QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 27, 16:34)
O ko tie tortuku virsai vis su kazkuo kantas pagrazintas? Dengei isvien, kaip torta ar sonus atskirai, virsu atskirai, o kanta su aisingu slepei? Ar cia tik siaip, del grozio? As taip pagalvoju, kad apvyniot mase sonus butu paprasciausia, o paskui dangti uzdet ant virsaus
O del fotkinimo... su kuo fotkini? Jei su muilinycia tai jos visada horizonta iskraipo, uztai ir tortukai gaunas pasvire zemyn, kurie yra sonuose.
Cia karamele yra sustingus
O del fotkinimo... su kuo fotkini? Jei su muilinycia tai jos visada horizonta iskraipo, uztai ir tortukai gaunas pasvire zemyn, kurie yra sonuose.
Cia karamele yra sustingus
esu darius ir taip ir taip, deja ne visko foto turiu-nebuna kada. Sie daryti apjuosiant, ir taip, krastas "sleptas" aisingu. Taip labai greit ir patogu. Ir jei tinka man net graziau.
Esu dengus ir 15vnt baltai prisiemiau tik del sportinio intereso...ka galiu pasakyti, reikejo tokiu paciu aukstu po 200g. tai po keliu tortu dar siu 15 dengimas buvo-KOSMARAS, galiausiai galvojau kad bloga bus nuo tortu. Bet cia gal taip pervargimas kaltas
Del fotkinimo... reik tobulet
Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 27, 17:12)
Ačiū visoms už atsakymus, nepagalvojau skaičiuoti už vienetą
O jūs juos kaip darot, išsikepat biskvitą ir atskirai kiekvieną sluoksniuojat ar pirma pasidarot tortą ir formelėm išpjaumat?
O jūs juos kaip darot, išsikepat biskvitą ir atskirai kiekvieną sluoksniuojat ar pirma pasidarot tortą ir formelėm išpjaumat?
as kepu staciakampi biskvita ir tada isspaudau apskritimus, tepu. Is sutepto didziule iseiga. O ir siaip ten daug sueina...
Papildyta:
QUOTE(anite @ 2014 03 27, 14:33)
Merginos kokia naudojat mase torto papuosimams lipdyti - 3v.s vandens, 1v.s zelatinos, 350g pudros ?
Kazkaip ji man sunkiai gaunasi.. gal kokio glicerino deti ? O gal tokia ir turi buti... skeldeja ji man greitai...
Kazkaip ji man sunkiai gaunasi.. gal kokio glicerino deti ? O gal tokia ir turi buti... skeldeja ji man greitai...
naudoju ta pati pastilaza dengimo
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2014 03 27, 17:27)
Sveikos, gal galite man kas pasakyti iš kokios masės geriausiai daryti (formuoti) tokias gėles:
bet kokios kad ir pastilazo dengimui