Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 18, 14:08)
Sveiki, kaip reikia padaryti išpešiotą tokį pastilažą, kad atrodytų kaip kailiukas?

Aš tai dariau su mažomis žirklutėmis įkerpant. Čia nuoroda ir filmukas Meškis
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 04 18, 11:30)
Aciu, bet man pasirode kad ten de dazais nudazytas baltas pastilazas, o sumaisytos raudona su balta , ta prasme suminkyta. Ar ne taip ? Gal atsilieptu ta kuri gamino pati ?

daziau ant virsaus

QUOTE(anite @ 2014 04 18, 12:43)
Tada puikios jus tapytojos... Vat milteliniu raudonu ir neturiu, geliniais neiseis ?

tapytoja esu tikrai nekokia schmoll.gif ... man nepatiko rezutatas o visi soke buvo)))

Taigi PIRMYN!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 18, 14:01)
Merginos patarkit, darau pili dvieju aukstu, pirmas aukstas medutis apie 3kg antras aukstas sokoladinis apie 1kg700g. Prasau patarkit ar deti antra auksta su padekliuku ir ar deti pagaliukus, kad prilaikytu ar medutis ir taip ji atlaikys? Bijau kad uzdengsiu pirma auksta mase ir uzdejus antra nesugadinciau  unsure.gif niekada neesu dejus sutvirtinimu antram aukstui. Ir jei reikia deti tai man juos deti ant jau apdengto mase pirmojo auksto? Pasimeciau  unsure.gif

Gal atlaikytų ir be sutvirtinimo, bet kam rizikuoti? Juk nesunku susmaigstyti tuos pagaliukus į pirmą aukštą (kai jau uždengtas pastilažas), aš tai tvirtinu šiaudeliais storesniais, kišu 5 ir antrą aukštą dedu su plonu kartoniniu padėkliuku, po juo sviestinio kremo patepu, kad tvirtai laikytųsi. Gal profės dar patars daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 18, 16:51)
daziau ant virsaus
tapytoja esu tikrai nekokia  schmoll.gif ... man nepatiko rezutatas  o  visi soke buvo)))
Taigi PIRMYN!!!

user posted image

As irgi šoke 4u.gif
Nu ka bandysiu tada, tik labai bijau kad geliniais neiseis...
O kaip pastilaza ant staciakampio uztempiat, kazkaip baime ima... verysad.gif
Atsakyti
Kam teko daryti mini tortukus, pasakykit prašau kokio jie svorio maždaug turi gautis. Ir kaip juos daryti. Aš įsivaizduoju taip, kad iškepti ir sutepti stačiakampį tortą, o po to supjaustyti ar kvadratukais ar apskritimais?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 18, 15:08)
Sveiki, kaip reikia padaryti išpešiotą tokį pastilažą, kad atrodytų kaip kailiukas?

gal pakarpyti su zirklutem...? Esu macius meskucio kailiuka taip daryta ax.gif
Atsakyti
Truputį ne į tema bet puošyba smile.gif Labai smagu su geliniais dažais vaikams kiaušinius dažyti. Pamirko su ausų krapštukais į dažus ir reikšia savo fantaziją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 04 18, 13:43)
Tada puikios jus tapytojos... Vat milteliniu raudonu ir neturiu, geliniais neiseis ?

as su skin tone dazau
user posted image

QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 18, 15:01)
Merginos patarkit, darau pili dvieju aukstu, pirmas aukstas medutis apie 3kg antras aukstas sokoladinis apie 1kg700g. Prasau patarkit ar deti antra auksta su padekliuku

as tai niekada nerizikuoju,kad ir koks ten tas apatinis tortas

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 18, 15:08)

va toki tai dantu krapstuku ''ispesiojau''
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejeles.Vis stebiu jusu temuke tortukai tai vienas uz kita grazesni.Lasinukai mergaites jusu mmmmmmmlabai super atrodo.
Turiu jusu prasymeli isnarsiau visas internetines platybes,bet nelabai ka radau.Gal kas esate dare torta kaip krepsi vaikiska.Ta prasme pats tortas yra tas lopsys visas ,ant virsaus tas gaubtas su uzuolaidelem.Tai man reiketu patarimo kaip ta gaubta padaryti kad galeciau uzuolaidelem papuosti ,kad butu tvirtas didelis ant torto.Buciau labai dekinga jei kas pagelbetuuuu
Atsakyti
Merginos ateinu su savo pirmaja pilimi smile.gif visoms aciu uz patarimus 4u.gif

user posted image
O kitas staliui skirtas buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Rojana~: 19 balandžio 2014 - 13:02
patekau i beda.sakykit jai 5 ryto torta papuosiu beze .ar 9 ryto jis bus tinkamas deti ant stalo.ar geriau koiais jau trupinukais barst
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 04 19, 14:34)
patekau i beda.sakykit jai 5 ryto torta papuosiu beze .ar  9 ryto jis bus  tinkamas deti ant stalo.ar geriau koiais jau trupinukais barst

Kodel neturetu tikt? Puoskit.
Atsakyti