O cia lankosi kepejos tortu is Alytaus puses?
Kaip tylu
Kad neapmirtų tema, atnešu nors vieną
Kokosinis
Migdoliniai biskvitai, ananasų- imbierų džemas, kokosinis kremas, apelsinų- persikų glazūra, 2,5 kg
Kad neapmirtų tema, atnešu nors vieną
Kokosinis
Migdoliniai biskvitai, ananasų- imbierų džemas, kokosinis kremas, apelsinų- persikų glazūra, 2,5 kg
Erdve, saunus tortukai, tokie skaniai valgomi kaip as sakau liuks
likta, labai labai
keno, o man tie lasiniai tikrai labai panasu si lasinius, super
O as su klausimuku kol kas, sakykit, is kokios normos reiktu daryti sokoladine saldainiu mase dengimui, jei noriu apdengti 30 cm skersmens tortuka?
likta, labai labai
keno, o man tie lasiniai tikrai labai panasu si lasinius, super
O as su klausimuku kol kas, sakykit, is kokios normos reiktu daryti sokoladine saldainiu mase dengimui, jei noriu apdengti 30 cm skersmens tortuka?
Keno Man lasiukai super
Likta
o pas mane pora draugu
Likta
o pas mane pora draugu
Sveikos. Norejau paklaust ar beze laikytus ant maskarpones torto?
QUOTE(keno @ 2014 05 04, 21:53)
maniškiai lašiniai-snikersas
tik,ar jie visiškai nepanašūs i juos,nes kaimiečiai nesuprato,kol nepasakėm.....
tik,ar jie visiškai nepanašūs i juos,nes kaimiečiai nesuprato,kol nepasakėm.....
nepanašūs kodėl? todėl, kad lašiniai turi viršutinį sluoksnį, kuris būna tamsus (nuo prieskonių, nuo dūmo, kai rūkina). Čia gi visas ružavas tortas.. gal reikėjo nudažyti viršų tamsiai rudai, pabarstyti "pipirų".. kampai turėjo būti aštrūs, kur ne kur galėjo būti šiek tiek atplyšus "skūra".
aš suprantu, kad čia tortas. Bet lašinių palčių tokių nebūna
Nesusilaikiau del lasiniu Tai turbut jie cia nerukinti, o i mirkala deti, nu kaip naujoviskai jie dabar daro
Krokai labai grazus
Suniukas tikras
Ramunes draugai labai mieli
Liktos grozis
Erdves kiek progu ir tortu! Su peledziukais labai mielas
Tortas-lopsys
Krokai labai grazus
Suniukas tikras
Ramunes draugai labai mieli
Liktos grozis
Erdves kiek progu ir tortu! Su peledziukais labai mielas
Tortas-lopsys
QUOTE(naitas @ 2014 05 05, 00:28)
nepanašūs
ačiū,už kritiką reiškias,visai prastai aš pati kaime gyvenu,tai žinokite visokių tų palčių būna(priklauso nuo to,kaip intensyviai juos rūkini,o ir nevisi prieskoniais trina,kad viršaus nesimatytų gi dabar dešras mažai kas berūkina(yra dūmo skonio) o,ir nebuvo jie tokie rūžavi,naudojau bordo miltelius
geros dienos mergičkos (užraukiu,su kepimu )
Aciu uz mano tortuku ivertinima
del lasiniu nugi matosi,kad lasiniai as pati esu miestiete, bet is karto supratau,kad lasiniai
Keno, kepk ir toliau sauniai gaunasi man dar labai patiko svogunu laiskai ant tavuju "lasiniu".
Raske, saunus suniukas, tik kazko jis man liudnokas atrodo..
sokoladine saldainiu mase 23 cm tortui darau is vienos normos ir man dar tos mases lieka bantams, figurelems ir tt. esu apdengusi ir staciakampi orkaites skardos dydzio, tai manau,kad jei nekociosit labai storai ir daugiau nieko nelipdysit tai turetu uztekti vienos normos:) apsidraudimui galit daryti is 1,5 normos
del lasiniu nugi matosi,kad lasiniai as pati esu miestiete, bet is karto supratau,kad lasiniai
Keno, kepk ir toliau sauniai gaunasi man dar labai patiko svogunu laiskai ant tavuju "lasiniu".
Raske, saunus suniukas, tik kazko jis man liudnokas atrodo..
sokoladine saldainiu mase 23 cm tortui darau is vienos normos ir man dar tos mases lieka bantams, figurelems ir tt. esu apdengusi ir staciakampi orkaites skardos dydzio, tai manau,kad jei nekociosit labai storai ir daugiau nieko nelipdysit tai turetu uztekti vienos normos:) apsidraudimui galit daryti is 1,5 normos
Keno, retokai aš čia komentuoju, bet kai girdžiu pasidavimo žodžius, man įsijungia palaikymo mygtukas Nėra reikalo užraukti su kepimu dėl mažiau ar daugiau nepavykusio projekto, arba dėl kritikos, kuri visada reikalinga iš šalies. Jau kažkada buvo kalbėta, kad jei nenorite kritikos, iš karto prie įdėtos nuotraukos rašykite "nekritikuoti" , o jei mokate ją priimti bus tik naudingiau jums. Beje, sulaukėte ir nemažai palaikymo bei pagyrimų, tai kur problema? Man tai visai faini tie lašiakai, pati planuoju artimiausiu metu juos daryti, tai labai dvejoju dėl spalvų pasirinkimo. Nežinau, bet man rodos jei jie būtų ne kvadratiniai, o stačiakampiai, būtų dar natūralesni ir jei dar atpjautas gabalas šalia būtų, tai niekam abejonių nekiltų. Sėkmės kepant ir didelės kantrybės