[quote=Ulitka,2014 04 17, 14:20]
labai grazus tortukas
cola777 aciu
Stai ir mano Makvynas nelabai gavosi, bet sunui buvo pats paciausias tortas
Mergaites gelbekit, vyrui pazadejau padaryt torta su karameliniu ganasu, bet nesigavo man tas karamelinis ganasas.. dingo mano viltis lengvai issisukti su tortu vyro gimtadieniui.. viskas isvire, issimaise gerai.. atsaldziau..bandziau plakti, bet snipstas... nesiplake ne trupucio.. tada idejau standiklio grietineles tai atsiskyre skystis ir susigumulavo, per minute... pykstu ziauriai..., nors bjaurybe tai skanus... kaip ji pagamint teisingai, kiek ji laiko plakt reikia.. nesuprantu, kas ne taip...
Matrisha labai saunus jusu tortukas o kas svarbiausia kad patiko vaikuciui
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 17, 13:20)
Raskee suniukas fantastiskas!!!!!
Aciu Jusu irgi labai grazus
Cola777, aciu
QUOTE(Matrisha @ 2014 04 17, 17:35)
Stai ir mano Makvynas nelabai gavosi, bet sunui buvo pats paciausias tortas
o man tai neatrodo, kad nepavyko, labai grazus
Ar nepasidalintumet paslaptimi kaip LAŠINIUS torta pagaminti ???. Nu labai reikia..
QUOTE(anite @ 2014 04 18, 10:38)
Ar nepasidalintumet paslaptimi kaip LAŠINIUS torta pagaminti ???. Nu labai reikia..
jokia čia paslaptis, susitepat stačiakampio formos tortą, apdengiat baltu pastilažu, raumenuką išpiešiat su dažais ir viskas, ant viršaus svogūniuką kokį nulipinas ir vuolią, lašiniai
kaip pvz, radau internete
Aciu, bet man pasirode kad ten de dazais nudazytas baltas pastilazas, o sumaisytos raudona su balta , ta prasme suminkyta. Ar ne taip ? Gal atsilieptu ta kuri gamino pati ?
as tai ant baltos mases dazau.ne geliniais dazais,o miltukais
Tada puikios jus tapytojos... Vat milteliniu raudonu ir neturiu, geliniais neiseis ?
Merginos patarkit, darau pili dvieju aukstu, pirmas aukstas medutis apie 3kg antras aukstas sokoladinis apie 1kg700g. Prasau patarkit ar deti antra auksta su padekliuku ir ar deti pagaliukus, kad prilaikytu ar medutis ir taip ji atlaikys? Bijau kad uzdengsiu pirma auksta mase ir uzdejus antra nesugadinciau niekada neesu dejus sutvirtinimu antram aukstui. Ir jei reikia deti tai man juos deti ant jau apdengto mase pirmojo auksto? Pasimeciau
Sveiki, kaip reikia padaryti išpešiotą tokį pastilažą, kad atrodytų kaip kailiukas?