kas čia per bėda??? paras atstovi ir nieko...
QUOTE(*Linele* @ 2014 04 18, 16:02)
Kam teko daryti mini tortukus, pasakykit prašau kokio jie svorio maždaug turi gautis. Ir kaip juos daryti. Aš įsivaizduoju taip, kad iškepti ir sutepti stačiakampį tortą, o po to supjaustyti ar kvadratukais ar apskritimais?
didele iseiga, tepsit krema ir po to ismesit (arba persivalgysit ),
issikepat dideli biskvita skardoj, issispaudot maziukus biskvitukus is sutepinejat. "Smagiausia" dalis aptepineti sviestiniu ir dengti pastilazu, gaunasi apie 150-200g.
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2014 04 17, 20:00)
Mergaites gelbekit, vyrui pazadejau padaryt torta su karameliniu ganasu, bet nesigavo man tas karamelinis ganasas.. dingo mano viltis lengvai issisukti su tortu vyro gimtadieniui.. viskas isvire, issimaise gerai.. atsaldziau..bandziau plakti, bet snipstas... nesiplake ne trupucio.. tada idejau standiklio grietineles tai atsiskyre skystis ir susigumulavo, per minute... pykstu ziauriai..., nors bjaurybe tai skanus... kaip ji pagamint teisingai, kiek ji laiko plakt reikia.. nesuprantu, kas ne taip...
aisku jau per velu bet gal kitam kartui
nedakaitinot grietineles, nepasieke reikiamos temperaturos, todel nesusiplake. Standiklis tokiu atveju nebepadeda.
QUOTE(RIMVILMA @ 2014 04 19, 11:56)
Sveikos kepejeles.Vis stebiu jusu temuke tortukai tai vienas uz kita grazesni.Lasinukai mergaites jusu mmmmmmmlabai super atrodo.
Turiu jusu prasymeli isnarsiau visas internetines platybes,bet nelabai ka radau.Gal kas esate dare torta kaip krepsi vaikiska.Ta prasme pats tortas yra tas lopsys visas ,ant virsaus tas gaubtas su uzuolaidelem.Tai man reiketu patarimo kaip ta gaubta padaryti kad galeciau uzuolaidelem papuosti ,kad butu tvirtas didelis ant torto.Buciau labai dekinga jei kas pagelbetuuuu
https://www.pinterest.com/pin/160088961725703258/Turiu jusu prasymeli isnarsiau visas internetines platybes,bet nelabai ka radau.Gal kas esate dare torta kaip krepsi vaikiska.Ta prasme pats tortas yra tas lopsys visas ,ant virsaus tas gaubtas su uzuolaidelem.Tai man reiketu patarimo kaip ta gaubta padaryti kad galeciau uzuolaidelem papuosti ,kad butu tvirtas didelis ant torto.Buciau labai dekinga jei kas pagelbetuuuu
Toks netiktu ?
QUOTE(amir 000 @ 2014 04 19, 14:34)
patekau i beda.sakykit jai 5 ryto torta papuosiu beze .ar 9 ryto jis bus tinkamas deti ant stalo.ar geriau koiais jau trupinukais barst
jej cia kalba eina apie beze, tai as puosiu tapacia diena, valgomas buna po valandos O jej apie torta, tai ziurint kokio skonio jisai, yra tokiu tortuku, kuriu nereikia kad isistovetu
SU VELYKOM!!!
~Rojana~ labai grazi pilis.o staliui labai originali ideja
Papildyta:
ramune.v pasakiskai grazus velykinis tortas
o cia mano kuklutis velykinis tortukas
Papildyta:
ramune.v pasakiskai grazus velykinis tortas
o cia mano kuklutis velykinis tortukas
Sveikos. Kokių gražių tortukų pridėjot
Atnešu ir savo velykinį. Karamelinis, šlapia beze, pastiliažas.
Atnešu ir savo velykinį. Karamelinis, šlapia beze, pastiliažas.
fainika labai grazu o rozes ant torto taipat is bezo?
viliuosi superiniai kiskuciai man su lipdymu labai sunkiai sekasi...
viliuosi superiniai kiskuciai man su lipdymu labai sunkiai sekasi...
QUOTE(*Linele* @ 2014 04 18, 16:02)
Kam teko daryti mini tortukus, pasakykit prašau kokio jie svorio maždaug turi gautis. Ir kaip juos daryti. Aš įsivaizduoju taip, kad iškepti ir sutepti stačiakampį tortą, o po to supjaustyti ar kvadratukais ar apskritimais?
Laba,
svoris priklauso nuo to, koks vidus, t.y. koks tortas.
Iškepiau ir sutepiau stačiakampį, po to pjausčiau ratukais ir dengiau pastilažu.
Vieno svoris - iki 200 g., gal 150 g. - ne esmė svoris. Jei kam žadate gaminti - tarkitės vienetais.
Neužmirškite, kad iš stačiakampio išpjausčius bus nemažai likučių. Tai klausimas, kaip skaičiuoti kainą - visą stačiakampį plius dengimas. Šiaip tai darbo labai nemažai. Jei koks 20 vnt., gal ir nieko. O gal geriau keksiukus?
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2014 04 21, 13:50)
SU VELYKOM!!!
super
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 21, 21:29)
fainika labai grazu o rozes ant torto taipat is bezo?
taip, tos rožytės iš bezo