Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2014 03 03, 11:49)
thumbup.gif  labai grazu, o jum neisbega neissilieja dazai? o spalva maisot - nes cia tokai rudai raudona wink.gif

dazau raudona su juoda, nieko neisbega)
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 03, 11:51)
dazau raudona su juoda, nieko neisbega)

aciu aciu reiks bandyt ir man spalvint tada lasinukus smile.gif)))
Atsakyti
Sakes, kokiu graziu tortuku pridejote, super !!!
Atsakyti
Mano svajone issipilde, padariau savo mylimukui anukui, viska su klounais wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jau kiek groziuuuuuuu! saunuoles!!!! ziuri, grozies ir net nesusimastai,kad tai yra tortai biggrin.gif
Cola, padirbejot is sirdies! Laimingas anukas, turedamas tokia mociute, nors, jei nemaisau, tai sunkoka butu jus mociute vadint smile.gif
Atsakyti
Cola 777, fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 03 03, 13:58)
Jau kiek groziuuuuuuu! saunuoles!!!! ziuri, grozies ir net nesusimastai,kad tai yra tortai biggrin.gif
Cola, padirbejot is sirdies! Laimingas anukas, turedamas tokia mociute, nors, jei nemaisau, tai sunkoka butu jus mociute vadint smile.gif

biggrin.gif irnesakyk.gif

ir dar keli MANO CAKE POPS , tiksliau popsiukai smile.gif ir keksiukai

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 03 kovo 2014 - 15:43
Cola,labai viskas grazu!
kur pirktas keksiuku stovas-karusele? labai fainiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 27, 23:57)
Glazūra 1

Daugiau galite ieškoti tiek google tiek youtube:
Chocolate Mirror Glaze
Glaçage
глазурь зеркальная

Dėkoju už atsakymą smile.gif
Pasirodo, kartą aš esu bandžiusi šią glazūrą, tik tąsyk ji man visai nekibo prie torto, nesilaikė ir gražiai gražiai nubėgo (šonai buvo aptepti grietinėle, o iš viršaus - plikas biskvitas). Kažin dėl kokios priežasties? Gal ją reikėjo pilti ne iš karto, o palaukus, kol ji pradės tirštėti? O galbūt tortą reikėjo plonai sviestiniu prieš tai aptepti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Märchen: 03 kovo 2014 - 16:47
Nuostabūs visų tortai, o jūsų Cola 777 iš vis nerealiai viskas sukomponuota 4u.gif
Atsakyti
labas kepejeles ir as pasirodysiu ax.gif user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image
Papildyta:
ka galiu pasakyti visi jusu tortai fantastiski senokai lankiausi jau buvau biski uzimta blush2.gif zodziu norejau pasakyti kad geriausi konditerijos kursai yra pas jus forume labai visoms aciu uz patarimus bigsmile.gif wub.gif ir tuom paciu klausimukas dariau sarlote aptepimui ir atrodo viskas buvo gerai bet kai atauso dugne atsirado skyscio teko pilt lauk kazi kas ne taip ....reiks is naujo bandyt gal pavyks nes skonis labai patiko ir neriebu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2014 03 03, 17:46)
Dėkoju už atsakymą smile.gif
Pasirodo, kartą aš esu bandžiusi šią glazūrą, tik tąsyk ji man visai nekibo prie torto, nesilaikė ir gražiai gražiai nubėgo (šonai buvo aptepti grietinėle, o iš viršaus - plikas biskvitas). Kažin dėl kokios priežasties? Gal ją reikėjo pilti ne iš karto, o palaukus, kol ji pradės tirštėti? O galbūt tortą reikėjo plonai sviestiniu prieš tai aptepti? ax.gif

beda kad grietinele buvo, o atsakyma pati gale paraset smile.gif
Atsakyti