Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

cipciukas, jeigu ką, aš nerašiau. biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 04 02, 23:44)
Pavasariop smile.gif

Labai gražus tortas. Ir tas bantikas labai stiliovas. Nedaryčiau tvarkingo. Gal būtų galėjus didesnė aguona jį pakeisti .. tik čia jau tada laiko ir pinigų klausimas.
O meškinas iš viso nupirko. Mėginau lipdyt kažkada, man nesigauna nei pusiau toks fainuolis.. nusikopinau, dabar vėl študiruosiu. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 05, 12:00)
Labai gražus tortas. Ir tas bantikas labai stiliovas. Nedaryčiau tvarkingo. Gal būtų galėjus didesnė aguona jį pakeisti .. tik čia jau tada laiko ir pinigų klausimas.
O meškinas iš viso nupirko. Mėginau lipdyt kažkada, man nesigauna nei pusiau toks fainuolis.. nusikopinau, dabar vėl  študiruosiu. ačiū.

oi aciu, is jusu girdeti ta labai malonu smile.gif
Atsakyti
Napoleonas 3.6 kg

user posted image
Atsakyti
ramune v.pukuotukas labai dailus auksines rankas turit.... wub.gif
Papildyta:
Ulitka labai fainas traukinukas labai ten tinka tos tipo malkos pakrautos mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos, aš su dviem klausimais kol kas biggrin.gif
1. Kaip padarot gražius rutuliukus apačioj torto? Turiu plastmasinę formelę, tai nesigauna gražūs, tokie su masės likučiais šonuose.
2. Prieš kiek laiko džiovinti papuošimus, jei torto reikia šeštadieniui?
Atsakyti
Gal dar liko viena kita, kurioms nenusibodo aiškint tą patį per tą patį? 4u.gif Tikrai rodos skaičiau, bet kai reikia, tai ir neberandu blush2.gif Kodėl iš masės lipdymui nulipdytos figūrėlės sutrūkinėja? Bandžiau daryt valtį su žveju, žmogų vorą ir abu ryte buvo sutrūkinėję ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 05, 17:02)
1. Kaip padarot gražius rutuliukus apačioj torto? Turiu plastmasinę formelę, tai nesigauna gražūs, tokie su  masės likučiais šonuose.

Nezinau kaip del rutuliuku bet as papuosimus per nakti palaikau kamb.temp ir buna sukieteje man jau
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 05, 17:02)
1. Kaip padarot gražius rutuliukus apačioj torto? Turiu plastmasinę formelę, tai nesigauna gražūs, tokie su  masės likučiais šonuose.

1. pabarstau krakmolu, perbraukiu sausu sepeteliu (tokiu kuriuo siaip piesiu, bet kietesniu). issikocioju mases juostele, ja guldau i burbuliuku vieta, perbraukiu gerai kocelu, perbraukiu pirstu spusteldama, likuti mases nupjaunu perbraukdama peiliu. Jei mase minksta buvo galit kisti trumpam (keliom min.) i saldytuva, po to atvercias ir lenkiant molda issimat.
2. ziurint kokie, ziurink koks namuose klimatas (ar dregna/karta ir t.t.) paprastai pries pora d. bent, bet man patinka is anksciau pasiruosti tai pries savaite dazniausiai smile.gif tik reik tamsiai laikyti kad nenubluktu.
Papildyta:
QUOTE(Grucė @ 2014 04 05, 18:13)
Gal dar liko viena kita, kurioms nenusibodo aiškint tą patį per tą patį?  4u.gif Tikrai rodos skaičiau, bet kai reikia, tai ir neberandu  blush2.gif Kodėl iš masės lipdymui nulipdytos figūrėlės sutrūkinėja? Bandžiau daryt valtį su žveju, žmogų vorą ir abu ryte buvo sutrūkinėję  ax.gif

viska darau is mases dengimui (pastilazo), netrukineja man. Per daug cuk. pudros dedat-del to gal. Bandykit lipdydama suvilgyti pirstus aliejuje vos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 balandžio 2014 - 18:03
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 04 05, 18:02)

arba sutrūkinėję viduje gaunasi? biggrin.gif
kad nebūtų likučių, reikia labai pataikyti masės juostelės storį klojant į formą.

jeigu nereikia pilnai apvalių rutuliukų, tai tada nusipirkit kokybišką silikoninę formelę. Tada ir paspaust galėsit, ir kas liks, nuimsit. Silikoninėj formoj gaunasi pusrutuliukai, bet jie būna susijungę vistiek.
Atsakyti
Mergaites pazystama nori butent tokios spalvos papuosimus ( ir papuosimus irgi tokius))

user posted image

Gal cia musiskiu tortukas?? ax.gif

Kokia cia spalva ..turiu violetine americolor ...bet ten visai- visai ne tokia verysad.gif g.gif

Atsakyti
Sveikos. Temos paįvairinimui. Šokoladinis karamelinis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 06, 20:06)

maisykit rozine su zydra ir mase palaikykit per nakti pleveleje mirksiukas.gif
Atsakyti