Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Erdve, kokie grazus aitvarai, itariu vaikams labai patiko smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

TITA777 - toks is valgomu serijos, niam niam smile.gif

Olesta, jau kiek grozybiu, ypac fainas ukis, super atrodo gyvuneliai thumbup.gif
Atsakyti
Rekia labai skubios pagalbos... Koks kremas draugauja su ganasu? Darau meskiuka, puosta ganasu, ji noriu pasodint zolytej, nezinau ir kokio kremo ta zolyte daryti, ka dir forma laikytu ir su ganasu draugautu?... Kazii jei 1:1 sviesto su kondensuotu pienu daryciau, ar nudazytu dazai? ar forma laikytu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 11, 10:01)
Rekia labai skubios pagalbos... Koks kremas draugauja su ganasu? Darau meskiuka, puosta ganasu, ji noriu pasodint zolytej, nezinau ir kokio kremo ta zolyte daryti, ka dir forma laikytu ir su ganasu draugautu?... Kazii jei 1:1 sviesto su kondensuotu pienu daryciau, ar nudazytu dazai? ar forma laikytu? doh.gif

as daryciau beze,arba is plaktos grietineles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 11, 11:19)

jei dzibuotas kailis ganasu buvo, beze nedaryciau smile.gif daryciau kaip ir galvojo - is sviestinio+dazai. Tik daryzciau ji su cukr.pudra. man tvirciau, juk tos zoles nuo padelko nieks nevalgys-ji tik del grozio.

SOS

gal kas zino kur pakankamai greit rasti fejos figurele, ta zalia su sparniukais? doh.gif i AZ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 kovo 2014 - 10:41
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 11, 10:19)

Na, su grietinele bijau akd nubegs kai pasils...o beze su ganasu man regis nedraugauja...

QUOTE(ramune.v @ 2014 03 11, 10:40)
jei dzibuotas kailis ganasu buvo, beze nedaryciau smile.gif daryciau kaip ir galvojo - is sviestinio+dazai. Tik daryzciau ji su cukr.pudra. man tvirciau, juk tos zoles nuo padelko nieks nevalgys-ji tik del grozio.

Taip ir darysiu, aciu labai smile.gif
O feja galbut rankomis is bedos pabormuota galima butu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos 4u.gif

Atnesiau ir as savo torciuka parodyt ax.gif Sunelio pirmajam gimtadieniui wub.gif

Ideja pasiskolinta is @adrija@

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2014 03 11, 14:03)

Atnesiau ir as savo torciuka parodyt  ax.gif  Sunelio pirmajam gimtadieniui  wub.gif

mielas wub.gif
Atsakyti
Cheekyyy, labai mielas smile.gif

Noriu padekot uz konsultacijas gaminant statybininka smile.gif pasirodau kas gavosi smile.gif
is tikruju pasitaike keisti saldainiai, kurie mase padare poreta, tai mano grazuolis su celiulitu gavosi :DDD bet kaip saviems tai tiks smile.gif
[attachmentid=231539]
Viduje supaprastintas napoleonas, formuotas bliude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 11, 16:53)

superinis!!! 4u.gif
Atsakyti
liux subiniukas biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba ir uz pagyras smile.gif
Svainiui pjaut gaila buvo biggrin.gif kai vis delto prapjove tai sesuo sake: gerai, kad prapjovei, o tai man butu teke miegot ant grindu, o tu sita grazuoli salia saves pasidetum :DDD
Atsakyti
Merginos, o kuris bezas tvirtesnis -šlapias ar virtas? Aš vis su juo bandau draugaut doh.gif Virtas pavyksta išplakti, formą laiko, bet pastovėjes šaldytuve suskystėja. Džibuoju ant sviesto aptepto torto.Gal tas šlapias geriau laikos? Nors aš jį du kartus plakiau ir jis man neišsiplakė.Jau ir nežinau, ką bandyt g.gif
Atsakyti