Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 11, 15:05)
Sakykit, jei tortą su grietinėle ir varške sutepiau trečiadienį vakare, ar nesuges iki šeštadienio? Susimaišė panelė ir visgi jį tik ryt pjaus sad.gif

visgi manau jei naudotų produktų galiojimai geri (kaip nurodyta būna ant pakuotės kiek dar dienų galioja) ir tortukas laikomas šaldytuve, tai manau jam tikrai nieko nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 04 11, 14:21)
visgi manau jei naudotų produktų galiojimai geri (kaip nurodyta būna ant pakuotės kiek dar dienų galioja) ir tortukas laikomas šaldytuve, tai manau jam tikrai nieko nenutiks  g.gif

Na jis tik trumpam būdavo išimtas, produktai šviežūs buvo. Per ryt turėtų suvalgyti, nes ten mažiukas, tik 1 kg.
Atsakyti
Atsiprašau jei pasikartosiu, bet ant keksiukų noriu dėti bezė kremą, o ant jo marshmellows masės žmogaus voro galvas. Anksčiau esu dėjus visokias gėlytes, bet beveik prieš valgymą, o dabar reikės per naktį šaldytuve laikyt, tai įdomu ar nesuminkštės masė?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 04 11, 16:40)
Atsiprašau jei pasikartosiu, bet ant keksiukų noriu dėti bezė kremą, o ant jo marshmellows masės žmogaus voro galvas.  Anksčiau esu dėjus visokias gėlytes, bet beveik prieš valgymą, o dabar reikės per naktį šaldytuve laikyt, tai įdomu ar nesuminkštės masė?

Suminksteja mm mase.
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 11, 15:46)
Na jis tik trumpam būdavo išimtas, produktai šviežūs buvo. Per ryt turėtų suvalgyti, nes ten mažiukas, tik 1 kg.

viska ok, jei nestovi ant stalo ir galiojimai geri.
Atsakyti
@boruze2@ aciu smile.gif pirmaji savo gyvenime torta kepiau pries 1.5 metu, ir kepdavau tik per tam tikras progas, labai retai, bet jau kokie du menesiai kaip daugiau ju kepu.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 04 11, 19:10)
Suminksteja mm mase.

o tai tada gal šokoladu apačią patepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 04 11, 20:33)
o tai tada gal šokoladu apačią patepti? g.gif

Mergaites rase kad padetu sokoladas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 10, 08:35)

taip, beze ryškiai nenudažysi, nes dedasi citrinos rūgštis, o ji jau pati gerokai nublukina  spalvą. Bet aš nemoku šlapios beze daryt, darau tik tą verdamo sirupo.
O sviestiniam kremui ryškiai nudažyti nereikia dažų, skirtų šokoladui, tarkim?

Pirma kart girdziu apie tokius dazus g.gif as visada naudoju Sugarflair viskam dazyti g.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2014 04 10, 11:47)
Kai nori be bezes,tai grietineles ir maskarpones krema darysiu wink.gif O kas del dazu,tai taip,sueina,bet nusidazo
As savam vartojimui puosiau tortuka 500ml grietineles,250gr maskarpones ,3 saukstai pudros ir citrinos sulciu pagal skoni,ir viskas ten gerai,stovi vat saldytuve jau 4 paros ir jokiu beedu  lotuliukas.gif

Kitam puosimui pabandysiu krema su maskarpone, jis manau ir skanesnis nei sviestinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 11, 08:19)
o cukraus sirupas ir gliukozės sirupas tas pats? aš suabejojau ir nenusipirkau, nes dirbtinis medus tai gliukozės sirupas buvo..
o verdat iš cukraus ar gliukozės? atsimenu kad kažkur buvau mačius receptą, bet neišsisaugojau..

1kg cukraus
1stikl vandens
0,5 arb š.citrinos rugštelės....
viska sumaišom,paverdam kelias min ir viskas.....susipilstom y stiklainius ir naudojam pastilažui
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 11, 20:13)
@boruze2@ aciu smile.gif pirmaji savo gyvenime torta kepiau pries 1.5 metu, ir kepdavau tik per tam tikras progas, labai retai, bet jau kokie du menesiai kaip daugiau ju kepu.

Na panasu kad puikiai sekasi sekmes kuryboje ir kepime... 4u.gif
Papildyta:
Labas kepejos galbut galesit kuri patarti koki svistini krema naudoti kad graziai nusidazytu ta prasme tolygiai? Ir dar kuria mase labiau rekomenduotumete dekoraciju lipdymui saldainiu mase papuosimams ar pastilaza dekoraciju lipdymui? tikuosi supratot klausima ax.gif laukiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 04 11, 01:17)
As labai seniai naudoju ukrain.dazus.Dazau ir mase,viskas ok,gaunasi labai gera, ryski spalva. smile.gif

biggrin.gif tai aš suprantu, kad man su piniguočiais nepasivyt.

Tai kiek pokelių sunaudojat masei dažyt? 2? 3? Jeigu kaina po 3 litus.. Tai nusiperku Sugarflair 20 gr gelinio tipo dažų indeliį ir dažau masę pamiršus kainą.
Atsakyti