Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Fainika, oho, kokia pepe, man niekaip nesiseka zmoniui veidus lipdyti, o cia ssuper smile.gif 4u.gif

zvirbliss,o man labai grazus torciukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tik jums irgi kaip ir man turbut, su mase sunkoka susidraugaut... man niekaip nepavyksta uzdengti plonai ir lygiai smile.gif

Atnesu ir as pora darbeliu smile.gif
Maziukas juodas miskas 1,7 kg
user posted image

6,2 kg juodas miskas ir snikeriniai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 12, 08:45)
biggrin.gif  tai aš suprantu, kad man su piniguočiais nepasivyt.

Tai kiek pokelių sunaudojat masei dažyt? 2? 3? Jeigu kaina po 3 litus.. Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.

Sunaudojau tikrai maziau,nei 1pak.Dedu i karsta zelatina.Kas daug tortu daro,aisku,geriau Sugarflair ar Americolor.Bet jeigu reikia 1-2 tortukams sau-tai labai gera iseitis.Kiekvienas renka pagal savo poreikius.
Atsakyti
Sveikos kepejeles, As cia su tokiu klausimu. Sunus gimtadienio proga i darzeli nori torta Spaidermen ir nezinau is kur ta zmogeliuka gaut ar jus cia pacios ji pasidarot?
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 04 11, 09:53)
Jeigu apie zalia,tai dazau ir beze,ir mase su ukr.dazais smile.gif:

Labai grazus tortukas su arkliuku wub.gif

QUOTE(umedyte @ 2014 04 11, 11:23)
  g.gif ....aisku,jei kas parveza uz savikaina,tai tada gal nieko,bet pirkti brangiau ,ir kai dar tiek reikia det,tai klausimas ar apsimoka.... ax.gif

Jejgu kas atveza, tai kitas reikalas, pirma syki pirkau is vienos kepejos, tai kaina buvo nesvarbu, nes labai reikejo,
o kita syki, man pazystama atveze is baltarusijos tu ukrainetisku dazu, specialiai man ieskojo turgelyje, tai ten parduotuveleje rado, tai atveze nemazai ir dave duovanu, sako ka as cia imsiu uz jos, nes kapeikos kainavo, musu pinigais, jai isejo apie 15-20 centu,(zinoma, as jai atsidekojau uz tai smile.gif tai jo uz tokia kaina tai ir negaila naudoti, bet vistiek as ju nepamilau kaskodel smile.gif Nors zinau, kad nemazai kepejeliu jas naudoja ir patenkintos yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 12 balandžio 2014 - 18:23
QUOTE(naitas @ 2014 04 12, 08:45)

Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.

Na as kol irgi tik siuos dazus naudoju, gal reiks kada tu americolour pabandyt, tik kad gal jie masei dazyt netinka? g.gif

QUOTE(Juulijaa @ 2014 04 12, 14:43)
Sveikos kepejeles, As cia su tokiu klausimu. Sunus gimtadienio proga i darzeli nori torta Spaidermen ir nezinau is kur ta zmogeliuka gaut ar jus cia pacios ji pasidarot?

Dazniausiai cia merginos visas figureles daro pacios, bent jau man taip atrodo, nes pirkti neapsimoketu kai darai tortus pagal uzsakymus ax.gif
Atsakyti
[quote=Rasskee,2014 04 12, 09:52]
Rasskee labai grazus tortukai o geles... wub.gif labai grazios.jei ne paslaptis is kokios mases darote gelytes? blush2.gif pora kartu jau bandziau cukriniu geliu mase bet nieko gero...vos iskociot eina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 12, 00:00)
Na panasu kad puikiai sekasi sekmes kuryboje ir kepime... 4u.gif

Aciu smile.gif jum taip pat sekmes 4u.gif smile.gif

QUOTE(Rasskee @ 2014 04 12, 09:52)
zvirbliss,o man labai grazus torciukai  4u.gif  4u.gif  4u.gif , tik jums irgi kaip ir man turbut, su mase sunkoka susidraugaut... man niekaip nepavyksta uzdengti plonai ir lygiai smile.gif

Jusu tortukai irgi labai grazus smile.gif 4u.gif is tikro tikrai nepavyksta, manau problema tame, kad sviestini krema tepu labai labai plonai ir kaip reikiant neislyginu tortuko, man labai nepatinka tas sviestinis kremas...
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 12, 19:39)
Na as kol irgi tik siuos dazus naudoju, gal reiks kada tu americolour pabandyt, tik kad gal jie masei dazyt netinka?  g.gif

o tai kam tinka? po stiklu padet? smile.gif viskas ten tinka, su jais dirbu, jie man super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 11, 22:45)
1kg cukraus
1stikl vandens
0,5 arb š.citrinos rugštelės....
viska sumaišom,paverdam kelias min ir viskas.....susipilstom y stiklainius ir naudojam  pastilažui

ačiū, nereikės ieškoti 4u.gif
Atsakyti
labas kepejeles gal kas patartumet kaip padaryti sita masina ant torto kaip sioje fotouser posted image? pamaniau gal iseitu is mases ispjaut? g.gif darysiu meduti pagal cipsiuka,kazi ar netirpintu grietinele to papuosimo...? unsure.gif gal kas paprotinsit kaip jus tai darot? blush2.gif tikuosi sulauksiu pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 13, 15:18)
labas kepejeles gal kas patartumet kaip padaryti sita masina ant torto kaip sioje fotouser posted image? pamaniau gal iseitu is mases ispjaut? g.gif  darysiu meduti pagal cipsiuka,kazi ar netirpintu grietinele to papuosimo...? unsure.gif gal kas paprotinsit kaip jus tai darot? blush2.gif tikuosi sulauksiu pagalbos... 4u.gif

Štai aš čia dariau aplikaciją iš pastilažo. Manau puikiai išeitų ir makvynas. Puikiai viskas gavosi, tik ant grietinėlės netiks, tirps. Kaip matot dėjau tik viršų masės, šonai pas mane trupinukais palikti, bet galima beze aptepti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 13 balandžio 2014 - 16:15
viliuosi labai jums aciu uz pagalba tada ir as taip bandysiu mirksiukas.gif o beze galima iskar tept ant sonu ar reikia sviestiniu kremu aptepti pries tai kad nenubegtu beze? blush2.gif
Papildyta:
beje labai grazus jusu benas tenas... thumbup.gif
Atsakyti