QUOTE(katcia @ 2014 04 10, 10:07)
Mergaitės, aš su tokiu klausimu pas jus. Radau receptą keksiukų viršuj aptepti su maskarpone
Maskarponės-grietinėlės kremui reikia:
250 ml riebios grietinėlės
250 g maskarponės
100 g cukraus pudros
1 laimo sulčių
tačiau šioj temoj kelis lapus atgal buvo rašyta, kad sūrio turi būti dvigubai daugiau..
tai db noriu sužinoti, jei dedant dvigubai daugiau maskarponės kremu apdengti keksiukus galima iš vakaro ar irgi tą pačią dieną, kurią bus patiekti (kaip ir šio recepto savininkė rašo) patarkit neišmanėlei
Maskarponės-grietinėlės kremui reikia:
250 ml riebios grietinėlės
250 g maskarponės
100 g cukraus pudros
1 laimo sulčių
tačiau šioj temoj kelis lapus atgal buvo rašyta, kad sūrio turi būti dvigubai daugiau..
tai db noriu sužinoti, jei dedant dvigubai daugiau maskarponės kremu apdengti keksiukus galima iš vakaro ar irgi tą pačią dieną, kurią bus patiekti (kaip ir šio recepto savininkė rašo) patarkit neišmanėlei
pasmane toks issaugotas
Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas .