Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(katcia @ 2014 04 10, 10:07)
Mergaitės, aš su tokiu klausimu pas jus. Radau receptą keksiukų viršuj aptepti su maskarpone

Maskarponės-grietinėlės kremui reikia:
250 ml riebios grietinėlės
250 g maskarponės
100 g cukraus pudros
1 laimo sulčių

tačiau šioj temoj kelis lapus atgal buvo rašyta, kad sūrio turi būti dvigubai daugiau..  g.gif
tai db noriu sužinoti, jei dedant dvigubai daugiau maskarponės kremu apdengti keksiukus galima iš vakaro ar irgi tą pačią dieną, kurią bus patiekti (kaip ir šio recepto savininkė rašo)  blush2.gif patarkit neišmanėlei  unsure.gif

pasmane toks issaugotas
Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas .
Atsakyti
Ačiū 4u.gif kilimuko nenaudojau jokio, reiškia reikės įsigyti su laiku.
O kokią masę gėlėms geriausia darytis? Pirmą kartą darysiu, o jų daug.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 10, 10:24)
pasmane toks issaugotas
Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas  .

Dėkui smile.gif o dedat ant keksiukų tą pačią dieną ar iš vakaro galima?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 09, 21:58)
Tai tortui apdengti pries dengiant mase tai taip, as kalbu apie vadinama buttercream kuris yra dazomas ir juo puosiamas tortas. Ar jus naudojat tik beze puosiant kai nenori mases? Nes beze gaziai nesidazo ryskiai. Na daziau karta tai labai daug dazu reikejo unsure.gif

Kai nori be bezes,tai grietineles ir maskarpones krema darysiu wink.gif O kas del dazu,tai taip,sueina,bet nusidazo

QUOTE(katcia @ 2014 04 10, 09:28)
Dėkui  smile.gif o dedat ant keksiukų tą pačią dieną ar iš vakaro galima?..  4u.gif

As savam vartojimui puosiau tortuka 500ml grietineles,250gr maskarpones ,3 saukstai pudros ir citrinos sulciu pagal skoni,ir viskas ten gerai,stovi vat saldytuve jau 4 paros ir jokiu beedu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit patarti: šiandien noriu papuošti tortą, per naktį stovės šaldytuve ir tik ryt bus dedamas ant stalo. Koks beze geriau - paprastas ar šlapias? kuris patikimiau atlaikytų stovėjimą šaldytuve? g.gif
Atsakyti
Koks pats pats paprasčiausias kremas tortui aptept? darysiu šiandien, valgysim ryt, laikysiu per naktį šaldytuve. Bandžiau skaityt, bet tai vieno negalima tiesiai ant torto tept, kitus kočiot reikia, na man čia aukštoji matematika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 10, 13:43)
Koks pats pats paprasčiausias kremas tortui aptept? darysiu šiandien, valgysim ryt, laikysiu per naktį šaldytuve. Bandžiau skaityt, bet tai vieno negalima tiesiai ant torto tept,  kitus kočiot reikia, na man čia aukštoji matematika 4u.gif

Plakta grietinėlė, arba sviestas su rududu, arba sviestas su kondencuotu pienu...
Atsakyti
Uzmaciau sme parduoda dazus ukrainietiskus Barvnik. Ar verti demesio? Butu tik naminiam vartojimui. bigsmile.gif
Atsakyti
Ar randat dar pirkti dirbtinio medaus? aš neberandu. kažkada bandžiau keisti dirbtinį medų tikru, figūrėlėms visai tiko, bet nežinau kaip su didelio torto dengimu bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 04 10, 20:41)
Uzmaciau sme parduoda dazus ukrainietiskus Barvnik. Ar verti demesio? Butu tik naminiam vartojimui.  bigsmile.gif

geri dažai, jeigu dažysit grietinėlę, beze.
Masei dažyti netinka.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 10, 22:17)
geri dažai, jeigu dažysit grietinėlę, beze.
Masei dažyti netinka.

As labai seniai naudoju ukrain.dazus.Dazau ir mase,viskas ok,gaunasi labai gera, ryski spalva. smile.gif
Atsakyti
Ukrain. dazais , as daziau beze, naudojau zalia spalva, tai jau labai blanki svesi spalvyte isejo, nors visa poka dejau, tamsesnes nekaip neisgausi, doh.gif tai jej uztenka bliskios spalvos, tai truputi reikia deti tu dazu, nes spalva nesikeicia jej pilsi ju daugiau ax.gif nors bandziau beze daryti ir be rugsteles, spalva nesikeicia verysad.gif
O mase daziau du kartus, zinoma mases neleidau niekam valgyti, nes dejau net 2 pokelius dazu i brinkinama zelatina, spalva buvo puiki, , abu kartus daziau tortukus tik savo anuku gimtadieniams. raso kad pokelio uztenka 20kg. nudazyti, o man suejo 2 pokeliai tik 750 gr. nudazyti biggrin.gif

si tortuka daziau su vysnine ir braskine spalva 1/1 https://fbcdn-sphoto...696189340_n.jpg

o cia zolei naudojau visa pokeli tu dazu doh.gif https://fbcdn-sphoto...267850561_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 10 balandžio 2014 - 23:50