as vis groziuosi,geriuosi...ir romantiniais,ir valgomais sakyciau,kad nera negraziu,yra tik grazus ir dar grazesni tik va pasigendu kai kuriu kepeju/puoseju darbeliu...pvz. Saules Zuikutis nesirodo savo tortu... man ypac patiko Ulitka,Olesta,ramune.v,Mingailiux,Cola777 saldus stalas ir keksiuku stovelis ,Erdve labai faina aitvaru ideja,viliuosi idomus visi,O-RE-AR is vis suzavejo,Divia uzkabino sirdele romantiniai,ir daug kitu-visu tikrai neisvardinsiu ikeliu savo kelis darbelius
medutis,3kg(atrodo tustokas,bet veliau dejo zvakutes prieky)
kirbes medutis,2,5kg
medutis su zeles gabaliukais,4kg
sokoladiniai biskvitai su sokoladiniu sviestiniu kremu,su morengais,3kg (labai daug klausinejau kaip daryti atviru dangciu lagamina,bet teko sugalvoti paciai )
juodas miskas,2kg
snikeris su karameliniu ganasu,2kg
apatinis sokoladinis-karamelinis su maskarpone,virsutinis braskiu bucinys,apie 6kg
(vat ir as darant ziurejau i Cola777 princesiu pili )
snikeris,zolyte sviestinis kremas,2kg
gal jau ir gana
Okmantes, visi tortukai grazus, nu bet tas "valgomas" pats skaniausias. Dabar is karto praryciau visa, niam
Ir lagaminas gerai atrodo. Tai kaip ten ta konstrukcija laikosi? Neteko niekada tokio daryti, bet jauciu ant pagaliuku dangti paremciau kur nors ten giliau, kad nesimatytu
Ir lagaminas gerai atrodo. Tai kaip ten ta konstrukcija laikosi? Neteko niekada tokio daryti, bet jauciu ant pagaliuku dangti paremciau kur nors ten giliau, kad nesimatytu
Merginos, nuostabaus grozio tortai!!! Kas del bokstu tvirtinimo, tai kai paskutini dariau, i boksto apacia smeigiau 3 pagaliukus, tada i torta graziai isikisa ir liux.
Bandziau ir as vakar beza. Tai pirmas skystas tapo po kurio laiko, o antras kietas kaip sausas plastilinas saltas ir karstelejes.
Na nieko, bendysiu dar
Na nieko, bendysiu dar
QUOTE(1PuPa @ 2014 03 23, 13:36)
Bandziau ir as vakar beza. Tai pirmas skystas tapo po kurio laiko, o antras kietas kaip sausas plastilinas saltas ir karstelejes.
Na nieko, bendysiu dar
Na nieko, bendysiu dar
pas mane jis kaip zefyras dabar po paros stovėjimo, gal toks ir turi būti?
QUOTE(okmantes @ 2014 03 22, 23:18)
grazus tortukai.net nezinau kuri labiausiai isskirti galeciau
QUOTE(Fainika @ 2014 03 23, 13:18)
grazu
QUOTE(katcia @ 2014 03 21, 18:24)
Na štai ateinu su nauju tortuku prie kavutės
oj, toks labai labai skanus atrodo... noreciau gabalelio
QUOTE(saintlina @ 2014 03 21, 18:58)
Parodysiu ir aš dar savo vieną
oho, kiek darbelio, labai grazus
Divia, aciu uz paaiskinima del torto vazono, nes vis planuoju toki pasidaryti, tik nezinojau kaip tvirtinti O tortukai nuostabus, sluetai...
okmante, oho, nu sitiek groziu pridejot lagaminas taio isvis kaip tikras? Cia su trafaretu tokia pavirsiau faktura isgavot? Tai visgi, kaip dangti tvirtinot?
QUOTE(okmantes @ 2014 03 22, 22:18)
Labai gražūs visi tortai
Ir keksiukai Fainika puikiai atrodo
Laba diena, tortus man gaila butu valgyti
atejau su tokiu klausimu,nezinau ar cia tinka prie puosimo ant ko dedate tortus,skirtus ypatingai progai? manes paprase iskepti svocios torta, nesu patyrus kepeja,tai cia man bus issukis kaip suprantu tortas tures buti staciakampio formos,nemazas (4kg ), ir galvoju ar man ji padaryti ant savo padekliuko ( turiu auksines spalvos kartonini vienkartini padekla staciakampio formos is Arevitos pirkta), ar ieskotis pirkti nerudijancio plieno padekla, ir ant jo formuoti.o padeklui uzstata tiesiog pasimti. man rodos graziau butu ant nerudijancio plieno to grazaus padeklo isvis nezinau,kaip i saldytuva toki torta sutalpint
atejau su tokiu klausimu,nezinau ar cia tinka prie puosimo ant ko dedate tortus,skirtus ypatingai progai? manes paprase iskepti svocios torta, nesu patyrus kepeja,tai cia man bus issukis kaip suprantu tortas tures buti staciakampio formos,nemazas (4kg ), ir galvoju ar man ji padaryti ant savo padekliuko ( turiu auksines spalvos kartonini vienkartini padekla staciakampio formos is Arevitos pirkta), ar ieskotis pirkti nerudijancio plieno padekla, ir ant jo formuoti.o padeklui uzstata tiesiog pasimti. man rodos graziau butu ant nerudijancio plieno to grazaus padeklo isvis nezinau,kaip i saldytuva toki torta sutalpint
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 23, 17:08)
tortas tures buti staciakampio formos,nemazas (4kg ), nezinau,kaip i saldytuva toki torta sutalpint
tai,kad apie 4kg staciakampis 1auksto tortas butu apie 33cm/23cm. negi netilps toks tortas i saldytuva?
aciu pastebejusioms mano tortus lagamino dangtis paremtas ant pagaliuku.kadangi nenorejau ju statyti per viduri,kad jie matytusi,staciau juos arciau dangcio krasto (galo).dejau gale dangcio (ties visu krastu,kur jungesi su paciu lagaminu) svorio,kad atsvertu zemyn,nes vis norejo svertis i prieki.ir dar...kadangi dangti dariau ant padekliuko,pagaliukus klijavau karstais klijais prie padeklo (is vidines dangcio puses) ir tik jiems sustingus staciau pagaliukus i torta,jau su visu dangciu.ten,kur lietesi lagaminas su dangciu,dar ir klijavau valgomais klijais. tikiuosi,kad suprasit
del princesiu pilies....kazkas klause as irgi dariau ant kartoniniu tuteliu bokstelius.as asmeniskai labai pavargau su tuo tortu,nes pries darant torta buvau sudejus tortines ir tuteles salia,kaip tai turetu atrodyti.bet kai jau tortas buvo padarytas,ir pilies ir boksteliu apdailos remesi viena i kita-neatitiko aukstis ,taigi reikejo vel graziai apipjauti,kad tiktu.po to,antro auksto boksteliai netilpo ant pirmo ir siek tiek buvo issikise,o priklijavus prie pilies sienos,nenorejo laikytis.todel bokstelius tiesiog uzmoviau ant iesmeliu,priklijavau vel prie sienos ir padariau apdaila apacioj.taip issisukau si karta,nes tortas sau darytas,dukrytes 7-am gimtadieniui.bet kita karta gerai paskaiciuociau ir ismatuociau proporcijas viso torto ir apdailos
del princesiu pilies....kazkas klause as irgi dariau ant kartoniniu tuteliu bokstelius.as asmeniskai labai pavargau su tuo tortu,nes pries darant torta buvau sudejus tortines ir tuteles salia,kaip tai turetu atrodyti.bet kai jau tortas buvo padarytas,ir pilies ir boksteliu apdailos remesi viena i kita-neatitiko aukstis ,taigi reikejo vel graziai apipjauti,kad tiktu.po to,antro auksto boksteliai netilpo ant pirmo ir siek tiek buvo issikise,o priklijavus prie pilies sienos,nenorejo laikytis.todel bokstelius tiesiog uzmoviau ant iesmeliu,priklijavau vel prie sienos ir padariau apdaila apacioj.taip issisukau si karta,nes tortas sau darytas,dukrytes 7-am gimtadieniui.bet kita karta gerai paskaiciuociau ir ismatuociau proporcijas viso torto ir apdailos