Mergaites ar yra kur pirkti Vilniuje sokoladiniu sachmatu figureliu?
ACIU!!!
Cheekyyy laaaaaabai mielas
Labukas kepejeles! Jusu torciukai superiniai
As su klausimu pas jus. Jus man sakykit kada deti dazus i sviestini krema kuri darau is sviesto ir cukraus pudros? Pora kart dejau i jau beveik isplakta ir jis man graziai nenusidaze, gavosi tokie labai labai mazyciai taskeliai nenusidaze. Is toliau nesimato bet kai pasiziuri is arciau tai matyt kad nenudaze grazei. Mano dazai sugarflair geliniai. Ir darant jogurtini torta kuo geriau patartumet puost sviestiniu su cukraus pudra ar grietinele. Aciu!
As su klausimu pas jus. Jus man sakykit kada deti dazus i sviestini krema kuri darau is sviesto ir cukraus pudros? Pora kart dejau i jau beveik isplakta ir jis man graziai nenusidaze, gavosi tokie labai labai mazyciai taskeliai nenusidaze. Is toliau nesimato bet kai pasiziuri is arciau tai matyt kad nenudaze grazei. Mano dazai sugarflair geliniai. Ir darant jogurtini torta kuo geriau patartumet puost sviestiniu su cukraus pudra ar grietinele. Aciu!
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 11, 23:37)
Mergaites ar yra kur pirkti Vilniuje sokoladiniu sachmatu figureliu?
ACIU!!!
ACIU!!!
saskiu esu maciusi Rutos parduotuvej, pabandyk pasizvalgyti ten, gal ir sachmatu yra:)
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 03 12, 00:56)
Labukas kepejeles! Jusu torciukai superiniai
nezinau kada deti, bet tie taskeliai del blogai issukto sviesto, tiesiog gumuliukai nenusidaze. man aplamai mistika su tais dazais kada deti ir kaip isgauti tamsias spalvas.
Rasskee, superiniai meskuciai, ir malka labai zavi!!!!
QUOTE(Erdve @ 2014 03 12, 11:21)
nezinau kada deti, bet tie taskeliai del blogai issukto sviesto, tiesiog gumuliukai nenusidaze. man aplamai mistika su tais dazais kada deti ir kaip isgauti tamsias spalvas.
Bet kad sviesta plakiau tikrai ilgai, jis pasidare purus ir pabalo, ir zinok ne gumuliukai o tokie labai labai mazyciai kaip dryziukai gavosi, jie lyg ir nusidaze bet daug sviesesni nei kad visa mase Reiks pabandyt su kitu sviestu
gal kas norėtų pasipuošti???
QUOTE(Karklas @ 2014 03 11, 20:36)
Merginos, o kuris bezas tvirtesnis -šlapias ar virtas? Aš vis su juo bandau draugaut Virtas pavyksta išplakti, formą laiko, bet pastovėjes šaldytuve suskystėja. Džibuoju ant sviesto aptepto torto.Gal tas šlapias geriau laikos? Nors aš jį du kartus plakiau ir jis man neišsiplakė.Jau ir nežinau, ką bandyt
man labiau vykęs būna šlapias bezė virtas kelis sykiu nepavyko, daugiau ir nebandau, puikiai padeda šlapiasis
Olesta, as noreciau! galima?
sveikos grožių kūrėjos
ateinu su keliais klausimais
turiu sausų dažų, kuo man juos skiesti kad nesausintų masės? nes reikia ryžkesnės spalvos o dedant daugiau sausų dažų jie labai sausina masę, kuri baisiai trupa...
ir gal atsakysite kaip nudažomos gėlytės ant šio tortuko , įkeliu kaip pvz
labai laukiu, gal kas pagelbės
ateinu su keliais klausimais
turiu sausų dažų, kuo man juos skiesti kad nesausintų masės? nes reikia ryžkesnės spalvos o dedant daugiau sausų dažų jie labai sausina masę, kuri baisiai trupa...
ir gal atsakysite kaip nudažomos gėlytės ant šio tortuko , įkeliu kaip pvz
labai laukiu, gal kas pagelbės
sveikutes
beziurint tik apetitas sukylo
na o dabar prie reikalo. sestadieniui turiu padaryt torta barbe. esu darius jau 3 kartus su pastilazo padengimu, bet man jis niekaip graziai nesikociodavo ir trupedavo. ir tekdavo lopais klijuoti. si karta jau bijau ta pastilaza daryt, bet nesumastau kokia mase galima ta sijona uztengti. kremui neturiu to svirksto.
gal kas kokiu minciu turi?
beziurint tik apetitas sukylo
na o dabar prie reikalo. sestadieniui turiu padaryt torta barbe. esu darius jau 3 kartus su pastilazo padengimu, bet man jis niekaip graziai nesikociodavo ir trupedavo. ir tekdavo lopais klijuoti. si karta jau bijau ta pastilaza daryt, bet nesumastau kokia mase galima ta sijona uztengti. kremui neturiu to svirksto.
gal kas kokiu minciu turi?
zyzzia, darykit sokoladine saldainiu mase. Bent jau man su ja lengviau dirbti nei su pastilazu