Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos smile.gif sakykit, kokius kremus naudojat popsiukus puošiant? Be šokolado žinoma. Kažin ar tiktų cukraus pudros ir baltymo glajus, kuriuo marginam Kalėdinius sausainius?
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 24, 17:52)
na ir groziai..... sakykit suformuoti rozes is kremo  imanoma vien tik is  plaktos grietineles, ? ar butina naudoti sviestini krema, ar grietinele plius maskarpones suris? va apie tokias kalbu

puikiai laiko vien tik is grietineles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 03 25, 20:10)
Sveikos smile.gif sakykit, kokius kremus naudojat popsiukus puošiant? Be šokolado žinoma. Kažin ar tiktų cukraus pudros ir baltymo glajus, kuriuo marginam Kalėdinius sausainius?

Apie popsiukus yra visa atskira tema 4u.gif
Atsakyti
Merginos labai prašau jūsų pagalbos... 4u.gif kepsiu tortuką: jogurtiniu (jogurtas+želatina+kons.vaisiai, kitas grietinė+želatina+kons.vaisiai) ir varškės įdaru (kaip kuršėnų vyniotinio), norėčiau puošti plakta grietinėle, tik man klausimas iškilo ar ji nenučiuoš? gal reikia pirmiausiai kažkuo tortuką aptepti? esu bandžiusi sviestiniu kremu - nesilaiko jis man... schmoll.gif gal galit patarti?
ir dar plaktai grietinėlei cukraus reikia 1:4 santykiu? 4u.gif ačiū, jei kas patarsit ir pamokysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2014 03 26, 15:51)
Merginos labai prašau jūsų pagalbos... 4u.gif  kepsiu tortuką: jogurtiniu (jogurtas+želatina+kons.vaisiai, kitas grietinė+želatina+kons.vaisiai) ir varškės įdaru (kaip kuršėnų vyniotinio), norėčiau puošti plakta grietinėle, tik man klausimas iškilo ar ji nenučiuoš? gal reikia pirmiausiai kažkuo tortuką aptepti? esu bandžiusi sviestiniu kremu - nesilaiko jis man...  schmoll.gif gal galit patarti?
ir dar plaktai grietinėlei cukraus reikia 1:4 santykiu? 4u.gif  ačiū, jei kas patarsit ir pamokysit  4u.gif

imaisykit i sviestini krema trupinuku (pvz. smulkintu sausainiu "selga ar gaidelis") ir laikysis.
Grietinele plaku 420g. grietineles+3 valgomi sauks. cukraus.
Atsakyti
Sveikos,
kiek grožių prikepusios wub.gif, labai smagu, tiek naujų dalyvių matyti
retai čia beužsuku , dar rečiau kažką parodau , bet pasirodau, kad gyva, kad kepu vis dar biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 26 kovo 2014 - 16:32
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 26, 16:57)
imaisykit i sviestini krema trupinuku (pvz. smulkintu sausainiu "selga ar gaidelis") ir laikysis.
Grietinele plaku 420g. grietineles+3 valgomi sauks. cukraus.

ačiū Jums už atsakymą 4u.gif 4u.gif
vadinasi, aptepti šį tortuką reikia vis dėl to? blush2.gif
ir dar - gal turit marshalow saldainiu masės receptuką su kiekiais, niekaip nerandu... ir dar kažkur skaičiau, kad iš chewits saldainių (lietuviškų siurprizas) merginos irgi daro masę baibokiukams lipdyt, gal kartais kokią nuorodą turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2014 03 26, 20:42)
ačiū Jums už atsakymą  4u.gif  4u.gif
vadinasi, aptepti šį tortuką reikia vis dėl to? blush2.gif 
ir dar - gal turit marshalow saldainiu masės receptuką su kiekiais, niekaip nerandu... ir dar kažkur skaičiau, kad iš chewits saldainių (lietuviškų siurprizas) merginos irgi daro masę baibokiukams lipdyt, gal kartais kokią nuorodą turit?  ax.gif

netingekit paieskot smile.gif nekomentuojamoj temoj virsuje net 1psl. ji
CIA

del aptepimo...siaip teoriskai kaip ir nereiktu smile.gif bet nezinom koks tas jusu kremas kur zelatina bus, gal daug zelatinos ar didelis sluoksnis, tai gali grietinele slysti nuo jo. Be to sviestinis islygina torta. As ji tepciau, tik su trupinukais ir labai nestorai.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 26, 21:03)
netingekit paieskot smile.gif nekomentuojamoj temoj virsuje net 1psl. ji
CIA

del aptepimo...siaip teoriskai kaip ir nereiktu smile.gif bet nezinom koks tas jusu kremas kur zelatina bus, gal daug zelatinos ar didelis sluoksnis, tai gali grietinele slysti nuo jo. Be to sviestinis islygina torta. As ji tepciau, tik su trupinukais ir labai nestorai.

ačiū dar kartą, ieškot netingiu blush2.gif tame receptuke kiekių kaip ir nerandu... blush2.gif na bet jau padariau, nebeišlaukiau atsakymo - brandinu, matysiu, kas gausis... ax.gif
o sluoksnis turetu būti gan storas...koks 1,5-2cm (ne jei čia storas vadinasi rolleyes.gif ), vat ir aš bijau, kad slys... gal šoniukus kokosu dengsiu nes balto torto reikia g.gif o tik viršų grietinėle... g.gif
Atsakyti
Rasa, labai gražus visas saldus teminis stalas, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

varškinis persikinis tortas, puoštas trupučiu pastilažo, šlapia beze, keksiukai vaniliniai, šlapia bezė ir pastilažu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 kovo 2014 - 06:53
Rasa aciu kad parodei...laabai grazu ir subtilios spalvos tokios .. wub.gif

Olesta , kaip miela) 4u.gif

Mergaites kada galiu sutepti Snikers torta...valgys sekmadieni, o man papuosti reikia, o kol nesuteptas negaliu tiksliai ismatuoti viska verysad.gif ir dar isdziovinti reikia...ten daug detaliu storu verysad.gif

Kaip ir siandien jau galiu sutepti..bet baisoka...tik ketvirtadienis...bet rasoma, kad Snikeris 3ia para tik skaniausiai) A???SOS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 27, 09:17)
Kaip ir siandien jau galiu sutepti..bet baisoka...tik ketvirtadienis...bet rasoma, kad Snikeris 3ia para tik skaniausiai) A???SOS ax.gif

As sestadieninius tortus snd. sutepineju. Tai gal nieko nenutiktu ir jei iki sekmad. pastovetu tas tortas
Atsakyti