Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 03 07, 19:31)

labai konkretu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 03 07, 20:38)
labai konkretu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

niu kaip klasia taip ir atsakom smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, 4u.gif noriu vyrui torta krutines iškepti dovanų ax.gif ax.gif kaip padaryti tokias gražias formas kaip mačiau nuotraukose bigsmile.gif torta darysiu su maskarpone ir biskvitu. Gal kas patarsite, ar nukreipsit kur pasiskaityti info ? Ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas auksarankes 4u.gif
Norejau paklausti del puosimo ganasu. Vakar ji isviriau ir idejau nakciai i saldytuva. Siandien kaip suprantu turiu isplakti ir puosti. Bet kaip ji isplakti, jis sustinges g.gif
Atsakyti
1Pupa, jei sustingo kietai vadinasi per blogas sokolado-grietineles santykis buvo. per daug sokolado. man kazkada taip gavosi, tai as papildomai pyliau grietineles ir bandziau isplakti. tikrasis ganasas nesigavo, bet siaip ne taip papuosiau smile.gif
kovo 11 svainio gimtadienis ir jis nori torto -uzpakalio biggrin.gif tiksliau kur yra tortas lyg statybininkas pasilenkes ir is kelniu islindes uzpakalio skyrimas ar kaip ji pavadint. tai dabar suku galva kaip man ji padaryt... torta daryt i bliuda ir paskui apvertus ta "praskiepa" ispjaut peiliu pries dengiant mase? kaip jus darytumet?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 08, 09:46)
1Pupa, jei sustingo kietai vadinasi per blogas sokolado-grietineles santykis buvo. per daug sokolado. man kazkada taip gavosi, tai as papildomai pyliau grietineles ir bandziau isplakti. tikrasis ganasas nesigavo, bet siaip ne taip papuosiau smile.gif
kovo 11 svainio gimtadienis ir jis nori torto -uzpakalio biggrin.gif tiksliau kur yra tortas lyg statybininkas pasilenkes ir is kelniu islindes uzpakalio skyrimas ar kaip ji pavadint. tai dabar suku galva kaip man ji padaryt... torta daryt i bliuda ir paskui apvertus ta "praskiepa" ispjaut peiliu pries dengiant mase? kaip jus darytumet?smile.gif

Aciu uz paaiskinima drinks_cheers.gif
Dariau 1:1 santykiu. na bandysiu kazka daryti, gaila ismesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 08, 10:46)

as kazkada toki dariau,tai normalus tortas ,tik i virsu vos uzapvalinau
user posted image
Atsakyti
Saules zuikuti, o tu ta skyrima ipjovei pries dengiant mase ar jau pacia mase ispaudei?smile.gif grazus tavo tortas gavosi, as tai taip nemokeciau tu irankiu padaryti, tai nusipirkau "Rutos" sokoladinius irankius smile.gif ir dar suku galva kaip kuno spalva padaryt, nes turiu tik keturiu spalvu dazus, pagrindinius:) kazkada dariau saldainiu mase is spalvotu saldainiu tai kazkas panasaus gavosi, tai bandysiu su tuo prasisukt smile.gif gimtadienis tarp savu, tai kritiku daug nebus, tik svainis biggrin.gif
o dabar pasirodau su mazojo suneno gimtadienio puosmenomis biggrin.gif tema buvo aitvarai smile.gif
smeigtukai maistui papuosti:)
[attachmentid=231516]
Girlianda:)
[attachmentid=231517]
pustu ryziu aitvariukai, kuriuos gamino sesuo, as tik papuosiau cukrine mase smile.gif
[attachmentid=231518]
ir pagrindinis akcentas-tortas smile.gif
[attachmentid=231519]
nufotkinus pamaciau,kad antakiu truksta, uzdejau smile.gif bet dabar ziuredama foto galvoju gal linksmesnis butu be antakiu, kazkokie pikti man tie antakiai gavosi biggrin.gif
[attachmentid=231520]
ir dar ideja kaip simboliskai pasveikinti gimimo dienos smile.gif kai esme demesys, o ne pati dovana smile.gif
[attachmentid=231521]
[attachmentid=231523]
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 09, 10:51)
Saules zuikuti, o tu ta skyrima ipjovei pries dengiant mase ar jau pacia mase ispaudei?smile.gif

is anksto biskvita ipjoviau biskuti per viduri
Atsakyti
Greitutis ir paprastutis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tita777, tikra vaiku svajone smile.gif
Atsakyti
TITA, superinis teminis gimtadienis smile.gif vaikams labai smagu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

varškinis persikinis irgi teminis, tik kuklesnis stalas, puošmenos buvo namie smile.gif
user posted image

vaikiškas zebriukinis tortas, viduje snikersas
user posted image

Ūkis, varškinis persikinis...
user posted image

ir pirmasis mano forminis ketvertas, šlapia bezė, varškinis persikinis tortas...
user posted image
Atsakyti