Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena,
gal kas pagelbės... kaip patirštinti rududu-sviesto kremą? Noriu juo puošti tortą, o kažkodėl gavosi per skystas, visiškai nelaiko formos (spaudžiant švirkštu). g.gif Visada gaudavosi normalus tirštas, per naktį šaldytuve pakietėdavo ir būdavo pats tas. O šįkart, kai reikia ypatingai progai, kaip tyčia nesigauna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reje @ 2014 03 07, 11:28)
Laba diena,
gal kas pagelbės... kaip patirštinti rududu-sviesto kremą? Noriu juo puošti tortą, o kažkodėl gavosi per skystas, visiškai nelaiko formos (spaudžiant švirkštu).  g.gif Visada gaudavosi normalus tirštas, per naktį šaldytuve pakietėdavo ir būdavo pats tas. O šįkart, kai reikia ypatingai progai, kaip tyčia nesigauna.  doh.gif

gal ne tikra rududu dejot, o gal sviestas persiltas - bandykit i saldytuva deti, jei greit reik - i kamera.
Jei nepades daplakit atskirai sviesto ir imaisykit.
Atsakyti
Gal kas žinote kokį mėgstamo torto kremo receptą?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 07, 11:56)
gal ne tikra rududu dejot, o gal sviestas persiltas - bandykit i saldytuva deti, jei greit reik - i kamera.
Jei nepades daplakit atskirai sviesto ir imaisykit.

Rududu tikras ir sviestas 82%, bet įtariu dėl sviesto kažkas negerai, nes kažkoks minkštesnis nei įprasta. Deja, šaldytuvas nepadeda, nes jame kiek apstingsta, o išėmus, pastovi šilčiau ir vėl paskysta... Nebeturėjau kada ekperimentuot, tai kitą papuošimą padariau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 07, 09:11)
Pasiruose)

Oj, kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O galit man patarti, kaip apdengti jogurtini torta mase. Pirma kart dariau jogurtini torta, na paprastai biskvitai su grietinele ir jogurtu su zelatina. Kremas gavosi begantis, todle torta stingdyti teko saldytuve. Isemiau, is formos, sustinges, bet man nei sviestas ant to jogurtinio krmeo nelimpa, nei trupinaii su sviestu, nebezianu, kaip man ta sviestini krema aptepti, juo labiau, jis toks purus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 07, 13:19)
Oj, kaip grazu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O galit man patarti, kaip apdengti jogurtini torta mase. Pirma kart dariau jogurtini torta, na paprastai biskvitai su grietinele ir jogurtu su zelatina. Kremas gavosi begantis, todle torta stingdyti teko saldytuve. Isemiau, is formos, sustinges, bet man nei sviestas ant to jogurtinio krmeo nelimpa, nei trupinaii su sviestu, nebezianu, kaip man ta sviestini krema aptepti, juo labiau, jis toks purus...  doh.gif

Aciu)

Su siltu-karstu peiliu bandykite ..man visada padeda.
Atsakyti
QUOTE(manosaule @ 2014 03 05, 18:52)
o mano pradžia tai... nelengva smile.gif
Kepiau "Snikers" biskvitą, tai ....JIS VISAI NEIŠKILO........ doh.gif atrodo viskas pagal receptą..gal kad grietinė tik 15 proc. ?
Galvoju gal tada gaminti paprastą biskvitą....  blink.gif

Pagal recepto aprašymą rašo " visus produktus sumaišykite mikseriu'. Tikiuosi taip nedarėt, kad viską iš karto sudėjot? Reikia eiliškumo laikytis , kaip Olesta rašė.
Atsakyti
As jogurtinius tortus, pries tepdama sviestiniu, aplipdau plonu plonu biskvito sluoksniu. dazniausiai kai pjaustau biskvita, man lieka visokiu atraizu, tai jas susluoksniuoju ir aplipdau, tada jau tepu sviestini,kitaip man nesigauna.
Ryt suneno gimtadienis, tai plusam abi su sese smile.gif kas uzkandzius, kas saldesiu visa diena kepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2014 03 07, 14:52)
Pagal recepto aprašymą rašo " visus produktus sumaišykite mikseriu'. Tikiuosi taip nedarėt, kad viską iš karto sudėjot? Reikia eiliškumo laikytis , kaip Olesta rašė.

viska sudedu i bendra bliuda ir vienu kartu isplaku.visada.

-------
grazus sausainukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 07 kovo 2014 - 16:17
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 07, 13:23)
Su siltu-karstu  peiliu bandykite ..man visada padeda.

dekui smile.gif

QUOTE(Erdve @ 2014 03 07, 15:23)
As jogurtinius tortus, pries tepdama sviestiniu, aplipdau plonu plonu biskvito sluoksniu. dazniausiai kai pjaustau biskvita, man lieka visokiu atraizu, tai jas susluoksniuoju ir aplipdau, tada jau tepu sviestini,kitaip man nesigauna.

Kaip smagu ruosti saldesius, jei tik butu laiko turbut kepciau ir kepciau smile.gif O ypac dar kai zinociau, kad pati paragaut galesiu smile.gif))

O del torto, tai man irgi lieka atraizu, as jas sutrupinu ir kai tepu torta irgi visada sonus aptrupinu, tada labai gerai tepasi sviestinis kremas, bet man jie prie jau sustingusio torto nelimpa, o iskart formuojant torta as negaliu ju prilipint, nes kremas skystas, nelaiko formos, todel tortinej stingdinu, va cia ir yra tada problema. Dar bandysiu karstu peiliu perbraukt, kaip Ulitka patare, gal tada prilips, bandysiu...

O cia vienas mazuliukas, vos 1,5 kg smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 07 kovo 2014 - 17:12
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 07, 17:10)

Koks grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuxs55 @ 2014 03 07, 13:41)
Gal kas žinote kokį mėgstamo torto kremo receptą?

Zinom biggrin.gif
Atsakyti