Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 27, 08:19)
As sestadieninius tortus snd. sutepineju. Tai gal nieko nenutiktu ir jei iki sekmad. pastovetu tas tortas

tai as tada pakentesiu iki rytojau...ir tada irgi bus 3ia para ....
aciu)
Atsakyti
Merginos, kiek maždaug sveria vienas tortukas? Na kaip būna didelis tortas ir daug mažų apdengtų tortukų.
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 27, 11:51)
Merginos, kiek maždaug sveria vienas tortukas? Na kaip būna didelis tortas ir daug mažų apdengtų tortukų.

Bijau pameluot, bet ar tik ne apie 200g g.gif
Atsakyti

Žiūrint kokio skersmens, Bet 200 tai 200 gramų, aledarbelio tai labai gražaus ....
Jei kokius 5 - nieko tokio, bet kai apie 80 vnt., tai yra ką veikti. Lengviau kelis tortus pagaminti. Tai jei kas nori, kad padarytumėte, tarkitės dėl vieneto, o ne pagal svorį.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 27, 07:17)
Rasa aciu kad parodei...laabai grazu ir subtilios spalvos tokios .. wub.gif

Olesta , kaip miela) 4u.gif
Mergaites kada galiu sutepti Snikers torta...valgys sekmadieni,  o man papuosti reikia, o kol nesuteptas negaliu tiksliai ismatuoti viska  verysad.gif ir  dar isdziovinti reikia...ten  daug detaliu storu verysad.gif

Kaip ir siandien jau galiu sutepti..bet baisoka...tik ketvirtadienis...bet rasoma, kad Snikeris 3ia para tik skaniausiai) A???SOS ax.gif

Tikrai nieko nenutiks ir bus tik skanesnis.Jei tik galiojimas laikas geras,tai ir 4 paroj skanus.Isbandyta tikrai.As ir maskarpones su svieziom avietem valgiau 5 paroj ir liuks,tai snikers net nelygint mirksiukas.gif
Atsakyti

mano daryti miniukai fotosesijom tai svoris su sviestiniu ir mase iki 200g. bet pas mane gan auksti.
user posted image

user posted image

o cia kad aiskiau butu dydis matomas
user posted image

jei darant po ~0,5 cm biskvita ir juos kokius 4vnt. tai tokie ir gaunas. Tik jau fotografuoti juos doh.gif vidurinis normaliai o is sonu amziais atrodo nusvire lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 kovo 2014 - 13:22
Merginos kokia naudojat mase torto papuosimams lipdyti - 3v.s vandens, 1v.s zelatinos, 350g pudros ?
Kazkaip ji man sunkiai gaunasi.. gal kokio glicerino deti ? O gal tokia ir turi buti... skeldeja ji man greitai...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 04, 23:02)

Sveikos smile.gif gal galetumet pasakyti is ko ta mase pagaminta, kuri laiko skardine ore? Darau vyro gimtadieniui bokalo tortuka ir noreciau taip skardine i virsu iskelti, labai ispudingai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 27, 14:18)
mano daryti miniukai fotosesijom tai svoris su sviestiniu ir mase iki 200g. bet pas mane gan auksti.
o cia kad aiskiau butu dydis matomas

jei darant po ~0,5 cm biskvita ir juos kokius 4vnt. tai tokie ir gaunas. Tik jau fotografuoti juos doh.gif vidurinis normaliai o is sonu amziais atrodo nusvire  lotuliukas.gif

oho, labai gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2014 03 27, 15:06)
Sveikos smile.gif gal galetumet pasakyti is ko ta mase pagaminta, kuri laiko skardine ore? Darau vyro gimtadieniui bokalo tortuka ir noreciau taip skardine i virsu iskelti, labai ispudingai atrodo smile.gif

Įtariu, kad pagaliukas apipiltas šokoladu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 27, 14:18)

jei darant po ~0,5 cm biskvita ir juos kokius 4vnt. tai tokie ir gaunas. Tik jau fotografuoti juos doh.gif vidurinis normaliai o is sonu amziais atrodo nusvire  lotuliukas.gif

O ko tie tortuku virsai vis su kazkuo kantas pagrazintas? Dengei isvien, kaip torta ar sonus atskirai, virsu atskirai, o kanta su aisingu slepei? Ar cia tik siaip, del grozio? As taip pagalvoju, kad apvyniot mase sonus butu paprasciausia, o paskui dangti uzdet ant virsaus smile.gif
O del fotkinimo... su kuo fotkini? Jei su muilinycia tai jos visada horizonta iskraipo, uztai ir tortukai gaunas pasvire zemyn, kurie yra sonuose.

QUOTE(zvirbliss @ 2014 03 27, 15:06)

Cia karamele yra sustingus
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus, nepagalvojau skaičiuoti už vienetą doh.gif
O jūs juos kaip darot, išsikepat biskvitą ir atskirai kiekvieną sluoksniuojat ar pirma pasidarot tortą ir formelėm išpjaumat? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite man kas pasakyti iš kokios masės geriausiai daryti (formuoti) tokias gėles:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 27 kovo 2014 - 16:29