Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

as vis groziuosi,geriuosi...ir romantiniais,ir valgomais 4u.gif sakyciau,kad nera negraziu,yra tik grazus ir dar grazesni smile.gif tik va pasigendu kai kuriu kepeju/puoseju darbeliu...pvz. Saules Zuikutis nesirodo savo tortu... man ypac patiko Ulitka,Olesta,ramune.v,Mingailiux,Cola777 saldus stalas ir keksiuku stovelis wub.gif ,Erdve labai faina aitvaru ideja,viliuosi idomus visi,O-RE-AR is vis suzavejo,Divia uzkabino sirdele romantiniai,ir daug kitu-visu tikrai neisvardinsiu smile.gif ikeliu savo kelis darbelius
medutis,3kg(atrodo tustokas,bet veliau dejo zvakutes prieky)
user posted image
kirbes medutis,2,5kg
user posted image
medutis su zeles gabaliukais,4kg
user posted image
sokoladiniai biskvitai su sokoladiniu sviestiniu kremu,su morengais,3kg (labai daug klausinejau kaip daryti atviru dangciu lagamina,bet teko sugalvoti paciai smile.gif )
user posted image
juodas miskas,2kg
user posted image
snikeris su karameliniu ganasu,2kg
user posted image
apatinis sokoladinis-karamelinis su maskarpone,virsutinis braskiu bucinys,apie 6kg
(vat ir as darant ziurejau i Cola777 princesiu pili tongue.gif )
user posted image
snikeris,zolyte sviestinis kremas,2kg
user posted image
gal jau ir gana blush2.gif
Atsakyti
Okmantes, visi tortukai grazus, nu bet tas "valgomas" pats skaniausias. Dabar is karto praryciau visa, niam smile.gif
Ir lagaminas gerai atrodo. Tai kaip ten ta konstrukcija laikosi? Neteko niekada tokio daryti, bet jauciu ant pagaliuku dangti paremciau kur nors ten giliau, kad nesimatytu
Atsakyti
Merginos, nuostabaus grozio tortai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas del bokstu tvirtinimo, tai kai paskutini dariau, i boksto apacia smeigiau 3 pagaliukus, tada i torta graziai isikisa ir liux.
Atsakyti
mano pirmas bandymas puošti keksiukus su beze blush2.gif
user posted image
ir klausimas, po nakties gėlytės iš bezo pasidarė tokios kaip korėtos, ką negerai aš jam dariau kad atsitiko taip? nedaplakiau ar perplakiau gal g.gif
Atsakyti
Bandziau ir as vakar beza. Tai pirmas skystas tapo po kurio laiko, o antras kietas kaip sausas plastilinas saltas ir karstelejes. g.gif
Na nieko, bendysiu dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 03 23, 13:36)
Bandziau ir as vakar beza. Tai pirmas skystas tapo po kurio laiko, o antras kietas kaip sausas plastilinas saltas ir karstelejes.  g.gif
Na nieko, bendysiu dar  unsure.gif

pas mane jis kaip zefyras dabar po paros stovėjimo, gal toks ir turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 03 22, 23:18)

grazus tortukai.net nezinau kuri labiausiai isskirti galeciau smile.gif

QUOTE(Fainika @ 2014 03 23, 13:18)

grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2014 03 21, 18:24)
Na štai ateinu su nauju tortuku prie kavutės  4u.gif

oj, toks labai labai skanus atrodo... smile.gif noreciau gabalelio smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 03 21, 18:58)
Parodysiu ir aš dar savo vieną  smile.gif

oho, kiek darbelio, labai grazus smile.gif

Divia
, aciu uz paaiskinima del torto vazono, nes vis planuoju toki pasidaryti, tik nezinojau kaip tvirtinti smile.gif O tortukai nuostabus, sluetai... wub.gif

okmante, oho, nu sitiek groziu pridejot wub.gif lagaminas taio isvis kaip tikras? Cia su trafaretu tokia pavirsiau faktura isgavot? Tai visgi, kaip dangti tvirtinot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 03 22, 22:18)

Labai gražūs visi tortai 4u.gif

Ir keksiukai Fainika puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, tortus man gaila butu valgyti biggrin.gif

atejau su tokiu klausimu,nezinau ar cia tinka prie puosimo g.gif ant ko dedate tortus,skirtus ypatingai progai? manes paprase iskepti svocios torta, nesu patyrus kepeja,tai cia man bus issukis smile.gif kaip suprantu tortas tures buti staciakampio formos,nemazas (4kg ), ir galvoju ar man ji padaryti ant savo padekliuko ( turiu auksines spalvos kartonini vienkartini padekla staciakampio formos is Arevitos pirkta), ar ieskotis pirkti nerudijancio plieno padekla, ir ant jo formuoti.o padeklui uzstata tiesiog pasimti. man rodos graziau butu ant nerudijancio plieno to grazaus padeklo 4u.gif isvis nezinau,kaip i saldytuva toki torta sutalpint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 23, 17:08)
tortas tures buti staciakampio formos,nemazas (4kg ), nezinau,kaip i saldytuva toki torta sutalpint  blink.gif

tai,kad apie 4kg staciakampis 1auksto tortas butu apie 33cm/23cm. negi netilps toks tortas i saldytuva?
Atsakyti
aciu pastebejusioms mano tortus smile.gif lagamino dangtis paremtas ant pagaliuku.kadangi nenorejau ju statyti per viduri,kad jie matytusi,staciau juos arciau dangcio krasto (galo).dejau gale dangcio (ties visu krastu,kur jungesi su paciu lagaminu) svorio,kad atsvertu zemyn,nes vis norejo svertis i prieki.ir dar...kadangi dangti dariau ant padekliuko,pagaliukus klijavau karstais klijais prie padeklo (is vidines dangcio puses) ir tik jiems sustingus staciau pagaliukus i torta,jau su visu dangciu.ten,kur lietesi lagaminas su dangciu,dar ir klijavau valgomais klijais. tikiuosi,kad suprasit ax.gif smile.gif

del princesiu pilies....kazkas klause smile.gif as irgi dariau ant kartoniniu tuteliu bokstelius.as asmeniskai labai pavargau su tuo tortu,nes pries darant torta buvau sudejus tortines ir tuteles salia,kaip tai turetu atrodyti.bet kai jau tortas buvo padarytas,ir pilies ir boksteliu apdailos remesi viena i kita-neatitiko aukstis ,taigi reikejo vel graziai apipjauti,kad tiktu.po to,antro auksto boksteliai netilpo ant pirmo ir siek tiek buvo issikise,o priklijavus prie pilies sienos,nenorejo laikytis.todel bokstelius tiesiog uzmoviau ant iesmeliu,priklijavau vel prie sienos ir padariau apdaila apacioj.taip issisukau si karta,nes tortas sau darytas,dukrytes 7-am gimtadieniui.bet kita karta gerai paskaiciuociau ir ismatuociau proporcijas viso torto ir apdailos 4u.gif
Atsakyti