Aciu uz informacija del dazu
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 22:17)
Ar randat dar pirkti dirbtinio medaus? aš neberandu. kažkada bandžiau keisti dirbtinį medų tikru, figūrėlėms visai tiko, bet nežinau kaip su didelio torto dengimu bus..
Pirkdavau Rivonos mažiuką stiklainiuką. Pastebėjau,kad dabar ant etikėtes rašo nebe dirbtinis medus,o CUKRAUS SIRUPAS
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 21:17)
Ar randat dar pirkti dirbtinio medaus? aš neberandu. kažkada bandžiau keisti dirbtinį medų tikru, figūrėlėms visai tiko, bet nežinau kaip su didelio torto dengimu bus..
verdam patys jau seniai)
QUOTE(Kristule05 @ 2014 04 11, 07:55)
Pirkdavau Rivonos mažiuką stiklainiuką. Pastebėjau,kad dabar ant etikėtes rašo nebe dirbtinis medus,o CUKRAUS SIRUPAS
o cukraus sirupas ir gliukozės sirupas tas pats? aš suabejojau ir nenusipirkau, nes dirbtinis medus tai gliukozės sirupas buvo..
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 11, 07:58)
verdam patys jau seniai)
o verdat iš cukraus ar gliukozės? atsimenu kad kažkur buvau mačius receptą, bet neišsisaugojau..
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 11, 00:39)
Ukrain. dazais , as daziau beze, naudojau zalia spalva, tai jau labai blanki svesi spalvyte isejo, nors visa poka dejau, tamsesnes nekaip neisgausi, tai jej uztenka bliskios spalvos, tai truputi reikia deti tu dazu, nes spalva nesikeicia jej pilsi ju daugiau nors bandziau beze daryti ir be rugsteles, spalva nesikeicia
O mase daziau du kartus, zinoma mases neleidau niekam valgyti, nes dejau net 2 pokelius dazu i brinkinama zelatina, spalva buvo puiki, , abu kartus daziau tortukus tik savo anuku gimtadieniams. raso kad pokelio uztenka 20kg. nudazyti, o man suejo 2 pokeliai tik 750 gr. nudazyti
si tortuka daziau su vysnine ir braskine spalva 1/1 https://fbcdn-sphoto...696189340_n.jpg
o cia zolei naudojau visa pokeli tu dazu https://fbcdn-sphoto...267850561_n.jpg
O mase daziau du kartus, zinoma mases neleidau niekam valgyti, nes dejau net 2 pokelius dazu i brinkinama zelatina, spalva buvo puiki, , abu kartus daziau tortukus tik savo anuku gimtadieniams. raso kad pokelio uztenka 20kg. nudazyti, o man suejo 2 pokeliai tik 750 gr. nudazyti
si tortuka daziau su vysnine ir braskine spalva 1/1 https://fbcdn-sphoto...696189340_n.jpg
o cia zolei naudojau visa pokeli tu dazu https://fbcdn-sphoto...267850561_n.jpg
Jeigu apie zalia,tai dazau ir beze,ir mase su ukr.dazais :
QUOTE(melynas dangus @ 2014 04 10, 22:17)
dabar ant etikėtės rašo "Cukraus sirupas" nors savo maximoje nei jo nera, perku Norfoje pastebėjau kad yra dviejų rūšių dabar, šviesesnis ir tamsesnis, tamsesnis laaaabai jau tirštas man pasirodė išbandžiau abu, tai šviesesnis man labiau patiko...
ir čia kad ne tusčiai sunkiai aš lipdžiau tą pepę, o ypač veidą gavosi tokia biškį su botoksinėm lūpom
jogurtinis, 2kg
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 11, 00:39)
Ukrain. dazais , as daziau beze, naudojau zalia spalva, tai jau labai blanki svesi spalvyte isejo, nors visa poka dejau, tamsesnes nekaip neisgausi, tai jej uztenka bliskios spalvos, tai truputi reikia deti tu dazu, nes spalva nesikeicia jej pilsi ju daugiau nors bandziau beze daryti ir be rugsteles, spalva nesikeicia
man irgi tu ukrainietisku dazu sueina gan nemazai,vieno pokiuko niekaip neuztenka isgauti ryskiai spalvai....neisivaizduoju,kaip kitos su jais isgauna tokias ryskias spalvas,kad ir zolytei...na,kiek maciau zaliu dazu ten yra sviesesniu ir tamsesniu,bet man nuo to nelabai kas pasikeite (cia apie slapia beze-zolyte)..o del mases,as darau mmg,dazus dedu irgi i brinkinama zelatina o gal pastilazas dazosi geriau? ....aisku,jei kas parveza uz savikaina,tai tada gal nieko,bet pirkti brangiau ,ir kai dar tiek reikia det,tai klausimas ar apsimoka....
[quote=Fainika,2014 04 11, 10:53]
fainika labai smagi pepe o ant ko balionai laikosi ?
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 11, 13:12)
ant dantų krapštukų
[quote=zvirbliss,2014 04 11, 11:26]
Zvirbliss man tai visai vyke jusu tortukai na pati dar tik mokinuose ...o kiek laiko uzsiimate tortu puosyba ir kepimu gal galima paklaust jei ne paslaptis?
eliz@ jusu tortukas
Papildyta:
Liuks ideja neturint vieluciu
Zvirbliss man tai visai vyke jusu tortukai na pati dar tik mokinuose ...o kiek laiko uzsiimate tortu puosyba ir kepimu gal galima paklaust jei ne paslaptis?
eliz@ jusu tortukas
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2014 04 11, 13:29)
ant dantų krapštukų
Liuks ideja neturint vieluciu
Sakykit, jei tortą su grietinėle ir varške sutepiau trečiadienį vakare, ar nesuges iki šeštadienio? Susimaišė panelė ir visgi jį tik ryt pjaus