Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 27, 16:34)
O ko tie tortuku virsai vis su kazkuo kantas pagrazintas? Dengei isvien, kaip torta ar sonus atskirai, virsu atskirai, o kanta su aisingu slepei? Ar cia tik siaip, del grozio? As taip pagalvoju, kad apvyniot mase sonus butu paprasciausia, o paskui dangti uzdet ant virsaus smile.gif
O del fotkinimo... su kuo fotkini? Jei su muilinycia tai jos visada horizonta iskraipo, uztai ir tortukai gaunas pasvire zemyn, kurie yra sonuose.
Cia karamele yra sustingus

esu darius ir taip ir taip, deja ne visko foto turiu-nebuna kada. Sie daryti apjuosiant, ir taip, krastas "sleptas" aisingu. Taip labai greit ir patogu. Ir jei tinka man net graziau.
Esu dengus ir 15vnt baltai doh.gif doh.gif doh.gif prisiemiau tik del sportinio intereso...ka galiu pasakyti, reikejo tokiu paciu aukstu po 200g. tai po keliu tortu dar siu 15 dengimas buvo-KOSMARAS, galiausiai galvojau kad bloga bus nuo tortu. Bet cia gal taip pervargimas kaltas lotuliukas.gif
Del fotkinimo... reik tobulet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 27, 17:12)
Ačiū visoms už atsakymus, nepagalvojau skaičiuoti už vienetą  doh.gif
O jūs juos kaip darot, išsikepat biskvitą ir atskirai kiekvieną sluoksniuojat ar pirma pasidarot tortą ir formelėm išpjaumat?  blush2.gif

as kepu staciakampi biskvita ir tada isspaudau apskritimus, tepu. Is sutepto didziule iseiga. O ir siaip ten daug sueina...
Papildyta:
QUOTE(anite @ 2014 03 27, 14:33)
Merginos kokia naudojat mase torto papuosimams lipdyti - 3v.s vandens, 1v.s zelatinos, 350g pudros ?
Kazkaip ji man sunkiai gaunasi.. gal kokio glicerino deti ? O gal tokia ir turi buti... skeldeja ji man greitai...

naudoju ta pati pastilaza dengimo
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2014 03 27, 17:27)
Sveikos, gal galite man kas pasakyti iš kokios masės geriausiai daryti (formuoti) tokias gėles:

bet kokios smile.gif kad ir pastilazo dengimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 kovo 2014 - 16:51
Ačiū 4u.gif
O sakykit, kaip tvirtinat tas paprastas juosteles prie torto? Ar paprastai apjuosiat ir tiesiog surišat kaspiną?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 27, 22:43)
Ačiū  4u.gif
O sakykit, kaip tvirtinat tas paprastas juosteles prie torto? Ar paprastai apjuosiat ir tiesiog surišat kaspiną?

Cia foto taip reikejo-toks prasymas buvo.
O Kitur tortus ir miniukus jei reik juosteliu jas apsuku dvigubai, tada sujungimo vieta klijuoju tirpintu pastilazu. Jei reik bantuko ji darau atskirai ir priklijuoju taip pat toj sujungimo vietoj, kad nieko nesimatytu.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 27, 22:21)
Cia foto taip reikejo-toks prasymas buvo.
O Kitur tortus ir miniukus jei reik juosteliu jas apsuku dvigubai, tada sujungimo vieta klijuoju tirpintu pastilazu. Jei reik bantuko ji darau atskirai ir priklijuoju taip pat toj sujungimo vietoj, kad nieko nesimatytu.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kad ne taip tylu būtų biggrin.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 28 kovo 2014 - 19:23
Ramune.... na kaip grazu...ypac tas antras....
Atsakyti
Su našlaitėmis labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 28, 20:19)
Kad ne taip tylu būtų biggrin.gif

tikru pavasariu padvelkė wub.gif labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 28 kovo 2014 - 19:59
Ramune, dailu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

trofėjus medžiotojui
user posted image

paprastas proginis tortas
user posted image

ryškiam jubiliejui user posted image

džinsinis sarafanas

user posted image

alaus bokalas, juodas miškas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif aha saldytuvo lentynos pilnos pavasario biggrin.gif

Olesta - grazuciai, nu bet tas trofejus thumbup.gif laimingas medziotojas bus ji gaves smile.gif
Atsakyti
ramune.v, labai mieli, grazus, super thumbup.gif

Olesta, oho, kiek groziu, na bet tas medziotojui nerealus wub.gif
Atsakyti
ramune. v, labai gražu, antras pavasariu kvepiantis
olesta, kokia gausa, medžiotojui superinis

Pats madingiausias

user posted image

Boružė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 29 kovo 2014 - 09:18