Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Mano pirmas 2 aukstu...

Spalva buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles g.gif smile.gif

4.2 kg

user posted image

Atsakyti
[quote=Ulitka,2014 04 13, 20:21]
Mano pirmas 2 aukstu...

Spalva buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles g.gif smile.gif

4.2 kg

Koks grooozis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 18:03)
v
beje  labai grazus jusu benas tenas... thumbup.gif

Ačiū. Beze aš tepu be sviestinio. Nenubėgo iki šiol ,man dar niekada,. bet aš kepu tik saviems, tai nebijau net jei kada ir nubėgtų 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 19:21)

Gražus tortukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 13 balandžio 2014 - 21:14
Sveikos 4u.gif esu tik megeja-kepeja savo reikmėms biggrin.gif
planuoju kepti torta SOKOLADINE SIMFONIJA, viskas man su juo gerai, gaunasi. Tik va noriu konsultacijos del papuosimo 4u.gif
Norėciau virsu dengti pastilazu is saldainines mases, sonus- beze .
Virsu turiu nutepti sviestiniu kremu,kad laikytusi ta pastilazo mase, taip?
O sonus? pries dengiant beze reikia su kuo nors nutepti?
Busiu labai dekinga sulaukus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 00:32)
Rasskee labai grazus tortukai o geles... wub.gif labai grazios.jei ne paslaptis is kokios mases darote gelytes? blush2.gif  pora kartu jau bandziau cukriniu geliu mase bet nieko gero...vos iskociot eina... verysad.gif

Aciu smile.gif Zinoma, anokia cia paslaptis smile.gif As visus papuosimus darau tik is pastilazo lipdymui, ir baibokus, ir geles:) Man cukrine mase gelems per daug greit dziuna, nepatinka, o cia viskas gerai gaunasi smile.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 13, 08:16)
Jusu tortukai irgi labai grazus smile.gif 4u.gif  is tikro tikrai nepavyksta, manau problema tame, kad sviestini krema tepu labai labai plonai ir kaip reikiant neislyginu tortuko, man labai nepatinka tas sviestinis kremas...

Gali buti, as irgi labai nemegsti to sviestinio kremo, tepu vos persvieciamai, gal ir man todel nepavyksta islyginti gerai smile.gif be to, pacia mase iskocioju max 2 mm storio, tai irgi nebera kur paslepti netolygumus smile.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 19:21)
Mano pirmas 2 aukstu...

Spalva  buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles  g.gif  smile.gif
4.2 kg

Spalva labai labai grazi, tokia ryski, neisivaizduoju kaip tokia ryskia isgaut.... Zibutes bandziau daryt is panasios spalvos, atrodo dazu sudejau nemazai, bet toks ateina laikas, kai atrodo dedu dazu, o mase neberyskeja... Aisku, pats tortas tai irgi fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausima del pastilazo, ar jis pas jus buna visada elastinga ir uzdengus torta netrupineja? Nes jau kelinta karta kai uzdengiu tortuka pastilazu jis man pastovejes sutrukineja, gal per daug cukraus pudros dedu? Bet jei maziau dedu ta mase buna labai lipni ir net iskocioti normaliai neina, nes limpa...

QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 20:21)
Mano pirmas 2 aukstu...

Spalva  buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles  g.gif  smile.gif

Labai grazus tortukas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2014 04 14, 09:51)
Sveikos  4u.gif  esu tik megeja-kepeja savo reikmėms  biggrin.gif
planuoju kepti torta SOKOLADINE SIMFONIJA, viskas man su juo gerai, gaunasi. Tik va noriu konsultacijos del papuosimo  4u.gif
Norėciau virsu dengti pastilazu is saldainines mases, sonus- beze .
Virsu turiu nutepti sviestiniu kremu,kad laikytusi ta pastilazo mase, taip?
O sonus?  pries dengiant beze  reikia  su kuo nors nutepti?
Busiu labai dekinga sulaukus atsakymo  4u.gif

Po mase reikia sveitinio kremo.
Po bezė-Jei pertepime yra želatinos, tada reikia tepti sviestinį kremą, jei ne tada nebūtina. Aš visada aptepu pačiu bezė, kad biskvitas mažiau šviestų.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 04 14, 10:03)
Po mase reikia sveitinio kremo.
Po bezė-Jei pertepime yra želatinos, tada reikia tepti sviestinį kremą, jei ne tada nebūtina. Aš visada aptepu pačiu bezė, kad biskvitas mažiau šviestų.

wub.gif aciuu
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 04 13, 14:24)
o tai kam tinka? po stiklu padet?  smile.gif viskas ten tinka, su jais dirbu, jie man super smile.gif

Pagalvojau kadangi jie ne geliniai todel netinkami dazant torto dengimo mase ir todel visada naudoju tik gelinius.

QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 14, 10:37)
Sveikos, turiu toki klausima del pastilazo, ar jis pas jus buna visada elastinga ir uzdengus torta netrupineja? Nes jau kelinta karta kai uzdengiu tortuka pastilazu jis man pastovejes sutrukineja, gal per daug cukraus pudros dedu? Bet jei maziau dedu ta mase buna labai lipni ir net iskocioti normaliai neina, nes limpa...
Labai grazus tortukas  smile.gif  4u.gif

As kai kocioju naudoju ne cukraus pudra o krakmola, man viena kepejele taip patare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 14, 20:27)
Pagalvojau kadangi jie ne geliniai todel netinkami dazant torto dengimo mase ir todel visada naudoju tik gelinius.

kaip tai ne geliniai? Geliniai jie smile.gif todel ir tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Rasskee,2014 04 14, 10:33]
Aciu smile.gif Zinoma, anokia cia paslaptis smile.gif As visus papuosimus darau tik is pastilazo lipdymui, ir baibokus, ir geles:) Man cukrine mase gelems per daug greit dziuna, nepatinka, o cia viskas gerai gaunasi smile.gif

aciu butinai pabandysiu kaiptik pasidariau ryt bandysiu bigsmile.gif o ta mase pasigaminus reikia iskart isnaudoti ar galima ir kokia savaite laikyti kol prisireiks...? rolleyes.gif

viliuosi aciu uz patarimus ryt pasirodysiu kas gausis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ulitka, labai gražus tortukas ir kokia ryžki spalva wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti