Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Ramunes koks fainas tortukas wub.gif ir visu kitu thumbup.gif

Mergaites, ar kas nors bande deti gliukoze skysta i pastilaza, vietoja dirbtinio medaus ?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 21, 20:49)
Ramunes koks fainas tortukas  wub.gif ir visu kitu  thumbup.gif
Mergaites, ar kas nors bande deti gliukoze skysta i pastilaza, vietoja dirbtinio medaus ?

Visad naudoju tik gliukoze, su medum nebandzius biggrin.gif
Atsakyti
Dėkoju patarusioms dėl miniukų. Atsakiau juos, nes būt reikėję kokį 40vnt. daryt. Vietoj jų triaukštį tortuką darysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 21, 20:29)
viliuosi superiniai kiskuciai man su lipdymu labai sunkiai sekasi... doh.gif  4u.gif

Ačiū. Su praktika reikalai gerėja 4u.gif
Atsakyti
Sau darytas valgomas tortukas su ganasu. Nesigauna jis man idealus, nors tu ka.. merginos, kiek jus laiko ji plakat? Man po 30 sek. kazkoks dregnas, nevienalytis tapo. Antra karta ir vel tas pats..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2014 04 22, 13:31)
Sau darytas valgomas tortukas su ganasu. Nesigauna jis man idealus, nors tu ka.. merginos, kiek jus laiko ji plakat? Man po 30 sek. kazkoks dregnas, nevienalytis tapo. Antra karta ir vel tas pats..

Labai skaniai atrodo wub.gif man irgi toks gaunasi, idomu istikruju kiek ji reikia plakti ??? wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kas daret isdziovinta cukrini puoduka ant torto su gelem viduje, ant ko ta puoduka formuojat, dziovinat?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2014 04 22, 13:31)

Kaip supratau jūs darėtė ganašą su grietinėlė 1:1, pabandykit 200ml. grietinėlės dėti 100gr. šokolado, kitą dieną išplaksit purų kremą 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 04 22, 17:11)
kas daret isdziovinta cukrini puoduka ant torto su gelem viduje, ant ko ta puoduka formuojat, dziovinat?

Man ši pamokėlė visai nieko puodukas
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 04 23, 09:54)
Kaip supratau jūs darėtė ganašą su grietinėlė 1:1, pabandykit 200ml. grietinėlės dėti 100gr. šokolado, kitą dieną išplaksit purų kremą 4u.gif

Taip, dariau 1:1. Aciu uz patarima, kita karta badysiu deti maziau sokolado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 04 22, 16:11)

pati nedariau,bet ziurejau video,kuris truku apie 50min. ten rode kaip daryti puodeli ir lekstute po puodeliu.dziovino puodelyje kelias dienas,pries tai gausiai pabarste vidu tikrojo puodelio krakmolu ir kaskart vis pajudindavo is vietos,kad nepriliptu darytas is mases.kai isdziuvo,ant jo piese.taip pat ir lekstute:dziovino ant tikros lekstutes ir vis pajudindavo,kad nepridziutu. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 04 23, 09:54)
Man ši pamokėlė visai nieko puodukas

aciu jau dalis padaryta, deja kaip toj nuorodoj neturejau formos tai prasiknisau ieskodama ko nors panasaus doh.gif
Atsakyti
Nuostabiu tortu pridejot,kepejeles thumbup.gif
Labiausiai patiko SUNIUKAS-DOVANELE,tik pamirsau kurios,labai atsiprasau blush2.gif bt jeginis,ne tas zodis wub.gif
Atsakyti