Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 02, 17:32)
Stengiuosi det nei labai mazai nei labai daug va kaip pavyzdelis , kaip manot gerai?
user posted image

thumbup.gif Pakankamai,mano gal net maziau buna
Atsakyti
Pavasariop smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 04 02, 20:44)
Pavasariop smile.gif

Grazu,o jei kaspinas but tvarkingesnis,tai butu labai grazu smile.gif
Atsakyti
Ramune kaip grazu 4u.gif

Mergaites reikia ant keksiuku papuosimus padet( pastilaziunius) /Kokiu kremu patepliot keksiukus, kad ir skaniau butu ir tie papuosimai laikytusi??? Tik beziuku?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 04 02, 23:44)
Grazu,o jei kaspinas but tvarkingesnis,tai butu labai grazu smile.gif

lotuliukas.gif mant kaip kam...man kaip tik asimetrija graziau ir norejosi ne is ankst dziovinto o naturaliau suristo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 03, 11:56)
Ramune kaip grazu  4u.gif
Mergaites reikia ant keksiuku papuosimus padet( pastilaziunius) /Kokiu kremu patepliot keksiukus, kad ir skaniau butu ir tie papuosimai laikytusi??? Tik beziuku?

Su sarlot kremu kur lieka nuo tortu
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 03, 11:56)
Ramune kaip grazu  4u.gif

ta prasme jei reik kremo kepuraistes ir tada pvz. drugelius ar geles ant jo tai man skanu beziukas arba maskarpones kremukas. O jei tik tarkim "plokstute" pastilazo ir ant jos geles, o kremas tik kad laikytusi ant keksiuko - tai nieko netepu smile.gif
Atsakyti
Aciū mergaites- supratau)

Ramune o maskarpones kremas draugauja su pastilazu?Jis su grietinele, taip?
Atsakyti
ramune.v, grazus jusu tortukas, tik man tas kaspinas irgi "uzkliuvo", bet pagalvojau,kad matyt toks sumanymas smile.gif man jis labai sunkus atrodo. toks jausmas,kad "šliapt ir guli ant torto". bet gelytes ir torto lygumas fantastiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 03 balandžio 2014 - 16:11
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 03, 16:02)
Ramune o maskarpones kremas draugauja su pastilazu?Jis su grietinele, taip?

taip maskarpone + grietinele+citrinos sultys ar dar kas smile.gif, bet surio dvigubai nei grietineles. Netirpina pastilazo.
Atsakyti
[quote=ramune.v,2014 04 02, 22:44]
Pavasariop smile.gif

o man tai labai grazus sitas tortas labai kruopsciai gelytes piestos... wub.gif
Atsakyti
mano vienas valgomas ax.gif

vaisinis, 2,2kg

user posted image
Atsakyti