Fainika, oho, kokia pepe, man niekaip nesiseka zmoniui veidus lipdyti, o cia ssuper
zvirbliss,o man labai grazus torciukai , tik jums irgi kaip ir man turbut, su mase sunkoka susidraugaut... man niekaip nepavyksta uzdengti plonai ir lygiai
Atnesu ir as pora darbeliu
Maziukas juodas miskas 1,7 kg
6,2 kg juodas miskas ir snikeriniai
QUOTE(naitas @ 2014 04 12, 08:45)
tai aš suprantu, kad man su piniguočiais nepasivyt.
Tai kiek pokelių sunaudojat masei dažyt? 2? 3? Jeigu kaina po 3 litus.. Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.
Tai kiek pokelių sunaudojat masei dažyt? 2? 3? Jeigu kaina po 3 litus.. Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.
Sunaudojau tikrai maziau,nei 1pak.Dedu i karsta zelatina.Kas daug tortu daro,aisku,geriau Sugarflair ar Americolor.Bet jeigu reikia 1-2 tortukams sau-tai labai gera iseitis.Kiekvienas renka pagal savo poreikius.
Sveikos kepejeles, As cia su tokiu klausimu. Sunus gimtadienio proga i darzeli nori torta Spaidermen ir nezinau is kur ta zmogeliuka gaut ar jus cia pacios ji pasidarot?
QUOTE(Eliz@ @ 2014 04 11, 09:53)
Jeigu apie zalia,tai dazau ir beze,ir mase su ukr.dazais :
Labai grazus tortukas su arkliuku
QUOTE(umedyte @ 2014 04 11, 11:23)
....aisku,jei kas parveza uz savikaina,tai tada gal nieko,bet pirkti brangiau ,ir kai dar tiek reikia det,tai klausimas ar apsimoka....
Jejgu kas atveza, tai kitas reikalas, pirma syki pirkau is vienos kepejos, tai kaina buvo nesvarbu, nes labai reikejo,
o kita syki, man pazystama atveze is baltarusijos tu ukrainetisku dazu, specialiai man ieskojo turgelyje, tai ten parduotuveleje rado, tai atveze nemazai ir dave duovanu, sako ka as cia imsiu uz jos, nes kapeikos kainavo, musu pinigais, jai isejo apie 15-20 centu,(zinoma, as jai atsidekojau uz tai tai jo uz tokia kaina tai ir negaila naudoti, bet vistiek as ju nepamilau kaskodel Nors zinau, kad nemazai kepejeliu jas naudoja ir patenkintos yra
QUOTE(naitas @ 2014 04 12, 08:45)
Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.
Na as kol irgi tik siuos dazus naudoju, gal reiks kada tu americolour pabandyt, tik kad gal jie masei dazyt netinka?
QUOTE(Juulijaa @ 2014 04 12, 14:43)
Sveikos kepejeles, As cia su tokiu klausimu. Sunus gimtadienio proga i darzeli nori torta Spaidermen ir nezinau is kur ta zmogeliuka gaut ar jus cia pacios ji pasidarot?
Dazniausiai cia merginos visas figureles daro pacios, bent jau man taip atrodo, nes pirkti neapsimoketu kai darai tortus pagal uzsakymus
[quote=Rasskee,2014 04 12, 09:52]
Rasskee labai grazus tortukai o geles... labai grazios.jei ne paslaptis is kokios mases darote gelytes? pora kartu jau bandziau cukriniu geliu mase bet nieko gero...vos iskociot eina...
Rasskee labai grazus tortukai o geles... labai grazios.jei ne paslaptis is kokios mases darote gelytes? pora kartu jau bandziau cukriniu geliu mase bet nieko gero...vos iskociot eina...
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 12, 00:00)
Na panasu kad puikiai sekasi sekmes kuryboje ir kepime...
Aciu jum taip pat sekmes
QUOTE(Rasskee @ 2014 04 12, 09:52)
zvirbliss,o man labai grazus torciukai , tik jums irgi kaip ir man turbut, su mase sunkoka susidraugaut... man niekaip nepavyksta uzdengti plonai ir lygiai
Jusu tortukai irgi labai grazus is tikro tikrai nepavyksta, manau problema tame, kad sviestini krema tepu labai labai plonai ir kaip reikiant neislyginu tortuko, man labai nepatinka tas sviestinis kremas...
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 12, 19:39)
Na as kol irgi tik siuos dazus naudoju, gal reiks kada tu americolour pabandyt, tik kad gal jie masei dazyt netinka?
o tai kam tinka? po stiklu padet? viskas ten tinka, su jais dirbu, jie man super
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 11, 22:45)
1kg cukraus
1stikl vandens
0,5 arb š.citrinos rugštelės....
viska sumaišom,paverdam kelias min ir viskas.....susipilstom y stiklainius ir naudojam pastilažui
1stikl vandens
0,5 arb š.citrinos rugštelės....
viska sumaišom,paverdam kelias min ir viskas.....susipilstom y stiklainius ir naudojam pastilažui
ačiū, nereikės ieškoti
labas kepejeles gal kas patartumet kaip padaryti sita masina ant torto kaip sioje foto? pamaniau gal iseitu is mases ispjaut? darysiu meduti pagal cipsiuka,kazi ar netirpintu grietinele to papuosimo...? gal kas paprotinsit kaip jus tai darot? tikuosi sulauksiu pagalbos...
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 15:18)
labas kepejeles gal kas patartumet kaip padaryti sita masina ant torto kaip sioje foto? pamaniau gal iseitu is mases ispjaut? darysiu meduti pagal cipsiuka,kazi ar netirpintu grietinele to papuosimo...? gal kas paprotinsit kaip jus tai darot? tikuosi sulauksiu pagalbos...
Štai aš čia dariau aplikaciją iš pastilažo. Manau puikiai išeitų ir makvynas. Puikiai viskas gavosi, tik ant grietinėlės netiks, tirps. Kaip matot dėjau tik viršų masės, šonai pas mane trupinukais palikti, bet galima beze aptepti.
viliuosi labai jums aciu uz pagalba tada ir as taip bandysiu o beze galima iskar tept ant sonu ar reikia sviestiniu kremu aptepti pries tai kad nenubegtu beze?
Papildyta:
beje labai grazus jusu benas tenas...
Papildyta:
beje labai grazus jusu benas tenas...