priimu aš kritiką tiesiog,kaime gyvenant nebespėju kepti pernai visi agūrkai peraugo
QUOTE(Rasskee @ 2014 05 04, 23:28)
ramune.v, grazi porele maza pastabele, bent jau man noretusi toms gelytems, kurias laiko meskiukas, viduriuku
buvo jie tik foto anksciau
tamstos tortukai fainuciai ypac suo
QUOTE(naitas @ 2014 05 05, 00:28)
nepanašūs kodėl? todėl, kad lašiniai turi viršutinį sluoksnį, kuris būna tamsus (nuo prieskonių, nuo dūmo, kai rūkina). Čia gi visas ružavas tortas.. gal reikėjo nudažyti viršų tamsiai rudai, pabarstyti "pipirų".. kampai turėjo būti aštrūs, kur ne kur galėjo būti šiek tiek atplyšus "skūra".
aš suprantu, kad čia tortas. Bet lašinių palčių tokių nebūna
aš suprantu, kad čia tortas. Bet lašinių palčių tokių nebūna
o gal jie nulaizytais kampais ir jau nupjauta virsutine skura
NIU NIU mergaites, juk zinote kad kaip Naitas super komentuoja (ir kas smagiausia dazniausiai kritiskai ), taip Keno tikrai del komentaru nenustos kepti abi kepejeles superines tiek kepimu, tiek komentarais, o ir dar kad netingi cia uzsukti
bitė Majaa,ramune.v, aciu uz ivertinima
Erdve, na, dabar ziuriu ziuriu i savo suniuka,s nu jo, gal ir liudnokas gavosi... BEt su tuo suniuku vieni nervai ir taip buvo, gal uztai ir liudnas Niekaip nesugalvojau, kaip cia pagyvinti torta, pats tortas toks nykus atrodo man, spalvu ryskiu daug nenorejau, nes zinojau, kad jubilijatas ta mase labai megsta ir ja valgo, tai ir dazyt nenorejau, bet todel ir pritruko spavu. Geliu irgi nedejau, juk vyrui, tai kazkaip ir susilaikiau, nebezinojau kaip pagyvint. Bet uzsakovas liko patenkintas, tai nors tiek
Beje, aciu uz komentarus del sokoladines mases Tiesa, pamirsau paklaust tuo paciu, ar ant jos jei su slapiu beze daryciau ornamentus, kazi, masei pradejus rasot (nes ji pastebejau megsta rasot isemus is saldytuvo) ar nenubegtu ta beze? Nes su aisingu man labai daug darbo, su baltu sokoladu nesigaus labai baltai, o man reikia labai baltos spalvos
Erdve, na, dabar ziuriu ziuriu i savo suniuka,s nu jo, gal ir liudnokas gavosi... BEt su tuo suniuku vieni nervai ir taip buvo, gal uztai ir liudnas Niekaip nesugalvojau, kaip cia pagyvinti torta, pats tortas toks nykus atrodo man, spalvu ryskiu daug nenorejau, nes zinojau, kad jubilijatas ta mase labai megsta ir ja valgo, tai ir dazyt nenorejau, bet todel ir pritruko spavu. Geliu irgi nedejau, juk vyrui, tai kazkaip ir susilaikiau, nebezinojau kaip pagyvint. Bet uzsakovas liko patenkintas, tai nors tiek
Beje, aciu uz komentarus del sokoladines mases Tiesa, pamirsau paklaust tuo paciu, ar ant jos jei su slapiu beze daryciau ornamentus, kazi, masei pradejus rasot (nes ji pastebejau megsta rasot isemus is saldytuvo) ar nenubegtu ta beze? Nes su aisingu man labai daug darbo, su baltu sokoladu nesigaus labai baltai, o man reikia labai baltos spalvos
Labas vakaras
Tortukai visi labai grazus!
Rasskee ar visas figureles lipdot rankomis? Ar naudojat formeles? Is kokios mases lipdot? Bandziau pasigaminti pastilazo mase lipdymui, bet nepavyko, gavosi visa tokia slapia, kai idejau daugiau cukros pudros, tada buvo nebeimanomalipdyti, nespradejo trupeti
na, o cia mano torciukas, snikersas 2.7kg.
Tortukai visi labai grazus!
Rasskee ar visas figureles lipdot rankomis? Ar naudojat formeles? Is kokios mases lipdot? Bandziau pasigaminti pastilazo mase lipdymui, bet nepavyko, gavosi visa tokia slapia, kai idejau daugiau cukros pudros, tada buvo nebeimanomalipdyti, nespradejo trupeti
na, o cia mano torciukas, snikersas 2.7kg.
QUOTE(likta @ 2014 05 04, 17:59)
Kaip tylu
Kad neapmirtų tema, atnešu nors vieną
Kokosinis
Migdoliniai biskvitai, ananasų- imbierų džemas, kokosinis kremas, apelsinų- persikų glazūra, 2,5 kg
Kad neapmirtų tema, atnešu nors vieną
Kokosinis
Migdoliniai biskvitai, ananasų- imbierų džemas, kokosinis kremas, apelsinų- persikų glazūra, 2,5 kg
Sakykit, o kaip gaminama apelsinu-persiku glazura?
QUOTE(keno @ 2014 05 05, 16:23)
priimu aš kritiką tiesiog,kaime gyvenant nebespėju kepti pernai visi agūrkai peraugo
nieko aš nekritikavau. Tik pasiaiškinau, kodėl man taip atrodė.
o su agurkais taip yr - vieną dieną nieko nieko, o kitą dieną pyp - jau bombos po lapais
QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 05, 21:30)
Labas vakaras
Rasskee ar visas figureles lipdot rankomis? Ar naudojat formeles? Is kokios mases lipdot? Bandziau pasigaminti pastilazo mase lipdymui, bet nepavyko, gavosi visa tokia slapia, kai idejau daugiau cukros pudros, tada buvo nebeimanomalipdyti, nespradejo trupeti
Rasskee ar visas figureles lipdot rankomis? Ar naudojat formeles? Is kokios mases lipdot? Bandziau pasigaminti pastilazo mase lipdymui, bet nepavyko, gavosi visa tokia slapia, kai idejau daugiau cukros pudros, tada buvo nebeimanomalipdyti, nespradejo trupeti
Oho, koks grazus torciukas, liuks
As viska lipdau is pastilazo lipdymui. Nezinau, man jis labai patinka, tik kai pasidaraua, iskart neminkau, o palieku kiek pastoveti maistinej plevelej. Siaip pudros stengiuosi daug nedeti, nes paskui trupa mase ir sunku lipdyti. Bet kai jos per mazai buna, tai irgi negerai, nes man tada traukiasi ji, na kaip gumine buna. O jus karsta zelatina gal supylet, kad slapia gavosi mase, as pilu jau pravesusia...
Rasskee labai suniukas gerutis
Zvirblis linksmuolis jusu))
Liktos kokosinis tobulas..
Zvirblis linksmuolis jusu))
Liktos kokosinis tobulas..
QUOTE(Ulitka @ 2014 05 07, 13:02)
Rasskee labai suniukas gerutis
Aciu