Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Aciu uz informacija del dazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 22:17)
Ar randat dar pirkti dirbtinio medaus? aš neberandu. kažkada bandžiau keisti dirbtinį medų tikru, figūrėlėms visai tiko, bet nežinau kaip su didelio torto dengimu bus.. g.gif

Pirkdavau Rivonos mažiuką stiklainiuką. Pastebėjau,kad dabar ant etikėtes rašo nebe dirbtinis medus,o CUKRAUS SIRUPAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 21:17)
Ar randat dar pirkti dirbtinio medaus? aš neberandu. kažkada bandžiau keisti dirbtinį medų tikru, figūrėlėms visai tiko, bet nežinau kaip su didelio torto dengimu bus.. g.gif

verdam patys jau seniai)
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 04 11, 07:55)
Pirkdavau Rivonos mažiuką stiklainiuką. Pastebėjau,kad dabar ant etikėtes rašo nebe dirbtinis medus,o CUKRAUS SIRUPAS  4u.gif

o cukraus sirupas ir gliukozės sirupas tas pats? aš suabejojau ir nenusipirkau, nes dirbtinis medus tai gliukozės sirupas buvo..

QUOTE(Ulitka @ 2014 04 11, 07:58)
verdam patys jau seniai)

o verdat iš cukraus ar gliukozės? atsimenu kad kažkur buvau mačius receptą, bet neišsisaugojau..
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 11, 00:39)
Ukrain. dazais , as daziau beze, naudojau zalia spalva, tai jau labai blanki svesi spalvyte isejo, nors visa poka dejau, tamsesnes nekaip neisgausi,   doh.gif tai jej uztenka bliskios spalvos, tai truputi reikia deti tu dazu, nes spalva nesikeicia jej pilsi ju daugiau ax.gif nors bandziau beze daryti ir be rugsteles, spalva nesikeicia verysad.gif
O mase daziau du kartus, zinoma mases neleidau niekam valgyti, nes dejau net 2 pokelius dazu i brinkinama zelatina, spalva buvo puiki, , abu kartus daziau tortukus tik savo anuku gimtadieniams. raso kad pokelio uztenka 20kg. nudazyti, o man suejo 2 pokeliai tik 750 gr. nudazyti biggrin.gif
si tortuka daziau su vysnine ir braskine spalva 1/1 https://fbcdn-sphoto...696189340_n.jpg

o cia zolei naudojau visa pokeli tu dazu  doh.gif https://fbcdn-sphoto...267850561_n.jpg

Jeigu apie zalia,tai dazau ir beze,ir mase su ukr.dazais smile.gif:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliz@: 11 balandžio 2014 - 09:57
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 22:17)

dabar ant etikėtės rašo "Cukraus sirupas" 4u.gif nors savo maximoje nei jo nera, perku Norfoje g.gif pastebėjau kad yra dviejų rūšių dabar, šviesesnis ir tamsesnis, tamsesnis laaaabai jau tirštas man pasirodė g.gif išbandžiau abu, tai šviesesnis man labiau patiko...

ir čia kad ne tusčiai ax.gif sunkiai aš lipdžiau tą pepę, o ypač veidą doh.gif gavosi tokia biškį su botoksinėm lūpom doh.gif biggrin.gif

jogurtinis, 2kg
user posted image
Atsakyti
Ateinu ir as parodyti savo nepavykeliu biggrin.gif

bananinia, apie 3kg.

user posted image

user posted image

ir snikersas, keptas vyro gimtadieniui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 11, 00:39)
Ukrain. dazais , as daziau beze, naudojau zalia spalva, tai jau labai blanki svesi spalvyte isejo, nors visa poka dejau, tamsesnes nekaip neisgausi,   doh.gif tai jej uztenka bliskios spalvos, tai truputi reikia deti tu dazu, nes spalva nesikeicia jej pilsi ju daugiau ax.gif nors bandziau beze daryti ir be rugsteles, spalva nesikeicia verysad.gif
O mase daziau du kartus, zinoma mases neleidau niekam valgyti, nes dejau net 2 pokelius dazu i brinkinama zelatina, spalva buvo puiki, , abu kartus daziau tortukus tik savo anuku gimtadieniams. raso kad pokelio uztenka 20kg. nudazyti, o man suejo 2 pokeliai tik 750 gr. nudazyti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi tu ukrainietisku dazu sueina gan nemazai,vieno pokiuko niekaip neuztenka isgauti ryskiai spalvai....neisivaizduoju,kaip kitos su jais isgauna tokias ryskias spalvas,kad ir zolytei...na,kiek maciau zaliu dazu ten yra sviesesniu ir tamsesniu,bet man nuo to nelabai kas pasikeite (cia apie slapia beze-zolyte)..o del mases,as darau mmg,dazus dedu irgi i brinkinama zelatina ax.gif o gal pastilazas dazosi geriau? g.gif ....aisku,jei kas parveza uz savikaina,tai tada gal nieko,bet pirkti brangiau ,ir kai dar tiek reikia det,tai klausimas ar apsimoka.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 11 balandžio 2014 - 11:27
[quote=Fainika,2014 04 11, 10:53]
fainika labai smagi pepe bigsmile.gif o ant ko balionai laikosi ?
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 11, 13:12)
fainika labai smagi pepe bigsmile.gif  o ant ko balionai laikosi ?

ant dantų krapštukų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 11 balandžio 2014 - 12:29
[quote=zvirbliss,2014 04 11, 11:26]
Zvirbliss man tai visai vyke jusu tortukai 4u.gif na pati dar tik mokinuose ...o kiek laiko uzsiimate tortu puosyba ir kepimu gal galima paklaust jei ne paslaptis? 4u.gif rolleyes.gif
eliz@ jusu tortukas thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2014 04 11, 13:29)
ant dantų krapštukų blush2.gif

Liuks ideja neturint vieluciu thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, jei tortą su grietinėle ir varške sutepiau trečiadienį vakare, ar nesuges iki šeštadienio? Susimaišė panelė ir visgi jį tik ryt pjaus sad.gif
Atsakyti