Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Labukas mergaites, Vel grozybiu pridejot, labai dailus torciukai visu.
O as vel su klausimu, sakykit ar 2.5kg jogurtinio torciuko nebus per mazai 15-kai zmoniu? Niekaip nepavyksta susidraugaut man su svoriu, visada gaunasi sunkesni nei planuoju doh.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 03 31, 20:31)
Mergaites ar imanoma Napoleona aptraukti pastilazu ( doh.gif )
Gal kas turi patirties...ar viskas ten normalu)??Uzsiparinau....

As irgi Napaleona dengiau du kartus pastiliazu tai jokiu problemu, nes pirmiausiai sutepus leidau pastovet per nakti, tada aptepiau sviestiniu ir pastiliazas gerai uzsidejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Rojana~: 01 balandžio 2014 - 01:24
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 01, 03:23)

1 zmogui dazniausiai skaiciuojama 100-150gr tortuko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 01, 02:23)
Labukas mergaites, Vel grozybiu pridejot, labai dailus torciukai visu.
O as vel su klausimu, sakykit ar 2.5kg jogurtinio torciuko nebus per mazai 15-kai zmoniu? Niekaip nepavyksta susidraugaut man su svoriu, visada gaunasi sunkesni nei planuoju  doh.gif
As irgi Napaleona dengiau du kartus pastiliazu tai jokiu problemu, nes pirmiausiai sutepus leidau pastovet per nakti, tada aptepiau sviestiniu ir pastiliazas gerai uzsidejo smile.gif

as jogurtinio kepciausi 2,5-3kg(labiau link 3kg smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 27, 17:12)
Ačiū visoms už atsakymus, nepagalvojau skaičiuoti už vienetą  doh.gif
O jūs juos kaip darot, išsikepat biskvitą ir atskirai kiekvieną sluoksniuojat ar pirma pasidarot tortą ir formelėm išpjaumat?  blush2.gif

Išsipjaustau, kepu stačiakampėj formoj, bet turiu ir labai mažų formelių. galvoju kada pabandyti ir atskirai kepti.
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus mergaites, manau bandysiu daryt 2.5kg, bet kaip man dazniausiai gaunasi galutinis rezultatas visada 200-300g didesnis tai manau bus pats tas smile.gif
Na ir va pagaliau prisiruosiau ikelt ir as savo foto blush2.gif
Cia karamelinis napaleonas dengtas pastiliazu smile.gif Nenorejau labai storo sluoksnio sviestinio tai sonai labai nelygus gavosi doh.gif
user posted image
Papildyta:
ir jogurtinis puostas slapia beze ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oj, kiek cia pabiro tortuku, jau net nebeisvardinsiu visu, nes akys apraibo nuo grozybiu wub.gif

Noriu paklausti, kaip man paskaiciuot, kokio svorio reikia kepti kempiniuka, dengta mase, kad galutinis svoris butu 3 kg. Su masem retai draugauju ir ne neisvaizduoju kiek mases reiktu uzdengti, gal kas galetu man pagelbet?... ax.gif

Pasirodysiu ir as savo savaites darbelius smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 04 01, 14:49)
kaip man paskaiciuot, kokio svorio reikia kepti kempiniuka, dengta mase, kad galutinis svoris butu 3 kg.

manyciau kepkit daugmaz kaip keptumet 2,5kg torta. nes ten dasideda kojos su batais,rankos... ir susideda tas svoris panasiai apie 3kg
Atsakyti
Mergaitės, labai prašau patarimo dėl torto kamuolio 4u.gif Kaip jį formuojat, jei nėra spec. formos, ar paprastą tortą sutepti ir apipjaustyti, ar kokiuose dubenėliuose? O kaip padengti pastilažu, ar visą iš karto, ar po pusę? Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 04 01, 15:14)
manyciau kepkit daugmaz kaip keptumet 2,5kg torta. nes ten dasideda kojos su batais,rankos... ir susideda tas svoris panasiai apie 3kg

Aciu labai, bandysiu
Atsakyti
Merginos ar ryt vakare suteptas medutis bus susistovejes sestadienio valgymui? Bijau kad nebutu per sausas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 01, 22:17)
Merginos ar ryt vakare suteptas medutis bus susistovejes sestadienio valgymui? Bijau kad nebutu per sausas  unsure.gif

Nebus sausas,na ziurint kiek grietineles desit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 04 02, 11:18)
Nebus sausas,na ziurint kiek grietineles desit  mirksiukas.gif

Stengiuosi det nei labai mazai nei labai daug va kaip pavyzdelis , kaip manot gerai?
user posted image
Atsakyti