Sveikutės, kepejėlės
O jau grožių kiek...
Mingailiux tortą su alaus bokalu su sūnum vakar Fcaebook apžiūrėjome-NEREALUS, o šiandien net vyras foto atsountė iš pat ryto-kolektyvas darbe šoke ir labai džiaugiasi (kolegos gimtadieniui pagamintas Tikrai kad-Mingailiux jau galėtų kokius kursus merginoms daryti
Dabar aš turiu merginoms porą klausimėlių-gal padėsite...
Pirmą kartą gaminsiu kovo 8d."Snikers". Daug visko prisiskaičiau, bet klausimėlių liko:
1. Ar gaminant biskvitą nereikia baltymų plakti atskirai?
2. Recepte yra "perliepti sirupu-vanduo+cukrus". kokios būtų proporcijos ir kiek to sirupo pilti vienam lakštui?
3. Ar papuošimus tvirtinti tiesiog su vandenuku..?
4. Pastilažą vakar gaminau 1 kartą pagal Cipciuką. Vakar masė buvo laaaabai lipni, šiandien jau tokia kietoka... Pabandžiau porą gelyčių, tai kočiojasi neblogai. Gal kai sušyla-suminkštėja?..
5. Ar į grietinėlės kremą nereikia truputį želatinos??
BŪSIU LABAI DĖKINGA
Sveikos tortu kepejeles , aukstasis pilotazas sioje temoje . Noriu uzduoti kelis klausimukus, gal kas gales atsakyti:
Sunaus gimtadieniui i mokykla noriu iskepti ""brownie"" pyraga ( sokoladinis su varskes sluoksneliu), bet kadangi vaiku 26, tai noriu iskepti is dvieju normu, 30 cm skersmesn (visuomet kepdavau 26 cm skersmens kepimo formoje). Iskilo toks klausimas, kepant is vienos normos (26 cm skersmens skardeleje) ji reikia kepti apie 1 val 170 laipsniu orkaiteje, o jei is dvigubos normos tai kiek laiko kepti? Kazin ar jis man iskeps, nebus sukrites?
Ar galeciau ji papuosti beze kremu? Jei nesunku parasykite tasai bezze kremas sukieteja ar ne? Labai lauksiu atsakymu
Sunaus gimtadieniui i mokykla noriu iskepti ""brownie"" pyraga ( sokoladinis su varskes sluoksneliu), bet kadangi vaiku 26, tai noriu iskepti is dvieju normu, 30 cm skersmesn (visuomet kepdavau 26 cm skersmens kepimo formoje). Iskilo toks klausimas, kepant is vienos normos (26 cm skersmens skardeleje) ji reikia kepti apie 1 val 170 laipsniu orkaiteje, o jei is dvigubos normos tai kiek laiko kepti? Kazin ar jis man iskeps, nebus sukrites?
Ar galeciau ji papuosti beze kremu? Jei nesunku parasykite tasai bezze kremas sukieteja ar ne? Labai lauksiu atsakymu
darbštuolės fainuolės parašykit į a.ž kuri kaune pagamintumėt torčiuką pirmo gimtadienio proga
QUOTE(manosaule @ 2014 03 05, 12:27)
Sveikutės, kepejėlės
O jau grožių kiek...
Mingailiux tortą su alaus bokalu su sūnum vakar Fcaebook apžiūrėjome-NEREALUS, o šiandien net vyras foto atsountė iš pat ryto-kolektyvas darbe šoke ir labai džiaugiasi (kolegos gimtadieniui pagamintas Tikrai kad-Mingailiux jau galėtų kokius kursus merginoms daryti
Dabar aš turiu merginoms porą klausimėlių-gal padėsite...
Pirmą kartą gaminsiu kovo 8d."Snikers". Daug visko prisiskaičiau, bet klausimėlių liko:
1. Ar gaminant biskvitą nereikia baltymų plakti atskirai?
2. Recepte yra "perliepti sirupu-vanduo+cukrus". kokios būtų proporcijos ir kiek to sirupo pilti vienam lakštui?
3. Ar papuošimus tvirtinti tiesiog su vandenuku..?
4. Pastilažą vakar gaminau 1 kartą pagal Cipciuką. Vakar masė buvo laaaabai lipni, šiandien jau tokia kietoka... Pabandžiau porą gelyčių, tai kočiojasi neblogai. Gal kai sušyla-suminkštėja?..
5. Ar į grietinėlės kremą nereikia truputį želatinos??
BŪSIU LABAI DĖKINGA
O jau grožių kiek...
Mingailiux tortą su alaus bokalu su sūnum vakar Fcaebook apžiūrėjome-NEREALUS, o šiandien net vyras foto atsountė iš pat ryto-kolektyvas darbe šoke ir labai džiaugiasi (kolegos gimtadieniui pagamintas Tikrai kad-Mingailiux jau galėtų kokius kursus merginoms daryti
Dabar aš turiu merginoms porą klausimėlių-gal padėsite...
Pirmą kartą gaminsiu kovo 8d."Snikers". Daug visko prisiskaičiau, bet klausimėlių liko:
1. Ar gaminant biskvitą nereikia baltymų plakti atskirai?
2. Recepte yra "perliepti sirupu-vanduo+cukrus". kokios būtų proporcijos ir kiek to sirupo pilti vienam lakštui?
3. Ar papuošimus tvirtinti tiesiog su vandenuku..?
4. Pastilažą vakar gaminau 1 kartą pagal Cipciuką. Vakar masė buvo laaaabai lipni, šiandien jau tokia kietoka... Pabandžiau porą gelyčių, tai kočiojasi neblogai. Gal kai sušyla-suminkštėja?..
5. Ar į grietinėlės kremą nereikia truputį želatinos??
BŪSIU LABAI DĖKINGA
O, greitai sklinda info apie torta Va ka reiskia i darba nusinesti
O ta bata namuose valgyti turetu
Del snikerio, i grietinele nereikia nieko deti, tik cukrus (2s)
Vandens stikline+0.5s cukraus sulaistymui
Biskvitams viska kartu plaku, neatskirineju baltymu. Tik reikia plakti kol pabals kiausinius su cukrumi
Papuosimai lipdosi su vandeniu (arba baltymu, arba klijais)
Ačiū labai, Mingailiux
Einu tada jau biskvitus kepti ..
Tiesiog jau antrus metus teorijos pilna galva, o praktikos bijau.. kadangi patys valgysime, tai gal dėl klaidų niekas nepyks
O Jūsų tortai yra tikrai, kažkas tokio..Tik sūnus vakar nuliūdo neberadęs Hario Poterio torto galerijoje...
O mes laukiame tinkamos progos ir vėl paragauti Jūsų tortų
Sėkmės visos merginoms kuriant šiuos grožius!
Einu tada jau biskvitus kepti ..
Tiesiog jau antrus metus teorijos pilna galva, o praktikos bijau.. kadangi patys valgysime, tai gal dėl klaidų niekas nepyks
O Jūsų tortai yra tikrai, kažkas tokio..Tik sūnus vakar nuliūdo neberadęs Hario Poterio torto galerijoje...
O mes laukiame tinkamos progos ir vėl paragauti Jūsų tortų
Sėkmės visos merginoms kuriant šiuos grožius!
QUOTE(manosaule @ 2014 03 05, 15:01)
Ačiū labai, Mingailiux
Einu tada jau biskvitus kepti ..
Tiesiog jau antrus metus teorijos pilna galva, o praktikos bijau.. kadangi patys valgysime, tai gal dėl klaidų niekas nepyks
O Jūsų tortai yra tikrai, kažkas tokio..Tik sūnus vakar nuliūdo neberadęs Hario Poterio torto galerijoje...
O mes laukiame tinkamos progos ir vėl paragauti Jūsų tortų
Sėkmės visos merginoms kuriant šiuos grožius!
Einu tada jau biskvitus kepti ..
Tiesiog jau antrus metus teorijos pilna galva, o praktikos bijau.. kadangi patys valgysime, tai gal dėl klaidų niekas nepyks
O Jūsų tortai yra tikrai, kažkas tokio..Tik sūnus vakar nuliūdo neberadęs Hario Poterio torto galerijoje...
O mes laukiame tinkamos progos ir vėl paragauti Jūsų tortų
Sėkmės visos merginoms kuriant šiuos grožius!
Ai, dabar jauciu supratau kas jus tokia
Hari poteri is saldaus sapno istryniau, bet mano asmeniniame psl yra, ten visi tortai, tik reikia draugauti su manim, kad matytusi
Kai perdaug tortu paskui nebeissirenka vaikai. Ir to nori, ir ano. Tai pamazinau
Na pagaliau)) kazkas tai padare ta alu.Super atrodo , as tai tingine)))) bet senokai norejau isbandyt!Mingailiux super atrodo tortas ...saunuole ir batas man labai- labai patinka!!
Patarkit kaip daryti šį ežiuką
spygliukus manau iš grietinėles su šokoladu, o snukutį iš kokios masės? nesu labai jau nemokša virtuvėj bet norėtųsi kad tikrai gautųsi ir nešlapiuotų/netrukinėtų masė. Plius nėra laiko eksperimentuoti, kaip ir skaityti visas jūsų temas
ir dar.. kokios tortus daro pirmojo gimtadienio proga mažiukams,kad galėtų valgyti ? su varške ? jogurtu ?
Būkit malonios,patarkit
spygliukus manau iš grietinėles su šokoladu, o snukutį iš kokios masės? nesu labai jau nemokša virtuvėj bet norėtųsi kad tikrai gautųsi ir nešlapiuotų/netrukinėtų masė. Plius nėra laiko eksperimentuoti, kaip ir skaityti visas jūsų temas
ir dar.. kokios tortus daro pirmojo gimtadienio proga mažiukams,kad galėtų valgyti ? su varške ? jogurtu ?
Būkit malonios,patarkit
o mano pradžia tai... nelengva
Kepiau "Snikers" biskvitą, tai ....JIS VISAI NEIŠKILO........ atrodo viskas pagal receptą..gal kad grietinė tik 15 proc. ?
Galvoju gal tada gaminti paprastą biskvitą....
Kepiau "Snikers" biskvitą, tai ....JIS VISAI NEIŠKILO........ atrodo viskas pagal receptą..gal kad grietinė tik 15 proc. ?
Galvoju gal tada gaminti paprastą biskvitą....
visą tą reikalą su snikersu reikėtų gvildenti receptų temoj, bet kad jau paklausėt: kiaušinius išplakite su cukrumi, tada plakant įdėkite Rududu, tada grietinę, tada miltus, ir galiausiai sodą nugesintą actu - garantuoju, visada gausis, purus gražus, iškils tolygiai, bus lengvai pjaustomas, jei norite skanaus snikerso, laistykite karameline arbata, jei norit dar skaniau, amaretu ir dėkite migdolo riešutus kepintus smulkintus čia jau bus nebe labai snikersas bet labai skanus paskanintas snikersas...užpilkit ant bulkos vandens saldinto, labai skanu bus??? grietinę dedu 30%...
kad neteršt temos, šiandieninis Mikis, jogurtinis su persikais
Ežiukas manau tikrai formuotas pilnai iš torto, pjaustytas, formuotas galbūt bulvytės mase, dengtas snukutis mase, o toliau ganašas šokoladinis dzibukams
kad neteršt temos, šiandieninis Mikis, jogurtinis su persikais
Ežiukas manau tikrai formuotas pilnai iš torto, pjaustytas, formuotas galbūt bulvytės mase, dengtas snukutis mase, o toliau ganašas šokoladinis dzibukams
Ačiū labai, Olesta
Atsiprašau už suterštą temą.....
Atsiprašau už suterštą temą.....
QUOTE(manosaule @ 2014 03 05, 18:52)
o mano pradžia tai... nelengva
Kepiau "Snikers" biskvitą, tai ....JIS VISAI NEIŠKILO........ atrodo viskas pagal receptą..gal kad grietinė tik 15 proc. ?
Galvoju gal tada gaminti paprastą biskvitą....
Kepiau "Snikers" biskvitą, tai ....JIS VISAI NEIŠKILO........ atrodo viskas pagal receptą..gal kad grietinė tik 15 proc. ?
Galvoju gal tada gaminti paprastą biskvitą....
Gal sodos pamirsot? Negali neiskilti. Viskas normaliai ten issiplaka ir kyla