Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

O cia lankosi kepejos tortu is Alytaus puses? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tylu blink.gif
Kad neapmirtų tema, atnešu nors vieną

Kokosinis

user posted image

Migdoliniai biskvitai, ananasų- imbierų džemas, kokosinis kremas, apelsinų- persikų glazūra, 2,5 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 04 gegužės 2014 - 17:09
maniškiai lašiniai-snikersas
tik,ar jie visiškai nepanašūs i juos,nes kaimiečiai nesuprato,kol nepasakėm..... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Erdve, saunus tortukai, tokie skaniai valgomi kaip as sakau smile.gif liuks smile.gif

likta, labai labai thumbup.gif

keno
, o man tie lasiniai tikrai labai panasu si lasinius, super 4u.gif

O as su klausimuku kol kas, sakykit, is kokios normos reiktu daryti sokoladine saldainiu mase dengimui, jei noriu apdengti 30 cm skersmens tortuka? ax.gif
Atsakyti
Keno Man lasiukai super thumbup.gif
Likta wub.gif
o pas mane pora draugu biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 04 gegužės 2014 - 22:13
ramune.v, grazi porele wub.gif maza pastabele, bent jau man noretusi toms gelytems, kurias laiko meskiukas, viduriuku smile.gif

Stai ir mano keleta
4,3 juodas miskas ir snikeris
user posted image

3 kg rafaelo
user posted image

2,3 kg snikeris
user posted image

Atsakyti
Sveikos. Norejau paklaust ar beze laikytus ant maskarpones torto?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2014 05 04, 21:53)
maniškiai lašiniai-snikersas
tik,ar jie visiškai nepanašūs i juos,nes kaimiečiai nesuprato,kol nepasakėm..... biggrin.gif

nepanašūs rolleyes.gif kodėl? todėl, kad lašiniai turi viršutinį sluoksnį, kuris būna tamsus (nuo prieskonių, nuo dūmo, kai rūkina). Čia gi visas ružavas tortas.. gal reikėjo nudažyti viršų tamsiai rudai, pabarstyti "pipirų".. kampai turėjo būti aštrūs, kur ne kur galėjo būti šiek tiek atplyšus "skūra".
aš suprantu, kad čia tortas. Bet lašinių palčių tokių nebūna ax.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau del lasiniu smile.gif Tai turbut jie cia nerukinti, o i mirkala deti, nu kaip naujoviskai jie dabar daro biggrin.gif
Krokai labai grazus smile.gif
Suniukas tikras wink.gif
Ramunes draugai labai mieli 4u.gif
Liktos grozis wub.gif
Erdves kiek progu ir tortu! Su peledziukais labai mielas smile.gif
Tortas-lopsys wub.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 05 05, 00:28)
nepanašūs  rolleyes.gif

ačiū,už kritiką biggrin.gif reiškias,visai prastai g.gif aš pati kaime gyvenu,tai žinokite visokių tų palčių būna(priklauso nuo to,kaip intensyviai juos rūkini,o ir nevisi prieskoniais trina,kad viršaus nesimatytų biggrin.gif gi dabar dešras mažai kas berūkina(yra dūmo skonio) doh.gif o,ir nebuvo jie tokie rūžavi,naudojau bordo miltelius unsure.gif
geros dienos mergičkos smile.gif (užraukiu,su kepimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Aciu uz mano tortuku ivertinima smile.gif
del lasiniu smile.gif nugi matosi,kad lasiniai smile.gif as pati esu miestiete, bet is karto supratau,kad lasiniai biggrin.gif
Keno, kepk ir toliau smile.gif sauniai gaunasi smile.gif man dar labai patiko svogunu laiskai ant tavuju "lasiniu".
Raske, saunus suniukas, tik kazko jis man liudnokas atrodo.. smile.gif
sokoladine saldainiu mase 23 cm tortui darau is vienos normos ir man dar tos mases lieka bantams, figurelems ir tt. esu apdengusi ir staciakampi orkaites skardos dydzio, tai manau,kad jei nekociosit labai storai ir daugiau nieko nelipdysit tai turetu uztekti vienos normos:) apsidraudimui galit daryti is 1,5 normos smile.gif
Atsakyti
Keno, retokai aš čia komentuoju, bet kai girdžiu pasidavimo žodžius, man įsijungia palaikymo mygtukas mirksiukas.gif Nėra reikalo užraukti su kepimu dėl mažiau ar daugiau nepavykusio projekto, arba dėl kritikos, kuri visada reikalinga iš šalies. Jau kažkada buvo kalbėta, kad jei nenorite kritikos, iš karto prie įdėtos nuotraukos rašykite "nekritikuoti" smile.gif, o jei mokate ją priimti bus tik naudingiau jums. Beje, sulaukėte ir nemažai palaikymo bei pagyrimų, tai kur problema? Man tai visai faini tie lašiakai, pati planuoju artimiausiu metu juos daryti, tai labai dvejoju dėl spalvų pasirinkimo. Nežinau, bet man rodos jei jie būtų ne kvadratiniai, o stačiakampiai, būtų dar natūralesni ir jei dar atpjautas gabalas šalia būtų, tai niekam abejonių nekiltų. Sėkmės kepant ir didelės kantrybės 4u.gif
Atsakyti