Erdve, kokie grazus aitvarai, itariu vaikams labai patiko
TITA777 - toks is valgomu serijos, niam niam
Olesta, jau kiek grozybiu, ypac fainas ukis, super atrodo gyvuneliai
Rekia labai skubios pagalbos... Koks kremas draugauja su ganasu? Darau meskiuka, puosta ganasu, ji noriu pasodint zolytej, nezinau ir kokio kremo ta zolyte daryti, ka dir forma laikytu ir su ganasu draugautu?... Kazii jei 1:1 sviesto su kondensuotu pienu daryciau, ar nudazytu dazai? ar forma laikytu?
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 11, 10:01)
Rekia labai skubios pagalbos... Koks kremas draugauja su ganasu? Darau meskiuka, puosta ganasu, ji noriu pasodint zolytej, nezinau ir kokio kremo ta zolyte daryti, ka dir forma laikytu ir su ganasu draugautu?... Kazii jei 1:1 sviesto su kondensuotu pienu daryciau, ar nudazytu dazai? ar forma laikytu?
as daryciau beze,arba is plaktos grietineles
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 11, 11:19)
jei dzibuotas kailis ganasu buvo, beze nedaryciau daryciau kaip ir galvojo - is sviestinio+dazai. Tik daryzciau ji su cukr.pudra. man tvirciau, juk tos zoles nuo padelko nieks nevalgys-ji tik del grozio.
SOS
gal kas zino kur pakankamai greit rasti fejos figurele, ta zalia su sparniukais? i AZ
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 11, 10:19)
Na, su grietinele bijau akd nubegs kai pasils...o beze su ganasu man regis nedraugauja...
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 11, 10:40)
jei dzibuotas kailis ganasu buvo, beze nedaryciau daryciau kaip ir galvojo - is sviestinio+dazai. Tik daryzciau ji su cukr.pudra. man tvirciau, juk tos zoles nuo padelko nieks nevalgys-ji tik del grozio.
Taip ir darysiu, aciu labai
O feja galbut rankomis is bedos pabormuota galima butu?
Sveikos kepejos
Atnesiau ir as savo torciuka parodyt Sunelio pirmajam gimtadieniui
Ideja pasiskolinta is @adrija@
Ideja pasiskolinta is @adrija@
QUOTE(Cheekyyy @ 2014 03 11, 14:03)
mielas
Cheekyyy, labai mielas
Noriu padekot uz konsultacijas gaminant statybininka pasirodau kas gavosi
is tikruju pasitaike keisti saldainiai, kurie mase padare poreta, tai mano grazuolis su celiulitu gavosi :DDD bet kaip saviems tai tiks
[attachmentid=231539]
Viduje supaprastintas napoleonas, formuotas bliude
Noriu padekot uz konsultacijas gaminant statybininka pasirodau kas gavosi
is tikruju pasitaike keisti saldainiai, kurie mase padare poreta, tai mano grazuolis su celiulitu gavosi :DDD bet kaip saviems tai tiks
[attachmentid=231539]
Viduje supaprastintas napoleonas, formuotas bliude
QUOTE(Erdve @ 2014 03 11, 16:53)
superinis!!!
liux subiniukas
Aciu uz pagalba ir uz pagyras
Svainiui pjaut gaila buvo kai vis delto prapjove tai sesuo sake: gerai, kad prapjovei, o tai man butu teke miegot ant grindu, o tu sita grazuoli salia saves pasidetum :DDD
Svainiui pjaut gaila buvo kai vis delto prapjove tai sesuo sake: gerai, kad prapjovei, o tai man butu teke miegot ant grindu, o tu sita grazuoli salia saves pasidetum :DDD
Merginos, o kuris bezas tvirtesnis -šlapias ar virtas? Aš vis su juo bandau draugaut Virtas pavyksta išplakti, formą laiko, bet pastovėjes šaldytuve suskystėja. Džibuoju ant sviesto aptepto torto.Gal tas šlapias geriau laikos? Nors aš jį du kartus plakiau ir jis man neišsiplakė.Jau ir nežinau, ką bandyt