą laiko, bet pastovėjes šaldytuve suskystėja. Džibuoju ant sviesto aptepto torto.Gal tas šlapias geriau laikos? Nors aš jį du kartus plakiau ir jis man neišsiplakė.Jau ir nežinau, ką bandyt  g.gif

man labiau vykęs būna šlapias bezė mirksiukas.gif virtas kelis sykiu nepavyko, daugiau ir nebandau, puikiai padeda šlapiasis 4u.gif
Atsakyti
Olesta, as noreciau! galima? smile.gif
Atsakyti
sveikos grožių kūrėjos 4u.gif
ateinu su keliais klausimais ax.gif
turiu sausų dažų, kuo man juos skiesti kad nesausintų masės? nes reikia ryžkesnės spalvos o dedant daugiau sausų dažų jie labai sausina masę, kuri baisiai trupa...

ir gal atsakysite kaip nudažomos gėlytės ant šio tortuko g.gif , įkeliu kaip pvz
user posted image

labai laukiu, gal kas pagelbės blush2.gif
Atsakyti
sveikutes

beziurint tik apetitas sukylo 4u.gif

na o dabar prie reikalo. sestadieniui turiu padaryt torta barbe. esu darius jau 3 kartus su pastilazo padengimu, bet man jis niekaip graziai nesikociodavo ir trupedavo. ir tekdavo lopais klijuoti. si karta jau bijau ta pastilaza daryt, bet nesumastau kokia mase galima ta sijona uztengti. kremui neturiu to svirksto.
gal kas kokiu minciu turi?
Atsakyti
zyzzia, darykit sokoladine saldainiu mase. Bent jau man su ja lengviau dirbti nei su pastilazu smile.gif
Atsakyti