Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Ulitka,2014 04 17, 14:20]

labai grazus tortukas 4u.gif
cola777 aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai ir mano Makvynas biggrin.gif nelabai gavosi, bet sunui buvo pats paciausias tortas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites gelbekit, vyrui pazadejau padaryt torta su karameliniu ganasu, bet nesigavo man tas karamelinis ganasas.. dingo mano viltis lengvai issisukti su tortu vyro gimtadieniui.. viskas isvire, issimaise gerai.. atsaldziau..bandziau plakti, bet snipstas... nesiplake ne trupucio.. tada idejau standiklio grietineles tai atsiskyre skystis ir susigumulavo, per minute... doh.gif pykstu ziauriai..., nors bjaurybe tai skanus... 4u.gif kaip ji pagamint teisingai, kiek ji laiko plakt reikia.. nesuprantu, kas ne taip... 4u.gif
Atsakyti
Matrisha labai saunus jusu tortukas o kas svarbiausia kad patiko vaikuciui wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 17, 13:20)
Raskee suniukas fantastiskas!!!!! thumbup.gif

Aciu smile.gif Jusu irgi labai grazus smile.gif

Cola777, aciu smile.gif

QUOTE(Matrisha @ 2014 04 17, 17:35)
Stai ir mano Makvynas  biggrin.gif  nelabai gavosi, bet sunui buvo pats paciausias tortas wub.gif

o man tai neatrodo, kad nepavyko, labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar nepasidalintumet paslaptimi kaip LAŠINIUS torta pagaminti ???. Nu labai reikia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 04 18, 10:38)
Ar nepasidalintumet paslaptimi kaip  LAŠINIUS torta pagaminti ???. Nu labai reikia.. 4u.gif

jokia čia paslaptis, susitepat stačiakampio formos tortą, apdengiat baltu pastilažu, raumenuką išpiešiat su dažais ir viskas, ant viršaus svogūniuką kokį nulipinas ir vuolią, lašiniai mirksiukas.gif

kaip pvz, radau internete
user posted image
Atsakyti
Aciu, bet man pasirode kad ten de dazais nudazytas baltas pastilazas, o sumaisytos raudona su balta , ta prasme suminkyta. Ar ne taip ? Gal atsilieptu ta kuri gamino pati ?
Atsakyti
as tai ant baltos mases dazau.ne geliniais dazais,o miltukais
Atsakyti
Tada puikios jus tapytojos... Vat milteliniu raudonu ir neturiu, geliniais neiseis ?
Atsakyti
Merginos patarkit, darau pili dvieju aukstu, pirmas aukstas medutis apie 3kg antras aukstas sokoladinis apie 1kg700g. Prasau patarkit ar deti antra auksta su padekliuku ir ar deti pagaliukus, kad prilaikytu ar medutis ir taip ji atlaikys? Bijau kad uzdengsiu pirma auksta mase ir uzdejus antra nesugadinciau unsure.gif niekada neesu dejus sutvirtinimu antram aukstui. Ir jei reikia deti tai man juos deti ant jau apdengto mase pirmojo auksto? Pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip reikia padaryti išpešiotą tokį pastilažą, kad atrodytų kaip kailiukas?
Atsakyti