Mano pirmas 2 aukstu...
Spalva buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles
4.2 kg
[quote=Ulitka,2014 04 13, 20:21]
Mano pirmas 2 aukstu...
Spalva buvo ryskiai violetine( o ne melyna) .. o tie skaicia neatrode tokios dideles
4.2 kg
Koks grooozis...
Mano pirmas 2 aukstu...
4.2 kg
Koks grooozis...
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 18:03)
Ačiū. Beze aš tepu be sviestinio. Nenubėgo iki šiol ,man dar niekada,. bet aš kepu tik saviems, tai nebijau net jei kada ir nubėgtų
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 19:21)
Gražus tortukas
Sveikos esu tik megeja-kepeja savo reikmėms
planuoju kepti torta SOKOLADINE SIMFONIJA, viskas man su juo gerai, gaunasi. Tik va noriu konsultacijos del papuosimo
Norėciau virsu dengti pastilazu is saldainines mases, sonus- beze .
Virsu turiu nutepti sviestiniu kremu,kad laikytusi ta pastilazo mase, taip?
O sonus? pries dengiant beze reikia su kuo nors nutepti?
Busiu labai dekinga sulaukus atsakymo
planuoju kepti torta SOKOLADINE SIMFONIJA, viskas man su juo gerai, gaunasi. Tik va noriu konsultacijos del papuosimo
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 00:32)
Rasskee labai grazus tortukai o geles... labai grazios.jei ne paslaptis is kokios mases darote gelytes? pora kartu jau bandziau cukriniu geliu mase bet nieko gero...vos iskociot eina...
Aciu Zinoma, anokia cia paslaptis As visus papuosimus darau tik is pastilazo lipdymui, ir baibokus, ir geles:) Man cukrine mase gelems per daug greit dziuna, nepatinka, o cia viskas gerai gaunasi
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 13, 08:16)
Jusu tortukai irgi labai grazus is tikro tikrai nepavyksta, manau problema tame, kad sviestini krema tepu labai labai plonai ir kaip reikiant neislyginu tortuko, man labai nepatinka tas sviestinis kremas...
Gali buti, as irgi labai nemegsti to sviestinio kremo, tepu vos persvieciamai, gal ir man todel nepavyksta islyginti gerai be to, pacia mase iskocioju max 2 mm storio, tai irgi nebera kur paslepti netolygumus
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 19:21)
Mano pirmas 2 aukstu...
4.2 kg
4.2 kg
Spalva labai labai grazi, tokia ryski, neisivaizduoju kaip tokia ryskia isgaut.... Zibutes bandziau daryt is panasios spalvos, atrodo dazu sudejau nemazai, bet toks ateina laikas, kai atrodo dedu dazu, o mase neberyskeja... Aisku, pats tortas tai irgi fantastiskas
Sveikos, turiu toki klausima del pastilazo, ar jis pas jus buna visada elastinga ir uzdengus torta netrupineja? Nes jau kelinta karta kai uzdengiu tortuka pastilazu jis man pastovejes sutrukineja, gal per daug cukraus pudros dedu? Bet jei maziau dedu ta mase buna labai lipni ir net iskocioti normaliai neina, nes limpa...
Labai grazus tortukas
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 13, 20:21)
Mano pirmas 2 aukstu...
Labai grazus tortukas
QUOTE(*rutuliukas* @ 2014 04 14, 09:51)
Sveikos esu tik megeja-kepeja savo reikmėms
Po mase reikia sveitinio kremo.
Po bezė-Jei pertepime yra želatinos, tada reikia tepti sviestinį kremą, jei ne tada nebūtina. Aš visada aptepu pačiu bezė, kad biskvitas mažiau šviestų.
QUOTE(punkis @ 2014 04 14, 10:03)
Po mase reikia sveitinio kremo.
Po bezė-Jei pertepime yra želatinos, tada reikia tepti sviestinį kremą, jei ne tada nebūtina. Aš visada aptepu pačiu bezė, kad biskvitas mažiau šviestų.
aciuu
QUOTE(ramune.v @ 2014 04 13, 14:24)
o tai kam tinka? po stiklu padet? viskas ten tinka, su jais dirbu, jie man super
Pagalvojau kadangi jie ne geliniai todel netinkami dazant torto dengimo mase ir todel visada naudoju tik gelinius.
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 14, 10:37)
Sveikos, turiu toki klausima del pastilazo, ar jis pas jus buna visada elastinga ir uzdengus torta netrupineja? Nes jau kelinta karta kai uzdengiu tortuka pastilazu jis man pastovejes sutrukineja, gal per daug cukraus pudros dedu? Bet jei maziau dedu ta mase buna labai lipni ir net iskocioti normaliai neina, nes limpa...
Labai grazus tortukas
Labai grazus tortukas
As kai kocioju naudoju ne cukraus pudra o krakmola, man viena kepejele taip patare
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 14, 20:27)
Pagalvojau kadangi jie ne geliniai todel netinkami dazant torto dengimo mase ir todel visada naudoju tik gelinius.
kaip tai ne geliniai? Geliniai jie todel ir tinka
[quote=Rasskee,2014 04 14, 10:33]
Aciu Zinoma, anokia cia paslaptis As visus papuosimus darau tik is pastilazo lipdymui, ir baibokus, ir geles:) Man cukrine mase gelems per daug greit dziuna, nepatinka, o cia viskas gerai gaunasi
aciu butinai pabandysiu kaiptik pasidariau ryt bandysiu o ta mase pasigaminus reikia iskart isnaudoti ar galima ir kokia savaite laikyti kol prisireiks...?
viliuosi aciu uz patarimus ryt pasirodysiu kas gausis...
aciu butinai pabandysiu kaiptik pasidariau ryt bandysiu o ta mase pasigaminus reikia iskart isnaudoti ar galima ir kokia savaite laikyti kol prisireiks...?
viliuosi aciu uz patarimus ryt pasirodysiu kas gausis...
Ulitka, labai gražus tortukas ir kokia ryžki spalva