Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=likta,2014 03 29, 08:17]
ramune. v, labai gražu, antras pavasariu kvepiantis
olesta, kokia gausa, medžiotojui superinis

Pats madingiausias

koks tai tortas?
Atsakyti
Ramune, tas antras jau labai matytas kazkurtais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu man jis toks grynai velykoms, toks labai pavasaaaariskas. super thumbup.gif

likta - truksta tik uogu ant virsaus ir cp ir butu pats madingiausias bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif

Likta
pirmas super thumbup.gif wub.gif o kaip apetitnai atrodo wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2014 03 29, 12:34)
Ramune, tas antras jau labai matytas kazkurtais biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu man jis toks grynai velykoms, toks labai pavasaaaariskas. super  thumbup.gif

biggrin.gif ir pirmas turetu buti matytas smile.gif cia jau kaip sako interneto platybes diktuoja, po to baksnoja pirstu ir sako - noriu tokio biggrin.gif Bet prisipazinsiu senai ji laikiau ir norejau padaryti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 kovo 2014 - 14:31
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 29, 15:29)
biggrin.gif ir pirmas turetu buti matytas smile.gif cia jau kaip sako interneto platybes diktuoja, po to baksnoja pirstu ir sako - noriu tokio biggrin.gif Bet prisipazinsiu senai ji laikiau ir norejau padaryti.  rolleyes.gif

Aha, as pernai kai ji pamaciau tai man irgi knitejo ji velykom isbandyti smile.gif nu lb grazus
Atsakyti
labai grazus RAMUNES pavasariniai torciukai wub.gif
OLESTOS trofejinis suzavejo labai 4u.gif
LIKTA- boruzeles mielumas.. wub.gif , o jau apie "madingaji" be zodziu: sutepimas idealus,o apie skoni tik nujaust galiu ploja.gif
Keletas mano vaikisku ax.gif
Peppa pig picnicas (braskinis jogurtinis,pastiliazas) https://fbcdn-sphoto...261998605_n.jpg
Thomas ir Jerris svencia gimtadieni (braskinis jogurtinis,pastiliazas)
https://scontent-a-l...822586574_n.jpg
Kavos karamelinis su vysniom,pastiliazas https://fbcdn-sphoto...203032826_n.jpg
Atsakyti
Sveikos, rodausi ir aš

Snikersas
user posted image

Jogurtinis su vyšniomis
user posted image

Jogurtinis su persikais ir žele gabaliukais
user posted image
Atsakyti
Divia grazus visi, bet gerai kad mane mergina to pepa pig nemato doh.gif nu lieptu toki gimtadieniui daryt 100proc. biggrin.gif
*Linele* thumbup.gif visi dabar del tu skardiniu pamiso smile.gif jusu fot labai geru kampu padaryta. na man blondinei atsakykit-kaip ta karamele darot? blush2.gif
ant balioniuko skaicius ranka piestas? labai gera mintis.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 29, 22:28)
Divia grazus visi, bet gerai kad mane mergina to pepa pig nemato doh.gif nu lieptu toki gimtadieniui daryt 100proc. biggrin.gif
*Linele* thumbup.gif  visi dabar del tu skardiniu pamiso smile.gif jusu fot labai geru kampu padaryta. na man blondinei atsakykit-kaip ta karamele darot? blush2.gif
ant balioniuko skaicius ranka piestas? labai gera mintis.

Aha, skarbonkių manija lotuliukas.gif
Oj, su tais kampais, nemoku aš fotografuoti tortų, oj kaip nemokų, tai iš belekiek kadrų išsirenkų kuris gražiausias smile.gif
Ant balioniuko piešiau su teptuku ir maistiniais dažais, labai gerai piešias ir laikos thumbup.gif
O karamelė labai paprasta
150gr, cukraus pudros,
150 g vandens
50g gliukozės
Viską sudėti ir virti virti virti kol pradės gelsti ir bus aukso spalvos (jokiu būdu nemaišyti nes tada susicukruos masė ir bus maisto šiukšlių dėžei). KAi jau pagelto, rustelėjo įpyliau rudų dažų lašelio, švelniai išmaišiau ir va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 03 29, 23:36)
Aha, skarbonkių manija  lotuliukas.gif
Oj, su tais kampais, nemoku aš fotografuoti tortų, oj kaip nemokų, tai iš belekiek kadrų išsirenkų kuris gražiausias smile.gif
Ant balioniuko piešiau su teptuku ir maistiniais dažais, labai gerai piešias ir laikos  thumbup.gif
O karamelė labai paprasta
150gr, cukraus pudros,
150 g vandens
50g gliukozės
Viską sudėti ir virti virti virti kol pradės gelsti ir bus aukso spalvos (jokiu būdu nemaišyti nes tada susicukruos masė ir bus maisto šiukšlių dėžei). KAi jau pagelto, rustelėjo įpyliau rudų dažų lašelio, švelniai išmaišiau ir va smile.gif

aciukas smile.gif

del fotkinomo- man ir visad reik keliu kadru smile.gif buna ir labai fotogenisku tortu, buna ir ne.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 kovo 2014 - 23:38
QUOTE(Divia @ 2014 03 29, 21:23)

Ačiū, labai gražūs tortai, labai spalvingi

QUOTE(*Linele* @ 2014 03 29, 21:32)

Super, 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 03 30, 00:34)

Nuostabu, o keksiukai kokie pavasariški