Aciu visiems, kam patiko mano darbeliai
SZ, stoveli man atsiunte is amerikos dovanu
===============
dar keli tortukai mano , pimpackiukas , kempiniukas
Cola777...pasakiskai grazu, stilinga, spalvinga, laaabai
Visu tortukai
Kas klause del sokoladines glazuros, tai taip, reikia pilti ja pravesusia, nes kitaip labai nubega per sonus ir tortukas visas turi buti apdengtas sviestiniu arba ganasu.
Isbandziau papuosima "medziaginiais sonais", aisku dar mokytis ir mokytis
Visu tortukai
Kas klause del sokoladines glazuros, tai taip, reikia pilti ja pravesusia, nes kitaip labai nubega per sonus ir tortukas visas turi buti apdengtas sviestiniu arba ganasu.
Isbandziau papuosima "medziaginiais sonais", aisku dar mokytis ir mokytis
Bite Maja, sakyciau papuosima reikejo nuo auksciau daryt, nes dabar atrodo kaip nusmuke sonai. Labai simpatiskos zuvytes
Laba diena,
prisiziurejau i Jusu grozius ir uzsimaniau pabandyti pati tuo paciu ir dukrai atrakcija kazka pagaminti paciai
bandziau daryti mase is marshmellow, bet sunkiai man su ja sekasi. Klausimai butu tokie: kai istraukiam is mikrobanges ir maisom, mase turi buti kaip vanduo ar lipni? KOdel idejus pudros, mase gumine, sunkiai kociojasi, padarius ispauda, jis prastai matosi
mamytes padekite, pleeeeease
prisiziurejau i Jusu grozius ir uzsimaniau pabandyti pati tuo paciu ir dukrai atrakcija kazka pagaminti paciai
bandziau daryti mase is marshmellow, bet sunkiai man su ja sekasi. Klausimai butu tokie: kai istraukiam is mikrobanges ir maisom, mase turi buti kaip vanduo ar lipni? KOdel idejus pudros, mase gumine, sunkiai kociojasi, padarius ispauda, jis prastai matosi
QUOTE(1PuPa @ 2014 03 04, 20:18)
Laba diena,
ištraukus masė turi būti lipni, bet skystoka. Man masė gaudavosi kieta kai dariau iš paprastų marshmellow, su BBQ marshmellows viskas buvo puiku (aš dar dedu į masę truputį svieto ir įpilu vandens)
QUOTE(punkis @ 2014 03 04, 19:42)
ištraukus masė turi būti lipni, bet skystoka. Man masė gaudavosi kieta kai dariau iš paprastų marshmellow, su BBQ marshmellows viskas buvo puiku (aš dar dedu į masę truputį svieto ir įpilu vandens)
na mase lengvai maisosi, bet tamposi kaip skysta guma. taip turi buti?
ir ka blogai darau, kad kai kocioju, ji atgal susitraukia? gal dar pudros idet?
Cola777
Bite Majaa
Netortukai, bet i papuosimu tema
Bite Majaa
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 03, 23:17)
beda kad grietinele buvo, o atsakyma pati gale paraset
QUOTE(bitė Majaa @ 2014 03 04, 12:53)
Labai ačiū už patarimus!
O kokiu santykiu ganašas padarytas nėra svarbu?
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 05, 00:02)
Cola777, superinis saldus stalas anukui! Ir pimpackiukas labai dailus. Nu apie popsus tai jau nebesikartosiu
Mano pora tortuku
Mano pora tortuku
wow!!!! nerealiai, Mingailiux!!! Ta skarbonke ore is fantastikos srities! Kaip ji ten laikos, kas per magija? O ir batas...
Patarkite pradedančiai.......prie sausainio pagražinimas klijuojams sviestiniu kremu?