Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

OKMANTE aciu labai uz grazius zodzius wub.gif 4u.gif Jusu tortai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 03 23, 18:00)
tai,kad apie 4kg  staciakampis 1auksto tortas butu apie 33cm/23cm. negi netilps toks tortas i saldytuva?

aciu smile.gif niekad nekepus,nezinau. dekui
Atsakyti
o kaip reiketu biskvito, kremo kiekius persiskaiciuoti tokiai formai? gal yra kokia formule
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 24, 09:46)
o kaip reiketu biskvito, kremo kiekius persiskaiciuoti tokiai formai? gal yra kokia formule

o is kokios normos kepat 2kg torta? tai keturiem kg daugmaz ta norma reiketu dauginti is 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 03 23, 19:37)
aciu pastebejusioms mano tortus smile.gif lagamino dangtis paremtas ant pagaliuku.kadangi nenorejau ju statyti per viduri,kad jie matytusi,staciau juos arciau dangcio krasto (galo).dejau gale dangcio (ties visu krastu,kur jungesi su paciu lagaminu) svorio,kad atsvertu zemyn,nes vis norejo svertis i prieki.ir dar...kadangi dangti dariau ant padekliuko,pagaliukus klijavau karstais klijais prie padeklo (is vidines dangcio puses) ir tik jiems sustingus staciau pagaliukus i torta,jau su visu dangciu.ten,kur lietesi lagaminas su dangciu,dar ir klijavau valgomais klijais. tikiuosi,kad suprasit  ax.gif smile.gif

dekui, labai issamiai paaiskinta smile.gif

O as su klausimeliu, noriu puosti grietineles-maskarpones kremu torta, na, spausti gelytes, dejau 1:1, bet man toj grietinelej niekaip neissiplake graziai maskarpone, bijojau perplakti. Jau du kartus bandziau, viena kart i isplaktagrietinele dejau maskarpone ir dar paplakiau, o kita kart maskarpone bandziau atskirai isplakti ir sudeti i jau isplakta grietinele, bet irgi nesigavo, abiem atvejais liko tokie kaip gumuliukai maskarpones, ryskiai matosi kad nesusijunge abu kremai. Ka darau netaip, kaip sujungti abu kremus, kad butu vientisas, juk maskarpone tokia kieta ir riebi, kad nebezinau jau ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 03 24, 09:03)
o is kokios normos kepat 2kg torta? tai keturiem kg daugmaz ta norma reiketu dauginti is 2 smile.gif

pasirodo neatrodo viskas taip sudetinga, kaip is pirmo zvilgsnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 24, 10:24)
O as su klausimeliu...

maskarponę esu maišiusi su grietinėle, bet tik pertepimams. Man susimaišė gerai, vientisas kremas buvo. Tik grietinėlės dėjau mažiau nei maskarponės. Ir plakiau jas atskirai, po to grietinėlę sudėjau į maskarponę ir išmaišiau šaukštu.
Maskarponė kai gerai išsiplaka, neatrodo tokia kieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 kovo 2014 - 10:53
Aš puošimui visada dedu 2:1 grietinėlės ir mascarpones.
Atsakyti
Mano keli tortukai:

Maskarpone su persikais, 2,6kg
user posted image

Jogurtinis su persikais, 2,6kg
user posted image

Morenginis su aguonomis, 2,6kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 24, 10:52)
maskarponę esu maišiusi su grietinėle, bet tik pertepimams. Man susimaišė gerai, vientisas kremas buvo. Tik grietinėlės dėjau mažiau nei maskarponės. Ir plakiau jas atskirai, po to grietinėlę sudėjau į maskarponę ir išmaišiau šaukštu. 
Maskarponė kai gerai išsiplaka, neatrodo tokia kieta.

QUOTE(mallena @ 2014 03 24, 11:34)
Aš puošimui visada dedu 2:1 grietinėlės ir mascarpones.

Aciu, bandysiu proporcijas kitas paimt... gal tada gerai bus ax.gif

Mingailiux, kaip visada, tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 17, 16:57)
Sveikos grožių kūrėjos 4u.gif

Turiu tokį klausimuką apie tortus - barbes. Ar tas lėlytes nuperka patys tėveliai pagal savo norus, ar tos lėlės yra jūsų ir suvalgę tortą gražina atgal lėlę? O gal tiesiog susitarimo klausimas? Ačiū jei atsakysit 4u.gif

Kaip kada - susitarimo klausimas. O kojų niekada neišimu - apvynioju maistine plėvele. Man neppatinka lėlės be kojų wink.gif
Atsakyti
Visada foto keldavau per imageshack,bet dabar ten kazka pakeite,tai niekaip nepavyksta ikelt.Per kur dar galima sukelti? Aciu
Atsakyti