QUOTE(naitas @ 2014 04 10, 08:35)
taip, beze ryškiai nenudažysi, nes dedasi citrinos rūgštis, o ji jau pati gerokai nublukina spalvą. Bet aš nemoku šlapios beze daryt, darau tik tą verdamo sirupo.
O sviestiniam kremui ryškiai nudažyti nereikia dažų, skirtų šokoladui, tarkim?
Pirma kart girdziu apie tokius dazus
as visada naudoju Sugarflair viskam dazyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 04 10, 11:47)
Kai nori be bezes,tai grietineles ir maskarpones krema darysiu
O kas del dazu,tai taip,sueina,bet nusidazo
As savam vartojimui puosiau tortuka 500ml grietineles,250gr maskarpones ,3 saukstai pudros ir citrinos sulciu pagal skoni,ir viskas ten gerai,stovi vat saldytuve jau 4 paros ir jokiu beedu
Kitam puosimui pabandysiu krema su maskarpone, jis manau ir skanesnis nei sviestinis