Fainika, skaniai atrodo o is ko uzrasai?
QUOTE(Erdve @ 2014 04 04, 14:23)
Fainika, skaniai atrodo o is ko uzrasai?
tirpinto šokolado
Merginos kokias mases naudojat silikoniniams moldams ? Ar pasaldot saldiklyje ar tik krakmolu pabarstot pries dedant mase? Buciau dekinga uz info
QUOTE(anite @ 2014 04 04, 15:22)
Merginos kokias mases naudojat silikoniniams moldams ? Ar pasaldot saldiklyje ar tik krakmolu pabarstot pries dedant mase? Buciau dekinga uz info
naudoju pastilaza dengimui. i saldikli nededu,tik pakrakmolinu siek tiek
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 04 04, 16:52)
naudoju pastilaza dengimui. i saldikli nededu,tik pakrakmolinu siek tiek
Aciu. O laukiat kol visai sudzius ?? kogero ne ?
Gal galite man padeti? Noriu padaryti meduti ir padengti ji valgomais pinigais. Galvoju ar man jie neisbrings? Noriu padaryti tokia didele pinigu kruva
QUOTE(anite @ 2014 04 04, 16:03)
Sveikutės!
priklauso nuo pačio moldo, kai kuriuos reikia palaikyti šaldiklyje, kad lengviau išsiimtų, o kitų galima nedėti iš šaldytuvo, tik palaukti kokias 5-10min ir išimti figūrėlę iš moldo.
O masę tai dažniausiai naudoju tą pačią su kuria ir tortus dengiu
QUOTE(anite @ 2014 04 04, 16:03)
ne,nereikia.jei sulauksit kol ji sudzius ,neiskrapstysit is ten
Fainika labai skaniai atrodo jusu tortas
O-RE-AR labai grazus tortas (tik man asmeniskai cia gyvuneliu kokiu noretusi..) bet cia tik mano nuonone
O-RE-AR labai grazus tortas (tik man asmeniskai cia gyvuneliu kokiu noretusi..) bet cia tik mano nuonone
grazuciu pridejot
maniskis pukuotukas:
maniskis pukuotukas:
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 04 04, 21:41)
Aciu,o del gyvuneliu,tai geriau tyliau o siaip ji uzsake treciadienio vakara ir vakar pasieme,tai laiko ne tiek ir daug buvo ,bei tokie norai issakyti buvo